2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sekercigim nasilsin benimde adetin ilk iki gunu batma ve agri vardi usutmus olabilirsin tatlim dikkat et kendine
canımcım wuslt iyi olmaya çalışıyorum, belki de dediğiniz gibi üşütmedir, işte hsg yi bekliyorum sızlana sızlana,artık ne olacak benim durumum bilmiyorum,senin de reglin bitsinde bir an önce başla çalışmalara inşallah teyzesine ver biir bebiş haberi :)

Canim usutmus olabilirsin kist olsa dr soylerdi hsg pazartesimi cekileceksin benim dr da 2 ay daha klomen kullan olmazsa hsg cekilecek dedi
yaa bu dr lar iyi hoş da madem klomen filan bize kimyasal ilaç vermeden yapılacak her testi yapsalar ya bnce boşuna klomen kullanıp 3 ay bosuna gecmezdi bnm için inş senin bu ay tutar,

Bende 2 ay daha olmazsa hsg yi anestezili dusunuyorum tesekkur ederim cvp icin
cnm bnde anestezili istiyodm ama dr anesteziye gerek yok binlerce kişi çekiliyo 3-5 dk lık bişi zaten dedi, eşimde sen büyütüyosun gözünde narkoz almak iyi bişi mi sanki dr gerek duysa yapardı diyo bilmiyorm ki yaa çooook korkuyorm

işin birde o yönü boş yere anestezi almakta istemiyorum açıkça. ama herkesin bir ağrı eşiği ve bir acı limiti olduğunu düşünüyorum, ever belki 100 lerce kişi çekiliyordur, ancak herkes bir değil işte, düşünsene ben kanı bile 45 dk.da veriyorum dolayısıyla acı eşiğine saygı duyulmalı diye düşünüyorum, bilmiyorum bizim bu halimiz nolacak, seninki pazartesimi, Rabbim yardımcı olsun

Hersey guzel olacak tatlisim insallah burdaki herkes hamis olacak sende cok tatli anne olacaksin bebislerimizi konucacagiz burda beziydi mamasiydio o gunlerde gelecek ben inaniyorum hepimiz hamis olacagiz topik senlenecek

Hadı bakalım bıran once gelsın bıtsınde basla calısmalara canım ekımde bebıs haberı alalım senden
İnsaAllah bebeğim,, herkes hamis çıkacak eylülde ben ekimde veririm güzel haberi kocamin doğum günü ekimde , evlilik yıl dönümümuz ekimde... Hemi de aynı gün , insaAllah güzel olacak her şey

Hersey guzel olacak tatlisim insallah burdaki herkes hamis olacak sende cok tatli anne olacaksin bebislerimizi konucacagiz burda beziydi mamasiydio o gunlerde gelecek ben inaniyorum hepimiz hamis olacagiz topik senlenecek
inşallah tatlişkom bu ay ben senden umutluyum, sen güzel haberler verki önümüzdeki aylar da da ben veririm inşallah :) umut bitmiyor işte :) şenlensin topiğimiz o zaman

yaa bu dr lar iyi hoş da madem klomen filan bize kimyasal ilaç vermeden yapılacak her testi yapsalar ya bnce boşuna klomen kullanıp 3 ay bosuna gecmezdi bnm için inş senin bu ay tutar,
Evet ya onceden yapsalar ya esimde bu ay olmazsa cekil hsg yi diyor ben korkuyorum bide benim vajinusmus gecmisim var ne yapacagim bilmiyorum

İnsaAllah bebeğim,, herkes hamis çıkacak eylülde ben ekimde veririm güzel haberi kocamin doğum günü ekimde , evlilik yıl dönümümuz ekimde... Hemi de aynı gün , insaAllah güzel olacak her şey
wuu huuu ekim güzel ve çok özel bir ay olacak inşallah o zaman neyse kırmızılardan sonra şöyle sıkı sıkı çalışın bakalım yorgunluk falan yok, full + full çalışma zamanı, sonrada güzel haberler alma zamanı :)

amin cnm inşallah kolaylıkla gecer pzts sabah gidicm tmm derlerse pzts öğlen olacak bnmde ağrı eşiğim çok düşük burda da defalarca söledem vajinal ultrasonda bile cok sıkıntı cekiyorm dr defalarca sakin ol deyip duruyo ama sanırım yapılacak bişi yok 10dk sabredicm inş temiz çıkar da dr bi sorun yok der eşimin sonuçları da salı belli olck snr tedavimiz netlesecek

Evvvet bebeğimmm kirmizilaaaar gelin bakın ekim ayi için haZırlık yapacağımmm
Şekerpancarimm sende ekimde benimle beraber güzel haberler vereceksin insaAllah, bırakmıyoruz birbirimizi

Himm ya ne bilim korkuyorum esimde anestezili istemiyor aslinda dogru soyluyor esin narkozda iyi degil 3 5 dklik biseymis bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim belkide biz gozumuzde buyututoruzdur korkulacak bise yoktur

ama kızlar bnde cok fenayım dr sakin ol bakın öğretmenmişsniz size yakısmıyo böle davranmak dedi zaten cnm acıyo bide sinirimi bozdu muayene olmaktan çekindiğim yok cnm acıyo korkuyorm diye laf yetiştiriyorm dr iyi ki kalk git demedi

Canimmm relax ol insaAllah. Sana dua edeceğiz çok güzel sonuçlar alacaksın insaAllah , eşinin de sonuçları iyi gelecek insaAllah, Allah yardımcıniz olsun...:)

Himm ya ne bilim korkuyorum esimde anestezili istemiyor aslinda dogru soyluyor esin narkozda iyi degil 3 5 dklik biseymis bebislerimiz icin katlaniriz ne yapalim belkide biz gozumuzde buyututoruzdur korkulacak bise yoktur
bnce de biz büyütüyorz hastanede 2 kadın konusurkn duyudum o da cekinmiiş arı sokması gibi uyusukluk oldu acımadı diyo onu düşünüp cesare topluyorm kasmıcm kendimi diye totem yapıyorm

canımın içi inşallah su gibi geçer gider ne diyim,bizde işte çarşamba halledicez sanırım, hsg ve eşimin tatlilleri o gün yapılacak,zaten prolaktinde yüksek olduğundan düşmeden bir şey olmayacak, o yüzden inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız halin olursa burdan yazarsın benide iyi kötü bilgilendirirsin, Allah yardımcın olsun, dua edeceğim senin için

inşallah tatlişkom bu ay ben senden umutluyum, sen güzel haberler verki önümüzdeki aylar da da ben veririm inşallah :) umut bitmiyor işte :) şenlensin topiğimiz o zaman
Burdaki herkes guzel haberler verecek insallah yegeenlerim olacak oyy yerim ben onlari insallah olacak hepimizin gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…