Umuyorum netleştirirsin canım adet mi gebelik mi böyle beklemek çok yorucuMogami cim ben 10 ay 1 sene oncesine kadar diyim adetim basladigindan beri adetimle beraber ishal olurdum adetimle beraber biterdi. Ama 1 senedir olmuyor bu durum. Hatta bazen aklima takiliyor cunku cok iyi hatirliyorum. Ve ben dun ve bugun sabahlari bi karnim agriyor ishal oluyorum ama sabah tek. Simdilik bisi yok bakalim yarin ne olucak.bide benm yarin adet olmam gerek normalde ben adet oncesi akintim olur bi kac gun boyunca hatta hep geldi diye lavaboya kacardim simdilik o da yok. Acaba gec mi gelcek bu ay adetim
Bırakılamıyorsunuz ki kuşum sizsiz olmuyorMogammi iyi ki geldinbizi bırakma
Açıklıyordum tamdaGünaydın ve iyi haftasonları kızlar şu hamile kim çok merak ediyorum ama arkadaslarla pikniğe gidiyoruz gittiğimiz yerde tlf bile cekmiyor akşam gelince ögrenırım artık. Öpüyorum hepinizi :)
Heyecanla bekliyoruzzz sanki tekrardan hamile cikacakmisim gibi heyecanlandmo da değil... AZ SONRA söyleyeceğim kuşum şimdi şu cevaplarımı yazayım bi
Canım benim sen le yazışırken yüzüne bakar gibiyim sen le lovely in resimleri gözünün önünde hayırlı haberimizi paylaşacağı dahaBırakılamıyorsunuz ki kuşum sizsiz olmuyor
Yerüüüüüm seni... Ov. testi için en makul saatler 15:00- 18:00 arası... Ben genelde 4 te yaptım ve 12 den itibaren sıvı almayı bırakıyordumCanım benim sen le yazışırken yüzüne bakar gibiyim sen le lovely in resimleri gözünün önünde hayırlı haberimizi paylaşacağı dahatatlım ben ovulasyonu hangi saatte yapsam sana da sorayim bi
Bana sormadin ama ben cevapliyim kenfi tecrubelerime dayanarak soyluyorum saat 5'te ve en az 2 bana kalirsa 4 saat cunku ben oyle yaptim sivi almican cok dogru sonuclar alirsin o zmnCanım benim sen le yazışırken yüzüne bakar gibiyim sen le lovely in resimleri gözünün önünde hayırlı haberimizi paylaşacağı dahatatlım ben ovulasyonu hangi saatte yapsam sana da sorayim bi
Hakikaten tanımıyorum.ama çok mutlu olduummmm...nasıl bu kadar geç öğrendi şaşırdım tatlim :)ŞİMDİ HATUNLAR ... HAMİLE ARKADAŞIMIZ DEDİĞİM GİBİ ESKİLERDEN VE ŞU 2 AYDIR LİSTEDE YOKTU DOKTORA GİTMİŞ VE TAM 8 HAFTALIKMIŞ MİNİĞİ...ESKİ NİCKİ OFASKMIACABA ŞİMDİKİ NİCKİ GOCA...BENDEN RİCA ETTİ BENDE BÜYÜK BİR KEYİFLE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM... RABBİM SAĞLICAKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN KUZUM BENİM
Ay çok teşekkür ederim tatlim daha öncede sordum da benim tuhaf sonuçlar cikinca nerde yanlis yapi yorum dedim :)Bana sormadin ama ben cevapliyim kenfi tecrubelerime dayanarak soyluyorum saat 5'te ve en az 2 bana kalirsa 4 saat cunku ben oyle yaptim sivi almican cok dogru sonuclar alirsin o zmn
Hayirli olsun insaAllah Allah kucagina Almayida nasip etdin indaAllahŞİMDİ HATUNLAR ... HAMİLE ARKADAŞIMIZ DEDİĞİM GİBİ ESKİLERDEN VE ŞU 2 AYDIR LİSTEDE YOKTU DOKTORA GİTMİŞ VE TAM 8 HAFTALIKMIŞ MİNİĞİ...ESKİ NİCKİ OFASKMIACABA ŞİMDİKİ NİCKİ GOCA...BENDEN RİCA ETTİ BENDE BÜYÜK BİR KEYİFLE SİZLERLE PAYLAŞIYORUM... RABBİM SAĞLICAKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN KUZUM BENİM
Ya pelin ne durumdaymiş onu da merak ettim fıstıkım ok teşekkür tatlimYerüüüüüm seni... Ov. testi için en makul saatler 15:00- 18:00 arası... Ben genelde 4 te yaptım ve 12 den itibaren sıvı almayı bırakıyordum
pelinin hesap şuan pasif durumda en son düşük yapmıştı umarım döndüğünde güzel haberler verirYa pelin ne durumdaymiş onu da merak ettim fıstıkım ok teşekkür tatlim
Ohhh bişey kalmadi pazartesiye tatlim merak etme :)Napiyim canim arada giren kasik agrilarimla mutlu mutlu yasiyorumP.tesiyi iple cekiyorum:)
Umarım canımpelinin hesap şuan pasif durumda en son düşük yapmıştı umarım döndüğünde güzel haberler verir
Bir gun bile 1 yil gibi Allah'im sizede yasatsin insaAllah bu guzel duyguyuOhhh bişey kalmadi pazartesiye tatlim merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?