biliyorum ama cok cesaretsizim sanirim psikoljik bisey ama sadece kan ve ultrasonsa benim icin daha kolay olur herhalde cok tsk ederimalttan bakılacak bi durumun olduğunu sanmam kan ister ve karından ultrason yapar canım... kaldı ki alttan bakılacak zamanlar geldiğinde de korkma çünkü çok ince bişey sokuluyor ve ona da kayganlaştırıcı sürüyorlar
Mogami bu ay hiç başıma gelmeyen birsey oldu adetin 13 günü birlikte olduk 14 günü sabah uzayan akinti oldu önce öğle sonu pembe leke geldi. O gün ara ara devam etti diğer günde kahverengi leke oldu. Arkadaslara da sordum yumurtlama zamanı olur dediler ilk defa olunca çok şaşırdımHoşbulduk bitanem
Allah razi olsun canim tesekkur ederimCanım ben 100 tane okurum senin için bugün aksam
Hepimizden razı olsun canim rica ederim.Allah razi olsun canim tesekkur ederim
Tamm canim bu arada sen hasta oldun mukuzum hayırlısı olsun ... eklerim hemen... aslında ekimde değil kasım da geçeriz kuzum çünkü bu topik ekim sonuna kadar ... kasım itibariyle geçeriz
Tamm canim bu arada sen hasta oldun mukuzum hayırlısı olsun ... eklerim hemen... aslında ekimde değil kasım da geçeriz kuzum çünkü bu topik ekim sonuna kadar ... kasım itibariyle geçeriz
Elif nasılsın doktora gittin mi ne durumda bebişin nasilmisBana sormadin ama ben cevapliyim kenfi tecrubelerime dayanarak soyluyorum saat 5'te ve en az 2 bana kalirsa 4 saat cunku ben oyle yaptim sivi almican cok dogru sonuclar alirsin o zmn
Iyiyim tatlim sen nasilsinmerhaba kizlar nasilsiniz
tesekkur ederim canim bende iyiyimIyiyim tatlim sen nasilsin
Ne zaman ilişki olsa kiMAsallah esit koyulukta
Slm snm aynı dijitali bende buay aldım kullandım ve doğru çıkıyo brnce çünkü iki hotmonu birden ölçüyo.Hem LH hemde östrojen hormonunu kullanma kılavuzunda yumurtlama takvimi var ordan tahmini yumurtlama tarihini bul o günlerde test yap benimki tam testteki tarihte yumurtlama olduSelam kizlarrr izinde oldugum icin bakma firsatim olmadi hic buraya. Nasil gidiyor bakalim.. benim kafam bi hayli karisik. Bahsetmistim ya clearbluenun dijital ovu. Testini aldim. Onu kullanmaya basladim. Ayin 31inde gulen yuz cikti hemen ardindan laboquicin ovu testini yaptim bakalim cift cizgi varmi diye test dogru mu diye ama cift cizgi fln yoktu. Dun laboquicki tekrar yaptim bu sefer T cizgisi Cden koyu cikti.hemen dijitali yaptim bakalim gulrn yiz cikicakmi diye gulen yuz cikmadi
Simdi ben hangi gun yumurtladim sizce. Dijital mi dogruyu gosteriyodur laboquock mi.
Geçer canm geçen regli oluşumda bende çok hayal kırıklıgı yaşadım üzüldüm ağladım ama boş kendimi yıprattıgımla kaldı.üzme kendini kafanı başka şeylere ver .Bugün regl oldum kizlarmoralim çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?