2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar bnm adetin bugün 6.günü ama hala sol kasığımda ara ara batma ağrı gibi bişiler oluyo neden acaba

aslında üşütmedm gibi ama bilmiyorm ki ALLAH korusun kist filan olsa çars ultrasonla baktı dr sölerdi

Korkma canım olsa söylerdı yenı gıttın cunku dr mevsımde donuyor ya canım ıstemedende olsa usutuyoruz

aslında üşütmedm gibi ama bilmiyorm ki ALLAH korusun kist filan olsa çars ultrasonla baktı dr sölerdi
Canim usutmus olabilirsin kist olsa dr soylerdi hsg pazartesimi cekileceksin benim dr da 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekilecek dedi

enfeksiyon riski olduğundan 2 gün öncesinden antibiyotik veriyorlar, hsg den 1 saat öncesinde de 1 tane ağrı kesici, benimkide devlet hastanesi.reglin başlangıcından 10 gün içinde çekilmeliymiş, beni 9. günüme yazdı.

Bende iyiyim canim seni takipteyim insallah guzel haberler vereceksin teyzelerine

Sagol kuzum ınsallah canım ınsallah böyle heyecanla bekleyen teyzelerı bebısım daha fazla bekletmez ınsallah bende merak edıyorum canım ne olacak dıye

evet cnm haklısın gece sıcak diye acık acık yatıyoruz farkında olmadan üşütüyorz

aynen canım ben mesela gece cok usudum buz gıbıydı carsaf aldım uzerıme ama ınce geldı havalar degısmeye basladı artık dıkkat etmemız lazım canm

gecmisi okudum geldim, belki yeni bamis haberi vardir dedim ama yoktu..umarim aciklanir artik seviniriz :)
aynen canım ben mesela gece cok usudum buz gıbıydı carsaf aldım uzerıme ama ınce geldı havalar degısmeye basladı artık dıkkat etmemız lazım canm

Kuzum vallahi bence sen hamilesin... Kimyasal gecirdigim ay Goguslerim o kadar büyümüştu ki , annemin gogusleri büyüktür , kocama ne oluyor baana anneme mi benzemeye başlayacagum demiştim o da sasirmisti ama biz o ay korunduğumuz için aklıma hamilelik gelmemisti iğne vurulmustum gidip... Bebegimde maalesef kimyasal oldu... Vel hhasıl göğüs büyümesi ve sizlamasi en.önemli belirti bence...
Hadi elisacim tatlim bir hafta sonra salla ortalığı

Bu arda artık gelecek kirmizilarim insaAllah. Her yerim ağrıyor çünkü, Gelsinlerrrr bende bir an evvel çalışmak istiyorummmm

Canım benım guldurdun benı sagol ınsallah canım benım bende okudum oyle yazıyor ılk belırtılerdenmıs bakalım sanırım 2 3 gundur boyle gunden gune daha da gerılıyor sısıyor eger hafta sonunu böyle gecırıp hafta ıcıde boyle olursa umudum artar caım tabı 13 14 de kırmızıları gormezsem ınsallah gormem dedıgınız gıbı cıkar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…