- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hahah deli kız...öğretmen olmakla ilgisi neymiş canin yanıyor ne yapacaksın...ama kızlar bnde cok fenayım dr sakin ol bakın öğretmenmişsniz size yakısmıyo böle davranmak dedi zaten cnm acıyo bide sinirimi bozdu muayene olmaktan çekindiğim yok cnm acıyo korkuyorm diye laf yetiştiriyorm dr iyi ki kalk git demedi
'olacak tabii ki wusltcimmmm , çok güzel olacak insaAllah her şeyyyyBurdaki herkes guzel haberler verecek insallah yegeenlerim olacak oyy yerim ben onlari insallah olacak hepimizin gelsin bebisler
yazarım cnm mutlaka çok sağol bnmde dualarımda sizler de varsınızcanımın içi inşallah su gibi geçer gider ne diyim,bizde işte çarşamba halledicez sanırım, hsg ve eşimin tatlilleri o gün yapılacak,zaten prolaktinde yüksek olduğundan düşmeden bir şey olmayacak, o yüzden inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız halin olursa burdan yazarsın benide iyi kötü bilgilendirirsin, Allah yardımcın olsun, dua edeceğim senin için
hiiiççç bırakırmıyım ben sizi, bırakabilirmiyim? ben hepinizi hamiş görücem inşallah en sonda ben olucam ama olsun sonda olayımda yeterki olsun. çok seviyorum sizi hepinizi,hayırlı haberleri yazmak dileğiyle ....Evvvet bebeğimmmkirmizilaaaar gelin bakın ekim ayi için haZırlık yapacağımmm
Şekerpancarimm sende ekimde benimle beraber güzel haberler vereceksin insaAllah, bırakmıyoruz birbirimizi
ayy ne güzel çok imreniyorm senin gibi olanlara keske öyle rahat olsam var mı bi sırrınHahah deli kız...öğretmen olmakla ilgisi neymiş canin yanıyor ne yapacaksın...
Benim.annemin hala yanar hiç sevmez alttan muayeneyi. Bense hiç bir şey hissetmem...doktor bana maaşAllah çok rahat bırakıyorsun demişti...:)
Evet canim acimayacak insallah biz kendimizi kasmazsak acimaz diye dusunuyorum bekliyorum haberlerini hersey guzel olacak insallahbnce de biz büyütüyorz hastanede 2 kadın konusurkn duyudum o da cekinmiiş arı sokması gibi uyusukluk oldu acımadı diyo onu düşünüp cesare topluyorm kasmıcm kendimi diye totem yapıyorm
valla varsa bir sır bende öğrenmek isterim, her seferinde aynı şey aaaaaaayy ne güzel çok imreniyorm senin gibi olanlara keske öyle rahat olsam var mı bi sırrın
İnsallah canim ekimde guzel haberler verecegiz senin adet mi basladi canim'olacak tabii ki wusltcimmmm , çok güzel olacak insaAllah her şeyyyy
cnm ya dr lar öyle davranıyo ki bnde bitek bn kasıyorm sanıyormvalla varsa bir sır bende öğrenmek isterim, her seferinde aynı şey aaaaaa
Rica ederim anestezi uygulandığı halde ben uyaninca çok aci çektim kadin olmak çok zor ya...Bende 2 ay daha olmazsa hsg yi anestezili dusunuyorum tesekkur ederim cvp icin
hiç olurmu hiç olurmu kasmak daimicnm ya dr lar öyle davranıyo ki bnde bitek bn kasıyorm sanıyorm
Evet ya herseyi kadin cekiyor erkekler cok rahat ne kadr oldu hsg cekileli canimRica ederim anestezi uygulandığı halde ben uyaninca çok aci çektim kadin olmak çok zor ya...
geldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminnAsi den haber varmi kizlar bugun muayenesi vardi
bana da öyle cnm inş oraya gidince değişkenlik olmaz toplamaya basladım cesaretimi o kdr kadın dayanıyo smear testi yaptırm sonuçta ona da dayanırım bnm korkum o aletintakılma anı acısı sıvı gönderiminde ağrı olabiliyo diyolar o ağrıyı her ay cekiyorz zaten hiçbişi hissetmicz inşhiç olurmu hiç olurmu kasmak daimiama inşallah yazdıklarınızdan biraz heves geldi, gözlerimi kaparım vazifemi yaparım hsg mi çektiririm
geldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
hadi bakalım bebiş için değer beee, gözümü kapatıcam yumuk yumuk elli bir bebiş hayal etmeye çalışıcam o anlarda, motivasyon mode on :)bana da öyle cnm inş oraya gidince değişkenlik olmaz toplamaya basladım cesaretimi o kdr kadın dayanıyo smear testi yaptırm sonuçta ona da dayanırım bnm korkum o aletintakılma anı acısı sıvı gönderiminde ağrı olabiliyo diyolar o ağrıyı her ay cekiyorz zaten hiçbişi hissetmicz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?