2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy masallah rabbim bize bagislasin onlari cok sevindim valla p.tesi bizim minnak nasil cikacak karsima acaba.canim normal ultrasonami girdin yoksa vajinal mi

Off bende istiyorum Allah bana da hayırlı haber vermeyi nasip etsin, tümü hamilelerde bır avazda kucağına sağlıklara alsın inşallah. Allah'ın nazarı üzerinize olsun kızlar.

Ayy masallah rabbim bize bagislasin onlari cok sevindim valla p.tesi bizim minnak nasil cikacak karsima acaba.canim normal ultrasonami girdin yoksa vajinal mi
vajınal girdim cnm kalp atıslarını görmeyı beklıyoduk olmadı dr organları olusmaya baslamıs dedı cuma gel dedı senınkı kese mm kac mm kac haftalıksın

vajınal girdim cnm kalp atıslarını görmeyı beklıyoduk olmadı dr organları olusmaya baslamıs dedı cuma gel dedı senınkı kese mm kac mm kac haftalıksın
Canim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugum

Off bende istiyorum Allah bana da hayırlı haber vermeyi nasip etsin, tümü hamilelerde bır avazda kucağına sağlıklara alsın inşallah. Allah'ın nazarı üzerinize olsun kızlar.
Amin canim Allah hepinize nasip etsin guzel dualarinda icibde sagol canim

merhaba sindel. senin bebeğin var sanırım Allah bağışlasın. darısı bizlere inş. evet biliyorum canım pko ile ilgili çok araştırma yaptım. lh 11, fsh 5,5 filandı. dr çok sorun değil dedi ama bizim yavrucuğun gelesi yok. hayrolsun bakalım. bu arada dün doktoruma gittim. o lekeler pkodan oluyormuş. birkaç ay önce yapıldığı için tekrar smear yapılmadı rahim ağzına baktı sorun yok dedi. peki uğraştırıyor derken sen ne kadar uğraştın neler yaptın? ben de dört yıllık evliyim.

Canim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugum
benım usg de 6 haftalık görünüyo kese de 9.6mm benım bunda kalp atıslarını duymam gec olacak sanırım

Masallah
Masallah canim rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallah

inş ama korkuyorum ben bı aksık olucak dıye inş kalp atıslarını duyarım
Korkma canim olumsuz dusunmek yok Allah onlari bize kismet etmisse herturlu gelecekler annelerine kismetimizde yoksa siginacaz Rabbime insaAllah kotu hicbirsey olmayacak kalplerinide duyacaz ellerini ayaklarinida gorecez Allah'in izniyle

ayy ne güzel çok imreniyorm senin gibi olanlara keske öyle rahat olsam var mı bi sırrın
Kegel egzersizi yaparım genelde ben , bi doktor önermişti ileride idrarda sıkıntı cekmeyeyim doğumdan sonra diye...o şekilde ordaki kaslara hakim olabilmeyi öğrendim... Gevşek bırakıp sikabiliyorum... Sende dene istersen canim:)

yaaa nasıl bişi ki o cnm dur bi sorayım google a pztsi ye kdr ilerleme kaydedebilir miyim ki

Kizlar ben yumurtlamanin 8.gunu test yaptirmistim 0.05 ti negatif yani bugün de early test yaptim sabah yine negatif çarşambaya randevu aldim.en son ocak ayinda gitmistim kontrole bakalım ne durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…