Allahtan ümit kesilmez cnm belki tutar18. Gün de Bi deneme yapabildik sonunda Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa misali gerçi yumurtlama dönemi de geçti ama Umut işte
Canım bence adet düzensizligin için doktora git hormonlarına falan baktır ne lazımsa doktorun yönlendirir zatenmrb arkadaslar ben araniza yeni katildim 10 ay vajinismusla yasadim yendim artik bebek istiyorum ama 2 aydir adetlerim duzensiz ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz ise doktor kontroluyle mi baslamaliyim?
İnşallah canim çok teşekkür ederim motive ediyosun beni :))Olacak insallah canim umudunu kaybetme guzel haberler vereceksin insallah bat ne zaman
Canim hilal1653 arkadasimiz bursadan gorunce ulasacaktir sanaCanlar bursa civarindan olan ya da burada doktora gidenler bana ulaşsn lütfen..
Gunaydin canim nasilsinGünaydın kızlar, iyi pazarlar.
Gunaydin canim nasilsin
Bende iyiyim canimİyiyim tatlım, sen nasılsın?
Selam kizlarrr izinde oldugum icin bakma firsatim olmadi hic buraya. Nasil gidiyor bakalim.. benim kafam bi hayli karisik. Bahsetmistim ya clearbluenun dijital ovu. Testini aldim. Onu kullanmaya basladim. Ayin 31inde gulen yuz cikti hemen ardindan laboquicin ovu testini yaptim bakalim cift cizgi varmi diye test dogru mu diye ama cift cizgi fln yoktu. Dun laboquicki tekrar yaptim bu sefer T cizgisi Cden koyu cikti.hemen dijitali yaptim bakalim gulrn yiz cikicakmi diye gulen yuz cikmadi
Simdi ben hangi gun yumurtladim sizce. Dijital mi dogruyu gosteriyodur laboquock mi.
Tatlim ben okurum ama simdi hastayim ne zamana kadar okunacak 2 gun sonra falan okuyabilirim dualarim seninle canim insallah hamis haberi verirsin burdangunaydinlar kizlar bugun itibari ile bata dokuz gun kaldi 4444 salati tefriciye okuyorum bilen arkadaslar bana bir tane de olsa benim duam icin okurlar mi acaba belki benim duam kabul olmuyordur sizlerden birinin vesilesi ile duam kabul olur insallah kulun kula duasi gecermis ...
Canim bence laboquick dogrudur digeri dijital oldugu icin hata payi vardir diye dusunuyorumSelam kizlarrr izinde oldugum icin bakma firsatim olmadi hic buraya. Nasil gidiyor bakalim.. benim kafam bi hayli karisik. Bahsetmistim ya clearbluenun dijital ovu. Testini aldim. Onu kullanmaya basladim. Ayin 31inde gulen yuz cikti hemen ardindan laboquicin ovu testini yaptim bakalim cift cizgi varmi diye test dogru mu diye ama cift cizgi fln yoktu. Dun laboquicki tekrar yaptim bu sefer T cizgisi Cden koyu cikti.hemen dijitali yaptim bakalim gulrn yiz cikicakmi diye gulen yuz cikmadi
Simdi ben hangi gun yumurtladim sizce. Dijital mi dogruyu gosteriyodur laboquock mi.
süre belirlemedim canim gecenlerde basladim iki rekat namaz kildim dua ettim surekli okumaya calisiyorum iki gun sonra okuyabilirsin yani farketmez cok tesekkur ederim amin tatlim sagolasinTatlim ben okurum ama simdi hastayim ne zamana kadar okunacak 2 gun sonra falan okuyabilirim dualarim seninle canim insallah hamis haberi verirsin burdan
Tamam canim okuyunca burdan haber veririm sanasüre belirlemedim canim gecenlerde basladim iki rekat namaz kildim dua ettim surekli okumaya calisiyorum iki gun sonra okuyabilirsin yani farketmez cok tesekkur ederim amin tatlim sagolasin
Kesinlikle doktor kontrolu normal olsada gerekli adet düzensizliği ciddi birsey olabilir ama benim tahminim psikolojik inşallah ciddi bir şey yokturmrb arkadaslar ben araniza yeni katildim 10 ay vajinismusla yasadim yendim artik bebek istiyorum ama 2 aydir adetlerim duzensiz ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz ise doktor kontroluyle mi baslamaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?