2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami canım hoşgeldin öncelikle bu ay benimde foruma katılasım yok heycan yok koca yok bebek yok bişi yok ama seni merak ettim inşallah hakkına hayırlısı nasip olur

yok kız allah korusun diyorum ya korkarım bile kendimden bi de bu işi paraya dokmek allah korusun allah şirk koşmak olur o artık.. kendi çevrem bilir sadece bu mevzuyu
Evet tatlim sen yapmazsin da insanlar garip onu ddiyorum...sonra uzulursun...elbette sirk olur...Rabbim korusun...

Kiz nasilsin napiyorsun
Kuzumm kitap keyfi yapıyordum...cunki kasik ağrım çok ha oldum olacağım diyorum hala yok gelen adet...
Sen nasılsın bebeğimm bebis nasıl :)
Hamile arkadaşim aradi az önce 3.ayın içinde kız... Evleneli de 3 buçuk ay oluyor
Bebisi hissetmeye başlamis , kalp atışı i , pit.pit... :) çok heyecanlandim duyunca ...

kızlar ovulasyonu beceremedim ya sizde de bi gün koyu bi gün silik oluyor mu bugün 13.günüm

Kızlarrr nasılsınız bakim :) sık sık giriyorum siteye okuyup cıkıyorum genelde online bile olmuyorum
Mogami den haber yok sanırım hala regli oldumu meraktayım.ayrıca şu süpriz hamişimiz kim hala acıklamadı :) el insaf kızlar verin müjdeyide hepbirlikte sevinek
Bende epey bi kasık agrısı var birkaçgündür.9 gün kaldı reglime.umudum yok malesef yum oncesı 1 ilişki oldu sadece, onun tutması %1 ihtimal.zaten artık bebiş falanda isteyip derdine düşük herhangi birseyde yapmıcam.kendiliğinden gelirse ne ala.sadece regliden sonra meryem suresını okumaya baslamıstım onu devam edıyorum mecbur yarım kalmasın diye çunku 41 gün okumak için niyetlendim bastan yarım bırakırsam üstüme yük olur.
Güzel haberler verin artık yaaa günlerdir bi hamiş haberi alamadık burda bu kadar hatunuz, tembelmiyiz ne

Napiyim canim arada giren kasik agrilarimla mutlu mutlu yasiyorumP.tesiyi iple cekiyorum:)

Oku canim oku insaAllah vesilesi o olur

bat 23 eylül 3.denem bu ayda olmasa öteki topikteyim
canım listenin başına uyarı yazdım önce aktif sohbet şartımız var baktım bi yere kaçıp gitmiyorsun eklerim tabi ... Öteki topiğe hep birlikte geçeceğiz bizde sen gel burda takıl ve umarım bu deneme de tutmuştur

Hoşgeldin Mogamiiiii. Ben adet oldum yeni bat 2 ekim. Şimdi biz tam ekimde mu gidiyoruz diğer topiğe
kuzum hayırlısı olsun ... eklerim hemen... aslında ekimde değil kasım da geçeriz kuzum çünkü bu topik ekim sonuna kadar ... kasım itibariyle geçeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…