2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kiza ben hepizi alitiani ama cikmamis kusra baayin telden giriyorum aksalri kullanamiyorum

Tebrik ederim canim rabbim nazarlardan korusun senin adina cok sevindim

Slm kizlar ..bugun adetimin 12.gunu cift cizgiyi gordum değerlendirdik bizde ama ysrin birliktelik olmicakk ikimizde calusiyoruz 10. Ve 12. Gunde oldu cokk uzgunum yaaa birde kizlar yumurta catladiktan sonra 24 saat mi yasiyordu????

Slm kizlar ..bugun adetimin 12.gunu cift cizgiyi gordum değerlendirdik bizde ama ysrin birliktelik olmicakk ikimizde calusiyoruz 10. Ve 12. Gunde oldu cokk uzgunum yaaa birde kizlar yumurta catladiktan sonra 24 saat mi yasiyordu????
12-24 saat arası yaşıyor canım... bugünü değerlendirmen iyi olmuş yarını da değerlendirsen iyi olurdu ama olmuyorsa da mutlaka sonraki gün sabah özellikle bi çalışma yap

Slm kizlar ..bugun adetimin 12.gunbugut cizgiyi gor
Uzulme tatlim bugun olmus yarin olmazsa sonraki gunde degerlendir canim

Anti rubella Igg 56.19 pozitif

Anti toxoplazma Igg 723.56 pozitif

Anti rubella Igm 0.24 negatif

Anti toxoplazma Igm 0.29 negatif

Anti CMV Igm 0.17 negatif

Anti CMV IgG 6.87 pozitif
Kizlar bu test sonucu ne anlama geldiğini soyleyebilirmisiniz netten bakindimda ama anlamadim

tebrikler canım hayırlı olsun cok sevındım senın adına inşallah saglıklı hayırlı gebelık gecırırsın :)

Allah bilir kuzum ama sen tut... Bende olsam tutardım

Bugun tum gun disardaydim internette olmadi giremedim biturlu simdi gecmisi bi okuymm. Bugun bat gunumdu ama adet olmadim. Test yaptim negatifti hamile degilim galiba. Bakalim gec gelcek heralde. Hamile degilsem cabuk gelsin calismalara basliymm. Hamileysemde gelmez hic insallahhh

iyi geceler kızlar moralim bozuk olduğu için bir kaç gün giremedim.varmı hamiş haberi.
benimde bi hayelet çizgim vardı.ertesi gün yaptım tekrar negatif yarın bat günüm bakalım ama bel.irtiler kırmızıyı yicem gibi geliyor

Nedir bu testlerden cektiginiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…