- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Gunaydin tatlim nasilsinGunaydin forumun guzel ve bir o kadar tatlı hatunlari :)))
Iyiyim tatlim simdi kendime bir güzel kahvalti hazirleyecegim :) mutluyum nedensee ..inssaallh canım her daim huzurlu mutlu olursunuz..evinizden kahkahalar eksik olmasinn emiii...Kizlar yarin ev bakmaya gidecegiz insallah begeniriz benim istedigim yerden olacak esimi ikna ettim her iki tarafada esit uzaklikta olacagiz eger o evi begenip alirsak hayirlisiyla dua edin kizlar
Tesekkur ederim tatlim guzel dileklerin icin afiyet olsun rabbim mutlulugunu daim etsin insallahIyiyim tatlim simdi kendime bir güzel kahvalti hazirleyecegim :) mutluyum nedensee ..inssaallh canım her daim huzurlu mutlu olursunuz..evinizden kahkahalar eksik olmasinn emiii...
aynen canım çok sinir oldum bi ara psikolojik olarak çok mu etkilendimde 2.cizgiyi gördüm diye düşünmeye başladım ama sürekli yaptığım için gördüğüme eminim artık nasip ne zaman olursa...Nedir bu testlerden cektiginiz ya
tutcam canm :)Allah bilir kuzum ama sen tut... Bende olsam tutardım
yavlum o rubella kızamıkçık geçirdiğini gösteriyo yani bağışıksın toksoplazmaya da sanırım bağısıksın negatif yazanlar da su anda o hastalıkların vücudunda olmadığını söylüyor :) sonucun cok güzel ben kedi besliyorum ve benm toksoplazmaya bağısıklığım yokNedir bu testlerden cektiginiz ya
Bence dijital olmayan doğrudur, elektronik sonuçta dijital olan, hata payı daha yüksek. Şahsen ben derecenin de eskisine, baskülün de dijital olmayan eski tipine güvenirim.
Canım ben 100 tane okurum senin için bugün aksamgunaydinlar kizlar bugun itibari ile bata dokuz gun kaldi 4444 salati tefriciye okuyorum bilen arkadaslar bana bir tane de olsa benim duam icin okurlar mi acaba belki benim duam kabul olmuyordur sizlerden birinin vesilesi ile duam kabul olur insallah kulun kula duasi gecermis ...
hoşgeldin canım topik uğurlu gelsin... vajiyi yenmene çoook sevindim... adet düzensizliği ya hormonaldir ya kisttendir ya da hap kullanımı sonrası olur bi doktora git canım...mrb arkadaslar ben araniza yeni katildim 10 ay vajinismusla yasadim yendim artik bebek istiyorum ama 2 aydir adetlerim duzensiz ne yapmam lazim bana yardimci olur musunuz ise doktor kontroluyle mi baslamaliyim?
Sagol canim bende nettende baktim ama bisey anlamadim sonucum iyi olmasina sevindim ya:)tutcam canm :)
yavlum o rubella kızamıkçık geçirdiğini gösteriyo yani bağışıksın toksoplazmaya da sanırım bağısıksın negatif yazanlar da su anda o hastalıkların vücudunda olmadığını söylüyor :) sonucun cok güzel ben kedi besliyorum ve benm toksoplazmaya bağısıklığım yokneyse ki kedimi düzenli aşılatıyorum ve çiğ et yedirmiyorum
Mogami sayfaya yeniden hosgeldh
hoşgeldin canım topik uğurlu gelsin... vajiyi yenmene çoook sevindim... adet düzensizliği ya hormonaldir ya kisttendir ya da hap kullanımı sonrası olur bi doktora git canım...
h
hoşgeldin canım topik uğurlu gelsin... vajiyi yenmene çoook sevindim... adet düzensizliği ya hormonaldir ya kisttendir ya da hap kullanımı sonrası olur bi doktora git canım...
Hoşbulduk bitanemMogami sayfaya yeniden hosgeld
Mogami sayfaya yeniden hosgeldin canım
hayırlısı olsun canım umarım ekim güzel olurBende adet oldum simdi.Obur ayi bekliycem artik. Insallah bu ay guzel haber alanlarimiz coook olur
tsk ederim canim en kisa zamanda gideyim ben o zamanCanım bence adet düzensizligin için doktora git hormonlarına falan baktır ne lazımsa doktorun yönlendirir zaten
cok tsk ederim insallah hepimize ugurlu gelir... o zaman doktora gitmekle baslamaliyim once ama vajiden yeni kurtuldugum icin muayeneden korkuyorum biraz cesaret edemiyorumh
insallah oyledir ama vajiyi yenmeden once duzenliydi yendigimden beri 2 aydir hep coj gec oluyorum yinede sanirim doktora gitmem gerek cok tsk ederim cvp verdiginiz icinKesinlikle doktor kontrolu normal olsada gerekli adet düzensizliği ciddi birsey olabilir ama benim tahminim psikolojik inşallah ciddi bir şey yoktur
alttan bakılacak bi durumun olduğunu sanmam kan ister ve karından ultrason yapar canım... kaldı ki alttan bakılacak zamanlar geldiğinde de korkma çünkü çok ince bişey sokuluyor ve ona da kayganlaştırıcı sürüyorlarcok tsk ederim insallah hepimize ugurlu gelir... o zaman doktora gitmekle baslamaliyim once ama vajiden yeni kurtuldugum icin muayeneden korkuyorum biraz cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?