2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ohhh asim cook şükür :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlimmmm :)

yaaa nasıl bişi ki o cnm dur bi sorayım google a pztsi ye kdr ilerleme kaydedebilir miyim ki
Hmmm pek snmiyorum ama yine de başla bence egzersizlere hem doğum aa hem doğum sonrasina, hem vajinal kontollere hemde ilişkide , her şeye yardımcidir kendileri :)
Benim bu egzersizden dolayı ilk gece kanam.olmadı , sadece pembe bir damla... Acım oldu ama hemen geçti yani oyle canim :)

ay cnmmmm sen neden kaç zamandır sölemiyosn bunu baktım nette de denemeye baslıcm şu idrar tutma bırakma işini küçükken çok yapardm aslında neyse p<ts ye işe yaramazsa bundan snrkilere yarar sağol cnm

ay cnmmmm sen neden kaç zamandır sölemiyosn bunu baktım nette de denemeye baslıcm şu idrar tutma bırakma işini küçükken çok yapardm aslında neyse p<ts ye işe yaramazsa bundan snrkilere yarar sağol cnm
Vallahi aklıma gelmedi..o benden bir parça olmuş ya ondan sanırım :)
İnsaAllah faydasini görürsun kuşummm :)

Kegel egzersizini arada bende yaparım çok faydalı olduğu söyleniyor. Geçenlerde hürriyette haberi çıktı hatta şöyle altındaki yorumları okuyordum bayağı bilmeyen vardı. Sık bırak sık bırak.

Doğrudur bana tanıdık abla var kendisi doktor o ssöyledi yoksa normal doktorlardan zor duyarsin , her şeyi söylemiyorlar malum :)
Ama ben çok faydasini gördüm...yıllardır yapiyorum...

üzüldüm canm yaa yok bana kötü haber vermedi gayet keyifli bi kahvaltı yaptık ardından da ablasına ve eniştesi doğum günü için bişiler aldık kendime bişilern aldım gezdik biraz geldim eve :)

Canim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugum
canm görünür bebek ben 5+ 5 de görmüştüm kese içinde bebişimizi kalp atışını da duymuştu doktor ama görmek nasip olmadı işte korkma bebişini de korkutma annesi :)

Bugün kimseler yok burda bende mesaideyim son 45 dakikam çıkmayı bekliyorum eşime evime kavuşayım bir an önce.

kızlar moralim çok bozuldu bugun rüyamda burnum kanıyodu rüya tabirlerine baktım koyu kanama varsa erkek çocuğu düşürmek ya da sakat bir erkek çocuğa delalettir diyor yaaaaa çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…