- 29 Eylül 2012
- 369
- 208
- 133
3 tane kayıptan sonra böyle bi rüya tabiriyle karşılaşmak moralimi bozdu canım yoksa hatırlamam bile rüyalarımı önemsememRuyalarla amel edilmez canim, bu kadar kafana takmaman gerekir...
3 tane kayıptan sonra böyle bi rüya tabiriyle karşılaşmak moralimi bozdu canım yoksa hatırlamam bile rüyalarımı önemsemem
Bugün kimseler yok burda bende mesaideyim son 45 dakikam çıkmayı bekliyorum eşime evime kavuşayım bir an önce.
canm benm rüyalarım cok cıkar hatta birebir diyebilirim ama bazen de gördüğüm şeyler bişeye işaret olur hayra ya da serre yorarım..diyeceğim şu ki sen orda burda yazana çok takılma gördüğün rüya uyandığında sana ne hissettiriyorsa ona yor tatlım bazen rüyamda kötü bişey görsem de iyiye yorduğum olur çünkü iyi olacağı hissi vardır içimde öyle de olurkızlar moralim çok bozuldu bugun rüyamda burnum kanıyodu rüya tabirlerine baktım koyu kanama varsa erkek çocuğu düşürmek ya da sakat bir erkek çocuğa delalettir diyor yaaaaa çok üzüldüm..
baya bi yerden baktım hep aynı tabir ama canım doğru söylüyosun şimdi bişey okudum rüyalara itibar edip onlara dayanmak doğru değildir diye içim rahatladı biraz dahaBence de iyi düşün iyi olsun, rüya sonuçta. Ve de aynı rüyayı çok değişik yorumlayanlar var, birkaç kaynaktan okumak lazım. Takma kafana canım.
hatta kendimden örnek vereyim cıktığına dair ben pazar sabahı düşük yaptım ama cuma gecesi uykumda kendim bebeğimin fatihasını okudum okurken uyandım canm düşük yapacağımı o zaman anlamıştım oyle de oldu..rüyalarının etkisinde cok kalma yine de sen canm iyyye yor :)3 tane kayıptan sonra böyle bi rüya tabiriyle karşılaşmak moralimi bozdu canım yoksa hatırlamam bile rüyalarımı önemsemem
aslında benim rüyalarımın çıktığına da hiç rastlamadım canım çoğunu da hatırlamam zaten ama bi an böyle okuyunca canım sıkılmıştı iyiyim şimdi sağolun sizin sayenizdecanm benm rüyalarım cok cıkar hatta birebir diyebilirim ama bazen de gördüğüm şeyler bişeye işaret olur hayra ya da serre yorarım..diyeceğim şu ki sen orda burda yazana çok takılma gördüğün rüya uyandığında sana ne hissettiriyorsa ona yor tatlım bazen rüyamda kötü bişey görsem de iyiye yorduğum olur çünkü iyi olacağı hissi vardır içimde öyle de olurtakma kafana onları
Bazı insanlari Allah u telala da bu şekilde imtihan eder ama herkes için geçerli değildir , demek sen rüyası çıkanlardansin, benim arkadaşım var bir tane o da öyledir :)hatta kendimden örnek vereyim cıktığına dair ben pazar sabahı düşük yaptım ama cuma gecesi uykumda kendim bebeğimin fatihasını okudum okurken uyandım canm düşük yapacağımı o zaman anlamıştım oyle de oldu..rüyalarının etkisinde cok kalma yine de sen canm iyyye yor :)
Bak içini ferah tutman için bir sebep daha :)aslında benim rüyalarımın çıktığına da hiç rastlamadım canım çoğunu da hatırlamam zaten ama bi an böyle okuyunca canım sıkılmıştı iyiyim şimdi sağolun sizin sayenizde
evet canm korkarım kendimden çoğu zaman ama bazen de işe yarar bi arkadasımın bebeği olmuş düşük yapmış ben de rüyamda bebeğine abdest aldırırken gördüm ama su pisti.. aradım dedim rüyamda gördüm seni dedim anlattım canm söylemicektim ama ben düşük yaptım dedi..Bazı insanlari Allah u telala da bu şekilde imtihan eder ama herkes için geçerli değildir , demek sen rüyası çıkanlardansin, benim arkadaşım var bir tane o da öyledir :)
Doğrudur canim arkadaşımdan biliyorum... O da öyledir...:) çok anlatma derim insanlar bu sefer işi bidata sürüklüyor... Parayla yaptırmaya kalkarlar , sen yapmazsin ama üzülürsun ...malum insanoğlu her şeyden medet umar :)evet canm korkarım kendimden çoğu zaman ama bazen de işe yarar bi arkadasımın bebeği olmuş düşük yapmış ben de rüyamda bebeğine abdest aldırırken gördüm ama su pisti.. aradım dedim rüyamda gördüm seni dedim anlattım canm söylemicektim ama ben düşük yaptım dedi..
yok kız allah korusun diyorum ya korkarım bile kendimden bi de bu işi paraya dokmek allah korusun allah şirk koşmak olur o artık.. kendi çevrem bilir sadece bu mevzuyuDoğrudur canim arkadaşımdan biliyorum... O da öyledir...:) çok anlatma derim insanlar bu sefer işi bidata sürüklüyor... Parayla yaptırmaya kalkarlar , sen yapmazsin ama üzülürsun ...malum insanoğlu her şeyden medet umar :)
insallah tutturmussundur canim ama dedigin gibi adetten once hamile kalanlarda varKızlar biz bu ay yumoş günlerinden ikisine denk getirip çalışmışız, iyice hesapladım şimdi. İnşallah o 2 günden birini tutturmuşuzdur, yine heyecan bastı bana. Artık bitti yumoş günüm ama 1-2 kere daha denicem. Yumoş günü olduğunu sandığı zamanın dışında hamile kalan yok mudur ki? Vardır belki yaaa, umut etmek istiyorum
insallah tutturmussundur canim ama dedigin gibi adetten once hamile kalanlarda var
Benim 6 ay oldu canim bazilari o filmden sonra hamile kaliyormus duydum bir kac kisiden ama bende olmadi öyle birseym dr co
Evet ya herseyi kadin cekiyor erkekler cok rahat ne kadr oldu hsg cekileli canim
Bismillah dur bi daha batina cok var hayirlisini dile hayirlisi olsun canim benimmerhaba kizlar ben adet olacagim galiba cunku bugun gogsum agrimiyor sadece bir sure kasik sancim olfi gecti
Kiz nasilsin napiyorsunDoğrudur canim arkadaşımdan biliyorum... O da öyledir...:) çok anlatma derim insanlar bu sefer işi bidata sürüklüyor... Parayla yaptırmaya kalkarlar , sen yapmazsin ama üzülürsun ...malum insanoğlu her şeyden medet umar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?