Himm anladum canim gelsinde biran once baslarsin calismalaraYok canim ama insaAllah gelecekler artık diye düşünüyorumm:)
Ohhh asim cook şükür :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlimmmm :)geldım cnm dr işe gıtmedım evdekı pc bozuktu onu tamır ettım kesemızı gorduk elıf bebegımın organları olusmaya baslamıs cumada kalp atısını duymaya gıdıcez inş rabbım bızleri korusun aminn
Hmmm pek snmiyorum ama yine de başla bence egzersizlere hem doğum aa hem doğum sonrasina, hem vajinal kontollere hemde ilişkide , her şeye yardımcidir kendileri :)yaaa nasıl bişi ki o cnm dur bi sorayım google apztsi ye kdr ilerleme kaydedebilir miyim ki
Onu bekliyorum kuzucum :-Himm anladum canim gelsinde biran once baslarsin calismalara
Saol hayatım kalp atıslarını duyana kadar rahat yokOhhh asim cook şükür :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlimmmm :)
ay cnmmmm sen neden kaç zamandır sölemiyosn bunuHmmm pek snmiyorum ama yine de başla bence egzersizlere hem doğum aa hem doğum sonrasina, hem vajinal kontollere hemde ilişkide , her şeye yardımcidir kendileri :)
Benim bu egzersizden dolayı ilk gece kanam.olmadı , sadece pembe bir damla... Acım oldu ama hemen geçti yani oyle canim :)
Vallahi aklıma gelmedi..o benden bir parça olmuş ya ondan sanırım :)ay cnmmmm sen neden kaç zamandır sölemiyosn bunubaktım nette de denemeye baslıcm şu idrar tutma bırakma işini küçükken çok yapardm aslında neyse p<ts ye işe yaramazsa bundan snrkilere yarar sağol cnm
Duyacaksin inşaAllah canimmm :)Saol hayatım kalp atıslarını duyana kadar rahat yok
Kegel egzersizi yaparım genelde ben , bi doktor önermişti ileride idrarda sıkıntı cekmeyeyim doğumdan sonra diye...o şekilde ordaki kaslara hakim olabilmeyi öğrendim... Gevşek bırakıp sikabiliyorum... Sende dene istersen canim:)
Kegel egzersizini arada bende yaparım çok faydalı olduğu söyleniyor. Geçenlerde hürriyette haberi çıktı hatta şöyle altındaki yorumları okuyordum bayağı bilmeyen vardı. Sık bırak sık bırak.
Doğrudur bana tanıdık abla var kendisi doktor o ssöyledi yoksa normal doktorlardan zor duyarsin , her şeyi söylemiyorlar malum :)Kegel egzersizini arada bende yaparım çok faydalı olduğu söyleniyor. Geçenlerde hürriyette haberi çıktı hatta şöyle altındaki yorumları okuyordum bayağı bilmeyen vardı. Sık bırak sık bırak.
üzüldüm canm yaaGitme kız gitme benimkide yemege götürdü yemekten çıkıştada Kötü haberi verdi neymiz izne gidemiyormuşuz yahu adam evden çıkmadan söylesene evde ağlayım doya doya Çarşının ortasında söylüyo bide eve nasıl geldim bilmiyorum yolun ortasında bıraktım geldim öğüre öğüre ağladım gözlerim dolmuş kapıya anahtarı sokuyorum deligi bulamıyorum o derece oldum.
canm görünür bebek ben 5+ 5 de görmüştüm kese içinde bebişimizi kalp atışını da duymuştu doktor ama görmek nasip olmadı işteCanim 4+3 gunlukken doktor keseyi gordu 5 mm dedi haftana gore cok iyi dedi p.tesi bebegide kalp atisinida duyarz dedi ama bana erken gibi geliyor cunku daha 5+2 gunlugum
Doğrudur bana tanıdık abla var kendisi doktor o ssöyledi yoksa normal doktorlardan zor duyarsin , her şeyi söylemiyorlar malum :)
Ama ben çok faydasini gördüm...yıllardır yapiyorum...
Öyledir tabii canim :)Ben çok okuduğum için biliyorum zaten canım doktor söylemedi bana da.
Bende arada girip bakıyorum gerçekten...:)evet burası sakın bugun hamiş arkadas da kendini ifşa etmedi hala merak ettim cıkamıyorum forumdan :)
Ruyalarla amel edilmez canim, bu kadar kafana takmaman gerekir...kızlar moralim çok bozuldu bugun rüyamda burnum kanıyodu rüya tabirlerine baktım koyu kanama varsa erkek çocuğu düşürmek ya da sakat bir erkek çocuğa delalettir diyor yaaaaa çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?