Selam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al darısı hepimizeSelam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
İnsaAllah tatlim...hissediyorum yakındir yasamam Rabbimin izniyle...:)Bir gun bile 1 yil gibi Allah'im sizede yasatsin insaAllah bu guzel duyguyu
Mutluluğun baki olsun göbüşün miniğinle kocaman olsun inşallah emiSelam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
Tabii ki devam mogamiciimm... Ben olmadım ama artık yarın mecbur gelecek çok ağrım arttı :)Hatunlar ayrıca ben dediğim gibi adet oldum... Vücudum çok ilginç geçen ay 3 gün erken oldum diye bu ay 3 gün geç oldum ve böylece döngüm kendi düzenini sağladı... Canım sağolsun çalışmalara devam
Amin canim hepinize dua ediyorim emin olun kafanizdan ne zaman o fikir gidiyir dert etmeyip rahat oluyorsunuz o zaman ogreniyorsunuz ki hamislik var :)Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al darısı hepimize
Hayirlisi olsun Rabbim hayirlisiyla saglikli bir gebelik nasip etsin :)Hatunlar ayrıca ben dediğim gibi adet oldum... Vücudum çok ilginç geçen ay 3 gün erken oldum diye bu ay 3 gün geç oldum ve böylece döngüm kendi düzenini sağladı... Canım sağolsun çalışmalara devam
Bende haberi senden aliyormusum gibi heyecanlandim daridi basina insallahMutluluğun baki olsun göbüşün miniğinle kocaman olsun inşallah emi
Aynen fıstık :):) umarım sende bir an önce olur ve çalışmalara başlarsınTabii ki devam mogamiciimm... Ben olmadım ama artık yarın mecbur gelecek çok ağrım arttı :)
Bu ay dediğimiz gibi hamis haberi vereceğiz insaAllah tatlim..
İnşallah canımın içi o günlerde gelir elbetBende haberi senden aliyormusum gibi heyecanlandim daridi basina insallahO
canm hayırlı olsun çok sevindim valla :)Selam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
canm ben seni etiketleyip batımı dediydim gördün mü:)İnşallah canımın içi o günlerde gelir elbet
gördüm mü hiç hatırlamıyorum kuzum yaa bi daha yazar mısın fıstıkcanm ben seni etiketleyip batımı dediydim gördün mü:)
2 ekim 3. deneme yaz canm malum bu ay çalışmasız gecti..gördüm mü hiç hatırlamıyorum kuzum yaa bi daha yazar mısın fıstık
hemen ekliyorum kuzucum ve senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum2 ekim 3. deneme yaz canm malum bu ay çalışmasız gecti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?