2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

biliyorum ama cok cesaretsizim sanirim psikoljik bisey ama sadece kan ve ultrasonsa benim icin daha kolay olur herhalde cok tsk ederim

Hoşbulduk bitanem
Mogami bu ay hiç başıma gelmeyen birsey oldu adetin 13 günü birlikte olduk 14 günü sabah uzayan akinti oldu önce öğle sonu pembe leke geldi. O gün ara ara devam etti diğer günde kahverengi leke oldu. Arkadaslara da sordum yumurtlama zamanı olur dediler ilk defa olunca çok şaşırdım

kuzum hayırlısı olsun ... eklerim hemen... aslında ekimde değil kasım da geçeriz kuzum çünkü bu topik ekim sonuna kadar ... kasım itibariyle geçeriz
Tamm canim bu arada sen hasta oldun mu

kuzum hayırlısı olsun ... eklerim hemen... aslında ekimde değil kasım da geçeriz kuzum çünkü bu topik ekim sonuna kadar ... kasım itibariyle geçeriz
Tamm canim bu arada sen hasta oldun mu

Bana sormadin ama ben cevapliyim kenfi tecrubelerime dayanarak soyluyorum saat 5'te ve en az 2 bana kalirsa 4 saat cunku ben oyle yaptim sivi almican cok dogru sonuclar alirsin o zmn
Elif nasılsın doktora gittin mi ne durumda bebişin nasilmis

kızlar ovulasyon testim yorum lütfeeeeeen

Eklentiler

• 2014-09-07 16.45.28.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 73
Slm snm aynı dijitali bende buay aldım kullandım ve doğru çıkıyo brnce çünkü iki hotmonu birden ölçüyo.Hem LH hemde östrojen hormonunu kullanma kılavuzunda yumurtlama takvimi var ordan tahmini yumurtlama tarihini bul o günlerde test yap benimki tam testteki tarihte yumurtlama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…