- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
canımcım wuslt iyi olmaya çalışıyorum, belki de dediğiniz gibi üşütmedir, işte hsg yi bekliyorum sızlana sızlana,artık ne olacak benim durumum bilmiyorum,senin de reglin bitsinde bir an önce başla çalışmalara inşallah teyzesine ver biir bebiş haberi :)Sekercigim nasilsin benimde adetin ilk iki gunu batma ve agri vardi usutmus olabilirsin tatlim dikkat et kendine
yaa bu dr lar iyi hoş da madem klomen filan bize kimyasal ilaç vermeden yapılacak her testi yapsalar ya bnce boşuna klomen kullanıp 3 ay bosuna gecmezdi bnm için inş senin bu ay tutar,Canim usutmus olabilirsin kist olsa dr soylerdi hsg pazartesimi cekileceksin benim dr da 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekilecek dedi
Bu arda artık gelecek kirmizilarim insaAllah. Her yerim ağrıyor çünkü, Gelsinlerrrr bende bir an evvel çalışmak istiyorummmm
korkma cnm olmaz inş sende gittin dr a olsa bişi söylerdibenimde 5. günü,bende de var ağrı ve batma ama ben başka bir şey olmasından çok korkuyorum
cnm bnde anestezili istiyodm ama dr anesteziye gerek yok binlerce kişi çekiliyo 3-5 dk lık bişi zaten dedi, eşimde sen büyütüyosun gözünde narkoz almak iyi bişi mi sanki dr gerek duysa yapardı diyo bilmiyorm ki yaa çooook korkuyormBende 2 ay daha olmazsa hsg yi anestezili dusunuyorum tesekkur ederim cvp icin
işin birde o yönü boş yere anestezi almakta istemiyorum açıkça. ama herkesin bir ağrı eşiği ve bir acı limiti olduğunu düşünüyorum, ever belki 100 lerce kişi çekiliyordur, ancak herkes bir değil işte, düşünsene ben kanı bile 45 dk.da veriyorumcnm bnde anestezili istiyodm ama dr anesteziye gerek yok binlerce kişi çekiliyo 3-5 dk lık bişi zaten dedi, eşimde sen büyütüyosun gözünde narkoz almak iyi bişi mi sanki dr gerek duysa yapardı diyo bilmiyorm ki yaa çooook korkuyorm
Hersey guzel olacak tatlisim insallah burdaki herkes hamis olacak sende cok tatli anne olacaksin bebislerimizi konucacagiz burda beziydi mamasiydio o gunlerde gelecek ben inaniyorum hepimiz hamis olacagiz topik senlenecekcanımcım wuslt iyi olmaya çalışıyorum, belki de dediğiniz gibi üşütmedir, işte hsg yi bekliyorum sızlana sızlana,artık ne olacak benim durumum bilmiyorum,yeri de reglin bitsinde bir an önce başla çalışmalara inşallah teyzesine ver biir bebiş haberi :)
İnsaAllah bebeğim,, herkes hamis çıkacak eylülde ben ekimde veririm güzel haberi kocamin doğum günü ekimde , evlilik yıl dönümümuz ekimde... Hemi de aynı gün , insaAllah güzel olacak her şeyHadı bakalım bıran once gelsın bıtsınde basla calısmalara canım ekımde bebıs haberı alalım senden
inşallah tatlişkom bu ay ben senden umutluyum, sen güzel haberler verki önümüzdeki aylar da da ben veririm inşallah :) umut bitmiyor işte :) şenlensin topiğimiz o zamanHersey guzel olacak tatlisim insallah burdaki herkes hamis olacak sende cok tatli anne olacaksin bebislerimizi konucacagiz burda beziydi mamasiydio o gunlerde gelecek ben inaniyorum hepimiz hamis olacagiz topik senlenecek
Evet ya onceden yapsalar ya esimde bu ay olmazsa cekil hsg yi diyor ben korkuyorum bide benim vajinusmus gecmisim var ne yapacagim bilmiyorumyaa bu dr lar iyi hoş da madem klomen filan bize kimyasal ilaç vermeden yapılacak her testi yapsalar ya bnce boşuna klomen kullanıp 3 ay bosuna gecmezdi bnm için inş senin bu ay tutar,
wuu huuu ekim güzel ve çok özel bir ay olacak inşallah o zamanİnsaAllah bebeğim,, herkes hamis çıkacak eylülde ben ekimde veririm güzel haberi kocamin doğum günü ekimde , evlilik yıl dönümümuz ekimde... Hemi de aynı gün , insaAllah güzel olacak her şey
