kızlar bnm adetin bugün 6.günü ama hala sol kasığımda ara ara batma ağrı gibi bişiler oluyo neden acaba
Tamam canım Sağol nöbetçi eczane bulursam alayımBaşla canım benım ben folbıol kullanıyorum 3 tl ye alıyorum
Tamam canım Sağol nöbetçi eczane bulursam alayım
aslında üşütmedm gibi ama bilmiyorm ki ALLAH korusun kist filan olsa çars ultrasonla baktı dr sölerdiüşüttünmü canım usuttuysen ondan olabılır
aslında üşütmedm gibi ama bilmiyorm ki ALLAH korusun kist filan olsa çars ultrasonla baktı dr sölerdi
Selam kizlar nasilsiniz mogami gelmis hosgelmis
Canim usutmus olabilirsin kist olsa dr soylerdi hsg pazartesimi cekileceksin benim dr da 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekilecek dediaslında üşütmedm gibi ama bilmiyorm ki ALLAH korusun kist filan olsa çars ultrasonla baktı dr sölerdi
enfeksiyon riski olduğundan 2 gün öncesinden antibiyotik veriyorlar, hsg den 1 saat öncesinde de 1 tane ağrı kesici, benimkide devlet hastanesi.reglin başlangıcından 10 gün içinde çekilmeliymiş, beni 9. günüme yazdı.cnm neden antibiyotik verdi dr sana, bn adetin 3.günü gittiğimde dr adetin bitince hsg cekelm dedi bnde pers kan verip dr un yanına gitim devlet hst olunca kalabalıktı sekreterle hemsiresine söyledm dr bey hsg cekelm dediydi ne zmna randevu alıyım diye hemsirede pzts sabah erken gel randevu al o gün öğlen arasında cekeriz büyük ihtimal dedi bnmde rüyalarıma girio artık hsg o vajina girişini açan alet cnmı cok yakıyo
Bende iyiyim canim seni takipteyim insallah guzel haberler vereceksin teyzelerineA.selam canım tesekkur ederım ıyıyız sen nasılsın:)
benimde 5. günü,bende de var ağrı ve batma ama ben başka bir şey olmasından çok korkuyorumkızlar bnm adetin bugün 6.günü ama hala sol kasığımda ara ara batma ağrı gibi bişiler oluyo neden acaba
evet cnm haklısın gece sıcak diye acık acık yatıyoruz farkında olmadan üşütüyorzKorkma canım olsa söylerdı yenı gıttın cunku dr mevsımde donuyor ya canım ıstemedende olsa usutuyoruz
Bende iyiyim canim seni takipteyim insallah guzel haberler vereceksin teyzelerine
evet cnm haklısın gece sıcak diye acık acık yatıyoruz farkında olmadan üşütüyorz
Sekercigim nasilsin benimde adetin ilk iki gunu batma ve agri vardi usutmus olabilirsin tatlim dikkat et kendinebenimde 5. günü,bende de var ağrı ve batma ama ben başka bir şey olmasından çok korkuyorum
aynen canım ben mesela gece cok usudum buz gıbıydı carsaf aldım uzerıme ama ınce geldı havalar degısmeye basladı artık dıkkat etmemız lazım canm
gecmisi okudum geldim, belki yeni bamis haberi vardir dedim ama yoktu..umarim aciklanir artik seviniriz :)
Kuzum vallahi bence sen hamilesin... Kimyasal gecirdigim ay Goguslerim o kadar büyümüştu ki , annemin gogusleri büyüktür , kocama ne oluyor baana anneme mi benzemeye başlayacagum demiştim o da sasirmisti ama biz o ay korunduğumuz için aklıma hamilelik gelmemisti iğne vurulmustum gidip... Bebegimde maalesef kimyasal oldu... Vel hhasıl göğüs büyümesi ve sizlamasi en.önemli belirti bence...
Hadi elisacim tatlim bir hafta sonra salla ortalığı
Bende 2 ay daha olmazsa hsg yi anestezili dusunuyorum tesekkur ederim cvp icinBenbeanestezi uygulandi yoksa cesaret edemezdim korkuyordum bana da cok zor olduğu söylendi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?