insallah canmhemen ekliyorum kuzucum ve senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum
Aynen fıstık... Durmak yok çalışmalara devamCanın sağolsun tatlım, ekime inşallah
benm hiç ağrımamıştı canm :)
izlar hepinize tesekur ederim ye eien umut olouturfunuz iyikivariniz opuyom sii betiboop bir hafta var canjmnim onumuzdeki hafta onu oamlazimGunun ne zaman canim oyle deme ablamn da oyle oldu gecti sislik falan dedi bombos gibiler dedi test yaptik pozitif ☺☺
Olacak insallah canim umudunu kaybetme guzel haberler vereceksin insallah bat ne zamanBenim 6 ay oldu canim bazilari o filmden sonra hamile kaliyormus duydum bir kac kisiden ama bende olmadi öyle birsey
Tebrik ederim canimSelam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
12-24 saat arası yaşıyor canım... bugünü değerlendirmen iyi olmuş yarını da değerlendirsen iyi olurdu ama olmuyorsa da mutlaka sonraki gün sabah özellikle bi çalışma yapSlm kizlar ..bugun adetimin 12.gunu cift cizgiyi gordum değerlendirdik bizde ama ysrin birliktelik olmicakk ikimizde calusiyoruz 10. Ve 12. Gunde oldu cokk uzgunum yaaa birde kizlar yumurta catladiktan sonra 24 saat mi yasiyordu????
Slm kizlar ..bugun adetimin 12.gunbugut cizgiyi gor
Uzulme tatlim bugun olmus yarin olmazsa sonraki gunde degerlendir canimSlm kizlar ..bugun adetimin 12.gunu cift cizgiyi gordum değerlendirdik bizde ama ysrin birliktelik olmicakk ikimizde calusiyoruz 10. Ve 12. Gunde oldu cokk uzgunum yaaa birde kizlar yumurta catladiktan sonra 24 saat mi yasiyordu????
Ben adet olmuş varsayıyorum canım yarın kesin olurum ishal başladı çünkü... Ama umarım yanılırım ve müjde veririm
tebrikler canım hayırlı olsun cok sevındım senın adına inşallah saglıklı hayırlı gebelık gecırırsın :)Selam.kizlar ve tabikiMogami su an nasil mutluyum anlatamam :))he birinizden ayri yari tebrikler almak nasil guzel biseymis. . .siteye bayagi ara vermistim mayis gibi girmistim ilk tatiller ramazan derken is guc calisma hayati ama ne zamanki tam emin oldum(gec ogrenmedim de biraz tedirgin edici durumlar vardir paylasmaya korkuyordum artik sukur)paylasmaya karar verdim.dun gibi hatirliyorim ne heyecanla topicte hamile varmi haberlerine heyevanla bakisinj biraz beklemeli oldu hatta folikul takibide yaptik ama olmadi umidim de kirilmisti a allahima sukurler olsun ol dendi mi oluyormus hepinizi cok seviyorum ve opuyorum e
oldum bitanem ... bende çok belli oluyor 3 gün önceden hafif baş ağrısı son gün ishal ve sabahına adet... Hayırlısı böyleymiş önümüzdeki maçlara bakacağızAdet oldunmu mogiş
rubella ile ilgili şuraya bak canım ama sende rubella sorunu yokAnti rubella Igg 56.19 pozitif
Anti toxoplazma Igg 723.56 pozitif
Anti rubella Igm 0.24 negatif
Anti toxoplazma Igm 0.29 negatif
Anti CMV Igm 0.17 negatif
Anti CMV IgG 6.87 pozitif
Kizlar bu test sonucu ne anlama geldiğini soyleyebilirmisiniz netten bakindimda ama anlamadim
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-cmv-sitomegalovirs.htmlAnti rubella Igg 56.19 pozitif
Anti toxoplazma Igg 723.56 pozitif
Anti rubella Igm 0.24 negatif
Anti toxoplazma Igm 0.29 negatif
Anti CMV Igm 0.17 negatif
Anti CMV IgG 6.87 pozitif
Kizlar bu test sonucu ne anlama geldiğini soyleyebilirmisiniz netten bakindimda ama anlamadim
Allah bilir kuzum ama sen tut... Bende olsam tutardımkızlar bugun kayınvalidem aradı konustuk bizim niyetimize bi tekkeye yazma ve para göndermiş komşusuyla o kadın da yazmayı yatırın üzerine dua edip örtmüş oranın hizmetini gören biri varmış o da komsuya gelmiş demiş ki kimin niyetine bağladıysan onun bi oğlu bir kızı olacak kızının adı gamze oğlunun adı hamza olcak demiş ama 3 gün allah rızası için oruç tutsun demiş.. ben hayatımda hiç oruç tutmadım tutarım tutmaya da size inandırıcı gelir miydi böle bişey ?
rubella ile ilgili şuraya bak canım ama sende rubella sorunu yok
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rubella-igg-pozitif-rubella-igm-negatif-çıktı-sizce-endişe-etmeli-miyim.197271/
Sag canim bi okuyayim :)http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gebelik-ve-cmv-sitomegalovirs.html
bu da cmv ile ilgili kuzum
Nedir bu testlerden cektiginiz yaiyi geceler kızlar moralim bozuk olduğu için bir kaç gün giremedim.varmı hamiş haberi.
benimde bi hayelet çizgim vardı.ertesi gün yaptım tekrar negatif yarın bat günüm bakalım ama bel.irtiler kırmızıyı yicem gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?