amin cnm inşallah kolaylıkla gecer pzts sabah gidicm tmm derlerse pzts öğlen olacak bnmde ağrı eşiğim çok düşük burda da defalarca söledem vajinal ultrasonda bile cok sıkıntı cekiyorm dr defalarca sakin ol deyip duruyo ama sanırım yapılacak bişi yok 10dk sabredicm inş temiz çıkar da dr bi sorun yok der eşimin sonuçları da salı belli olck snr tedavimiz netlesecekişin birde o yönü boş yere anestezi almakta istemiyorum açıkça. ama herkesin bir ağrı eşiği ve bir acı limiti olduğunu düşünüyorum, ever belki 100 lerce kişi çekiliyordur, ancak herkes bir değil işte, düşünsene ben kanı bile 45 dk.da veriyorumdolayısıyla acı eşiğine saygı duyulmalı diye düşünüyorum, bilmiyorum bizim bu halimiz nolacak, seninki pazartesimi, Rabbim yardımcı olsun
Evvvet bebeğimmmwuu huuu ekim güzel ve çok özel bir ay olacak inşallah o zamanneyse kırmızılardan sonra şöyle sıkı sıkı çalışın bakalım yorgunluk falan yok, full + full çalışma zamanı, sonrada güzel haberler alma zamanı :)
Himm ya ne bilim korkuyorum esimde anestezili istemiyor aslinda dogru soyluyor esin narkozda iyi degil 3 5 dklik biseymis bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim belkide biz gozumuzde buyututoruzdur korkulacak bise yokturcnm bndr anestezili istiyodm ama dr anesteziye gerek yok binlerce kişi çekiliyo 3-5 dk lık bişi zaten dedi, eşimde sen büyütüyosun gözünde narkoz almak iyi bişi mi sanki dr gerek duysa yapardı diyo bilmiyorm ki yaa çooook korkuyorm
Canimmm relax ol insaAllah. Sana dua edeceğiz çok güzel sonuçlar alacaksın insaAllah , eşinin de sonuçları iyi gelecek insaAllah, Allah yardımcıniz olsun...:)amin cnm inşallah kolaylıkla gecer pzts sabah gidicm tmm derlerse pzts öğlen olacak bnmde ağrı eşiğim çok düşük burda da defalarca söledem vajinal ultrasonda bile cok sıkıntı cekiyorm dr defalarca sakin ol deyip duruyo ama sanırım yapılacak bişi yok 10dk sabredicm inş temiz çıkar da dr bi sorun yok der eşimin sonuçları da salı belli olck snr tedavimiz netlesecek
bnce de biz büyütüyorz hastanede 2 kadın konusurkn duyudum o da cekinmiiş arı sokması gibi uyusukluk oldu acımadı diyo onu düşünüp cesare topluyorm kasmıcm kendimi diye totem yapıyormHimm ya ne bilim korkuyorum esimde anestezili istemiyor aslinda dogru soyluyor esin narkozda iyi degil 3 5 dklik biseymis bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim belkide biz gozumuzde buyututoruzdur korkulacak bise yoktur
canımın içi inşallah su gibi geçer gider ne diyim,bizde işte çarşamba halledicez sanırım, hsg ve eşimin tatlilleri o gün yapılacak,zaten prolaktinde yüksek olduğundan düşmeden bir şey olmayacak, o yüzden inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız halin olursa burdan yazarsın benide iyi kötü bilgilendirirsin, Allah yardımcın olsun, dua edeceğim senin içinamin cnm inşallah kolaylıkla gecer pzts sabah gidicm tmm derlerse pzts öğlen olacak bnmde ağrı eşiğim çok düşük burda da defalarca söledem vajinal ultrasonda bile cok sıkıntı cekiyorm dr defalarca sakin ol deyip duruyo ama sanırım yapılacak bişi yok 10dk sabredicm inş temiz çıkar da dr bi sorun yok der eşimin sonuçları da salı belli olck snr tedavimiz netlesecek
amiiiin cnm çoook sağolun iyi ki varsınız yoksa kime dert dökecektimCanimmm relax ol insaAllah. Sana dua edeceğiz çok güzel sonuçlar alacaksın insaAllah , eşinin de sonuçları iyi gelecek insaAllah, Allah yardımcıniz olsun...:)
Burdaki herkes guzel haberler verecek insallah yegeenlerim olacak oyy yerim ben onlari insallah olacak hepimizin gelsin bebislerinşallah tatlişkom bu ay ben senden umutluyum, sen güzel haberler verki önümüzdeki aylar da da ben veririm inşallah :) umut bitmiyor işte :) şenlensin topiğimiz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?