2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hahah deli kız...öğretmen olmakla ilgisi neymiş canin yanıyor ne yapacaksın...
Benim.annemin hala yanar hiç sevmez alttan muayeneyi. Bense hiç bir şey hissetmem...doktor bana maaşAllah çok rahat bırakıyorsun demişti...:)

yazarım cnm mutlaka çok sağol bnmde dualarımda sizler de varsınız

Evvvet bebeğimmm kirmizilaaaar gelin bakın ekim ayi için haZırlık yapacağımmm
Şekerpancarimm sende ekimde benimle beraber güzel haberler vereceksin insaAllah, bırakmıyoruz birbirimizi
hiiiççç bırakırmıyım ben sizi, bırakabilirmiyim? ben hepinizi hamiş görücem inşallah en sonda ben olucam ama olsun sonda olayımda yeterki olsun. çok seviyorum sizi hepinizi,hayırlı haberleri yazmak dileğiyle ....

ayy ne güzel çok imreniyorm senin gibi olanlara keske öyle rahat olsam var mı bi sırrın

bnce de biz büyütüyorz hastanede 2 kadın konusurkn duyudum o da cekinmiiş arı sokması gibi uyusukluk oldu acımadı diyo onu düşünüp cesare topluyorm kasmıcm kendimi diye totem yapıyorm
Evet canim acimayacak insallah biz kendimizi kasmazsak acimaz diye dusunuyorum bekliyorum haberlerini hersey guzel olacak insallah

kızlar doğum kntrl hapı kullanmış olanlar ve adet düzensizliği olanlar için yazıyorm özellikle, hastanaye gittiğimde kadının biri anlattı 6ay kdr kntl hapı kullanmış adetleri düzensizmiş snr s.ocağındaki hemşire ile grşmüş birakmış hemsire 6 ay filan bebek bekleme demiş kadın bıraktığı ay hamiş kalmış doğum gecti hala düzensizlik var diyo

hiç olurmu hiç olurmu kasmak daimi ama inşallah yazdıklarınızdan biraz heves geldi, gözlerimi kaparım vazifemi yaparım hsg mi çektiririm
bana da öyle cnm inş oraya gidince değişkenlik olmaz toplamaya basladım cesaretimi o kdr kadın dayanıyo smear testi yaptırm sonuçta ona da dayanırım bnm korkum o aletintakılma anı acısı sıvı gönderiminde ağrı olabiliyo diyolar o ağrıyı her ay cekiyorz zaten hiçbişi hissetmicz inş

41,5 kere maşallahhh çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, darısı bizlere olsun, yaaaa çok sevindim, pıtpıtlarıda duymaya az kalmış

hadi bakalım bebiş için değer beee, gözümü kapatıcam yumuk yumuk elli bir bebiş hayal etmeye çalışıcam o anlarda, motivasyon mode on :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…