2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim genelde iki gun koyu cikar 3.gun siliklesir hani yarinda catlamaya bilir en garantisi yarin sabah iliski olmasi spermler daha canli olutor o saatlrde
tabi bizimkisi o saatte koluna kaldıramaz peki silikleşince mi çatlamış oluyor

tabi bizimkisi o saatte koluna kaldıramaz peki silikleşince mi çatlamış oluyor
Evet canim siliklesince catlamis oluyor koyu cikmasi yumurtanin 12 ile 36 saat icinde catlayacak anlaminda ovu testin fazla varsa gecede bi tane yapmani oneririm yine 4 saat sivi almamak sartyla

Adetin 12. Günü gecesi çatlıyo benim yumyumcuklar buay onu ögrenmiş oldum.kızlar bişey daha ögrendim yumurtlama ile çatlama aynı şeymiş.

Adetin 12. Günü gecesi çatlıyo benim yumyumcuklar buay onu ögrenmiş oldum.kızlar bişey daha ögrendim yumurtlama ile çatlama aynı şeymiş.
Canim her ay ayni gun olmayabilir benim temmuz ayinda 21.gunu agustosta 14.gun yumurtlama oldu

İki adet arasındaki mesafe nekadar uzun olursa yumurtlamada ona göre geç oluyo

Naber kızlar? Herkes iyidir umarım. Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin. Bat bekleyip adet görenler sizlere de geçmiş olsun. Gebe olanlara da Allah sağlık versin. Gebe olmayanlara da en acilinden bebiş versin

ıyıdır canım sende naber? güzel dileklerin için sağol inşallah isteyen herkes çok beklemeden bebek sahibi olur

maalesef canım bebeğim yok bırını 16 ıkıncıyı 24. haftada kaybettım pkonun dısında bıde rahım ağzı yetmezlıgı varmıs ıkıncıden sonra tanı koydular bız kendı kendımıze 7 ay deendık olmadı sonra dra gıttık klomene başladık 3. ayda oldu ilk bebeğimiz ıkıncı de yıne kendılıınden olsun dıye 3 ay bekledık olmadı tekrar klomene başladık 2. ayda oldu ama dedıgım gıbı meger cok daha buyuk bı sorunumuz varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…