2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim 10 ay vajinismusla yasadim yendim artik bebek istiyorum ama 2 aydir adetlerim duzensiz ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz ise doktor kontroluyle mi baslamaliyim?

mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim 10 ay vajinismusla yasadim yendim artik bebek istiyorum ama 2 aydir adetlerim duzensiz ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz ise doktor kontroluyle mi baslamaliyim?
Canım bence adet düzensizligin için doktora git hormonlarına falan baktır ne lazımsa doktorun yönlendirir zaten

Selam kizlarrr izinde oldugum icin bakma firsatim olmadi hic buraya. Nasil gidiyor bakalim.. benim kafam bi hayli karisik. Bahsetmistim ya clearbluenun dijital ovu. Testini aldim. Onu kullanmaya basladim. Ayin 31inde gulen yuz cikti hemen ardindan laboquicin ovu testini yaptim bakalim cift cizgi varmi diye test dogru mu diye ama cift cizgi fln yoktu. Dun laboquicki tekrar yaptim bu sefer T cizgisi Cden koyu cikti.hemen dijitali yaptim bakalim gulrn yiz cikicakmi diye gulen yuz cikmadi
Simdi ben hangi gun yumurtladim sizce. Dijital mi dogruyu gosteriyodur laboquock mi.

Bence dijital olmayan doğrudur, elektronik sonuçta dijital olan, hata payı daha yüksek. Şahsen ben derecenin de eskisine, baskülün de dijital olmayan eski tipine güvenirim.

gunaydinlar kizlar bugun itibari ile bata dokuz gun kaldi 4444 salati tefriciye okuyorum bilen arkadaslar bana bir tane de olsa benim duam icin okurlar mi acaba belki benim duam kabul olmuyordur sizlerden birinin vesilesi ile duam kabul olur insallah kulun kula duasi gecermis ...

Tatlim ben okurum ama simdi hastayim ne zamana kadar okunacak 2 gun sonra falan okuyabilirim dualarim seninle canim insallah hamis haberi verirsin burdan

Canim bence laboquick dogrudur digeri dijital oldugu icin hata payi vardir diye dusunuyorum

Tatlim ben okurum ama simdi hastayim ne zamana kadar okunacak 2 gun sonra falan okuyabilirim dualarim seninle canim insallah hamis haberi verirsin burdan
süre belirlemedim canim gecenlerde basladim iki rekat namaz kildim dua ettim surekli okumaya calisiyorum iki gun sonra okuyabilirsin yani farketmez cok tesekkur ederim amin tatlim sagolasin

Kesinlikle doktor kontrolu normal olsada gerekli adet düzensizliği ciddi birsey olabilir ama benim tahminim psikolojik inşallah ciddi bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…