2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

3 tane kayıptan sonra böyle bi rüya tabiriyle karşılaşmak moralimi bozdu canım yoksa hatırlamam bile rüyalarımı önemsemem

Bence de iyi düşün iyi olsun, rüya sonuçta. Ve de aynı rüyayı çok değişik yorumlayanlar var, birkaç kaynaktan okumak lazım. Takma kafana canım.

kızlar moralim çok bozuldu bugun rüyamda burnum kanıyodu rüya tabirlerine baktım koyu kanama varsa erkek çocuğu düşürmek ya da sakat bir erkek çocuğa delalettir diyor yaaaaa çok üzüldüm..
canm benm rüyalarım cok cıkar hatta birebir diyebilirim ama bazen de gördüğüm şeyler bişeye işaret olur hayra ya da serre yorarım..diyeceğim şu ki sen orda burda yazana çok takılma gördüğün rüya uyandığında sana ne hissettiriyorsa ona yor tatlım bazen rüyamda kötü bişey görsem de iyiye yorduğum olur çünkü iyi olacağı hissi vardır içimde öyle de olur takma kafana onları

Bence de iyi düşün iyi olsun, rüya sonuçta. Ve de aynı rüyayı çok değişik yorumlayanlar var, birkaç kaynaktan okumak lazım. Takma kafana canım.
baya bi yerden baktım hep aynı tabir ama canım doğru söylüyosun şimdi bişey okudum rüyalara itibar edip onlara dayanmak doğru değildir diye içim rahatladı biraz daha

3 tane kayıptan sonra böyle bi rüya tabiriyle karşılaşmak moralimi bozdu canım yoksa hatırlamam bile rüyalarımı önemsemem
hatta kendimden örnek vereyim cıktığına dair ben pazar sabahı düşük yaptım ama cuma gecesi uykumda kendim bebeğimin fatihasını okudum okurken uyandım canm düşük yapacağımı o zaman anlamıştım oyle de oldu..rüyalarının etkisinde cok kalma yine de sen canm iyyye yor :)

aslında benim rüyalarımın çıktığına da hiç rastlamadım canım çoğunu da hatırlamam zaten ama bi an böyle okuyunca canım sıkılmıştı iyiyim şimdi sağolun sizin sayenizde

Bazı insanlari Allah u telala da bu şekilde imtihan eder ama herkes için geçerli değildir , demek sen rüyası çıkanlardansin, benim arkadaşım var bir tane o da öyledir :)

aslında benim rüyalarımın çıktığına da hiç rastlamadım canım çoğunu da hatırlamam zaten ama bi an böyle okuyunca canım sıkılmıştı iyiyim şimdi sağolun sizin sayenizde
Bak içini ferah tutman için bir sebep daha :)
Çıkmıyoraa hiç takılma... Rüya tatlim bu...bilinç altı ürünlerimiz , uzme canını...

Bazı insanlari Allah u telala da bu şekilde imtihan eder ama herkes için geçerli değildir , demek sen rüyası çıkanlardansin, benim arkadaşım var bir tane o da öyledir :)
evet canm korkarım kendimden çoğu zaman ama bazen de işe yarar bi arkadasımın bebeği olmuş düşük yapmış ben de rüyamda bebeğine abdest aldırırken gördüm ama su pisti.. aradım dedim rüyamda gördüm seni dedim anlattım canm söylemicektim ama ben düşük yaptım dedi..

Doğrudur canim arkadaşımdan biliyorum... O da öyledir...:) çok anlatma derim insanlar bu sefer işi bidata sürüklüyor... Parayla yaptırmaya kalkarlar , sen yapmazsin ama üzülürsun ...malum insanoğlu her şeyden medet umar :)

yok kız allah korusun diyorum ya korkarım bile kendimden bi de bu işi paraya dokmek allah korusun allah şirk koşmak olur o artık.. kendi çevrem bilir sadece bu mevzuyu

Kızlar biz bu ay yumoş günlerinden ikisine denk getirip çalışmışız, iyice hesapladım şimdi. İnşallah o 2 günden birini tutturmuşuzdur, yine heyecan bastı bana. Artık bitti yumoş günüm ama 1-2 kere daha denicem. Yumoş günü olduğunu sandığı zamanın dışında hamile kalan yok mudur ki? Vardır belki yaaa, umut etmek istiyorum

merhaba kizlar ben adet olacagim galiba cunku bugun gogsum agrimiyor sadece bir sure kasik sancim olfi gecti

insallah tutturmussundur canim ama dedigin gibi adetten once hamile kalanlarda var

Mogami canm ben adet oldum sökülmeye çalışıyo sanırım düne göre daha cok geliyo ama fena ağrım var midem de ağrıyo üsüme geliyo bu sıcakta hasta olmuyorumdur inşallah adet baslangıcını dünden alırsam benm batım 2 ekim ama 3.deneme yaz yine canm bu ay bebek çalışması olmadı çünkü..

Kiz nasilsin napiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…