2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benım sende rahat ol canım Allah kolaylıgını verır canım rahat bır sekılde cekınırsın ınsallah canım kaygılı yok hafta sonları genelde gırmıyor

Kagıt degil artık kart veriyolarmış
Canim kart veriyolar bende aldim 3 4 ay once ama benim pass imin suresi bitiyordu pass cikaracaktim yeni ama adam ben pass imi cikarana kadar karti yapamamisti ve bana bi kagit verdi gecici oturum icin tr ye falan gidersen yanina al mutlaka dedi. Hatta kart gelmesii 6 hafta suruyodu benim o kagidin suresini uzatti tekrarm boyle passlardaki eski oturum renginde katlamali kucuk bi kagit. Ordada oturumun oluyorm ama randevunun oldugu gun konus ausländer dan. De ki ben turkiyeye gidecegim acil lazim de onu verir sana. Bence uzulmene gerek yok canim
Tek sorun buysa gidebilirsin bence insallah

Kızlar annem bana ısrarkla dıyorkı senın yumurtalıklarında ıltıhap var sen hamıle kalamazsın dr a gıt dıyor dıyorum benım akıntım vs sıkayetım yok dıyorum var var gıt bak dr a benım dedıgım cıkacak dıyor ayy canım sıkıldı ya aranızda yumurtalık ıltıhabını gecıren varmı

Bende sanırım çarşamba çekinicem, pazartesi antibiyotiğe başıycam dizlerimin bağı çözülüyor,senin ki ne zaman

daha önce böyle bir sorunun oldu mu ki? Yani nerden anlamışki onu?Allah Allah, sen içini ferah tut, herşey güzel lacak, hamiş haberini verince torun sevincinden unutur o ne dediğini :) sıkma canını, eğer ki bu ay olmazsa şayet ben ce hamişsin ama o zaman anneciğinin dediğini bir yaparsın içiniz rahat eder....

bat 23 eylül 3.denem bu ayda olmasa öteki topikteyim

Cok sagol canım ben hıc öyle bır sorunum olmadı bu ay 3 ayım hamıle kalmadım daha ve gecen aylarda cok sancım oldu sanırm o yuzden dıyor ama ben kendımı rahatsız hıssetmıyorum ınsalalh verırım canım banada hamısım gıbı gelıyor tatlım bende bu ay dr gıtmeyı dusunuyordum zaten genel kontrol amaclı gitmek ıstıyordum cunku ben hıc gıtmedım kadın doguma ama dıyorum ınsalalh bebısımı gormeye gıderım Allah'ım sızın ve beım hıslerımızı dogru cıkarsın ınsalah hamısımdır sevıncten ucarlar kızkardesımın arkadasları bıle soruyormus daha teyzeolmadınmı dıye :)

hayırlısı tatlişkom hayırlısı :) inşallah hamiş haberlerini 4 gözle bekliyoruz, kısmetiyle gelsin minnoş, oyyyy gelsinde teyzeleri yesin onu, inşallah hislerimizde yanılmayız, ben umutluyum valla..hımmm sancına göre konuşuyor yani, olsun o da seni düşündüğünden ne yapsın, neyse neyse torun haberiyle uçar mutluluktan :)

Bende sanırım çarşamba çekinicem, pazartesi antibiyotiğe başıycam dizlerimin bağı çözülüyor,senin ki ne zaman
cnm neden antibiyotik verdi dr sana, bn adetin 3.günü gittiğimde dr adetin bitince hsg cekelm dedi bnde pers kan verip dr un yanına gitim devlet hst olunca kalabalıktı sekreterle hemsiresine söyledm dr bey hsg cekelm dediydi ne zmna randevu alıyım diye hemsirede pzts sabah erken gel randevu al o gün öğlen arasında cekeriz büyük ihtimal dedi bnmde rüyalarıma girio artık hsg o vajina girişini açan alet cnmı cok yakıyo

yumurtalıklarında birşey varmı bilmem ama bence de doktora gitmekte yarar var hamile olduğundan şüpheleniyormuşsun folikasit falan verir doktor hem hamile kalmayı düşünüyorsan da veriyorlarmış.Ben de daha gitmedim gerçi ama başka bir rahatsızlıktan dolayı gittiğimde yumurtalıklarıma da bakmıştı doktor bir sorun görmedi.Bu arada bence de hamilesin :)

Canım benım cok sgaol destegın ıcın amın ınsallah kısmetıyle saglıgıyla gelır mınnosum gelsın bende yıyecegım nasıl sevgıyle özlemle beklıyoruz ınsallah umutlarımız bosa cıkmaz evet bılıyorum benı dusundugunden dıyor benımde umudumu kırılmıstı ama ınsallah torun haberını vercegım

Ayyy canım benım cok sagol ınsalalh tatlımm ınsallah canım ben temmuzde kadın doguma oylesıne devlet hastahanesıne gıttım ultrsanla hızlıca baktı gebelık varmı dıye ama yoktu eger ıltıhap olsa soylerdı sanırım bır sorun olsa ben canım hamılelıgı dusunduugumden berı folıc asıt kullanıyor 50 lık bır tane bıtırdım ıkıncıye basladım sımdı ınsalalh bebıısm teyzelerını ve benı yanlıtmaz gelır

bende devlete gitmiştim acile sonra doktor a her ikiside çocuk düşünüyormusun diye sormuştu muhakak bakmışlardır.bende başlıyım o zaman folıc asite :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…