evt inş herkeze nasıp etsın cnm korkularım devam edıyo inş kalp atıslarını duyarum41,5 kere maşallahhh çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsin inşallah, darısı bizlere olsun, yaaaa çok sevindim, pıtpıtlarıda duymaya az kalmış
Ayy masallah rabbim bize bagislasin onlari cok sevindim valla p.tesi bizim minnak nasil cikacak karsima acaba.canim normal ultrasonami girdin yoksa vajinal migeldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
vajınal girdim cnm kalp atıslarını görmeyı beklıyoduk olmadı dr organları olusmaya baslamıs dedı cuma gel dedı senınkı kese mm kac mm kac haftalıksınAyy masallah rabbim bize bagislasin onlari cok sevindim valla p.tesi bizim minnak nasil cikacak karsima acaba.canim normal ultrasonami girdin yoksa vajinal mi
Canim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugumvajınal girdim cnm kalp atıslarını görmeyı beklıyoduk olmadı dr organları olusmaya baslamıs dedı cuma gel dedı senınkı kese mm kac mm kac haftalıksın
Amin canim Allah hepinize nasip etsin guzel dualarinda icibde sagol canimOff bende istiyorum Allah bana da hayırlı haber vermeyi nasip etsin, tümü hamilelerde bır avazda kucağına sağlıklara alsın inşallah. Allah'ın nazarı üzerinize olsun kızlar.
merhaba sindel. senin bebeğin var sanırım Allah bağışlasın. darısı bizlere inş. evet biliyorum canım pko ile ilgili çok araştırma yaptım. lh 11, fsh 5,5 filandı. dr çok sorun değil dedi ama bizim yavrucuğun gelesi yok. hayrolsun bakalım. bu arada dün doktoruma gittim. o lekeler pkodan oluyormuş. birkaç ay önce yapıldığı için tekrar smear yapılmadı rahim ağzına baktı sorun yok dedi. peki uğraştırıyor derken sen ne kadar uğraştın neler yaptın? ben de dört yıllık evliyim.ben de pkoluyum valla ugrastırıyo cNIM BEN 3 YIL 3 aylık evlıyım ıkı defa gebe kalabıldım ugrastırıyo ama olmuyo da degıl kan testlerını hatırlıosan lh hormonu ıle fsh hormonu arasındakı oran pko derecesını belırlıo senın kaç bu hormonlar
benım usg de 6 haftalık görünüyo kese de 9.6mm benım bunda kalp atıslarını duymam gec olacak sanırımCanim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugum
Masallahgeldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
Masallah canim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallahgeldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
InsaAllah bende p.tesi minigimi buyumus gorurum sende Allah'in izniyle kalp atislarini duyarsin insaAllahbenım usg de 6 haftalık görünüyo kese de 9.6mm benım bunda kalp atıslarını duymam gec olacak sanırım
inş ama korkuyorum ben bı aksık olucak dıye inş kalp atıslarını duyarımInsaAllah bende p.tesi minigimi buyumus gorurum sende Allah'in izniyle kalp atislarini duyarsin insaAllah
Korkma canim olumsuz dusunmek yok Allah onlari bize kismet etmisse herturlu gelecekler annelerine kismetimizde yoksa siginacaz Rabbime insaAllah kotu hicbirsey olmayacak kalplerinide duyacaz ellerini ayaklarinida gorecez Allah'in izniyleinş ama korkuyorum ben bı aksık olucak dıye inş kalp atıslarını duyarım
Maşallahgeldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
Kegel egzersizi yaparım genelde ben , bi doktor önermişti ileride idrarda sıkıntı cekmeyeyim doğumdan sonra diye...o şekilde ordaki kaslara hakim olabilmeyi öğrendim... Gevşek bırakıp sikabiliyorum... Sende dene istersen canim:)ayy ne güzel çok imreniyorm senin gibi olanlara keske öyle rahat olsam var mı bi sırrın
Yok canim ama insaAllah gelecekler artık diye düşünüyorumm:)İnsallah canim ekimde guzel haberler verecegiz senin adet mi basladi canim
yaaa nasıl bişi ki o cnm dur bi sorayım google aKegel egzersizi yaparım genelde ben , bi doktor önermişti ileride idrarda sıkıntı cekmeyeyim doğumdan sonra diye...o şekilde ordaki kaslara hakim olabilmeyi öğrendim... Gevşek bırakıp sikabiliyorum... Sende dene istersen canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?