Uzulme canim hayirlisi buymus Rabbim hayirlisiyla hepinize hayirli evlatlar naaip etsin insaAllah:)Bugün regl oldum kizlarmoralim çok bozuk...
evet canımCanim dun iliski oldumu :)
tabi bizimkisi o saatte koluna kaldıramazBenim genelde iki gun koyu cikar 3.gun siliklesir hani yarinda catlamaya bilir en garantisi yarin sabah iliski olmasi spermler daha canli olutor o saatlrde
Evet canim siliklesince catlamis oluyor koyu cikmasi yumurtanin 12 ile 36 saat icinde catlayacak anlaminda ovu testin fazla varsa gecede bi tane yapmani oneririm yine 4 saat sivi almamak sartylatabi bizimkisi o saatte koluna kaldıramazpeki silikleşince mi çatlamış oluyor
Canim her ay ayni gun olmayabilir benim temmuz ayinda 21.gunu agustosta 14.gun yumurtlama olduAdetin 12. Günü gecesi çatlıyo benim yumyumcuklar buay onu ögrenmiş oldum.kızlar bişey daha ögrendim yumurtlama ile çatlama aynı şeymiş.
kızlar ovulasyon testim yorum lütfeeeeeen
Peki temmuz adetin uzunmuyduCanim her ay ayni gun olmayabilir benim temmuz ayinda 21.gunu agustosta 14.gun yumurtlama oldu
Naber kızlar? Herkes iyidir umarım. Yeni gelen arkadaşım hoşgeldin. Bat bekleyip adet görenler sizlere de geçmiş olsun. Gebe olanlara da Allah sağlık versin. Gebe olmayanlara da en acilinden bebiş versin
ıyıdır canım sende naber? güzel dileklerin için sağol inşallah isteyen herkes çok beklemeden bebek sahibi olur
HoşgeldinTospaaa
Uzundu canim 35.gunde adet oldum ki her zaman 29 yada 30 gun surer adet dongumPeki temmuz adetin uzunmuydu
14 gün sonrada adet olmuşsun normalUzundu canim 35.gunde adet oldum ki her zaman 29 yada 30 gun surer adet dongum
maalesef canım bebeğim yok bırını 16 ıkıncıyı 24. haftada kaybettım pkonun dısında bıde rahım ağzı yetmezlıgı varmıs ıkıncıden sonra tanı koydular bız kendı kendımıze 7 ay deendık olmadı sonra dra gıttık klomene başladık 3. ayda oldu ilk bebeğimiz ıkıncı de yıne kendılıınden olsun dıye 3 ay bekledık olmadı tekrar klomene başladık 2. ayda oldu ama dedıgım gıbı meger cok daha buyuk bı sorunumuz varmısmerhaba sindel. senin bebeğin var sanırım Allah bağışlasın. darısı bizlere inş. evet biliyorum canım pko ile ilgili çok araştırma yaptım. lh 11, fsh 5,5 filandı. dr çok sorun değil dedi ama bizim yavrucuğun gelesi yok. hayrolsun bakalım. bu arada dün doktoruma gittim. o lekeler pkodan oluyormuş. birkaç ay önce yapıldığı için tekrar smear yapılmadı rahim ağzına baktı sorun yok dedi. peki uğraştırıyor derken sen ne kadar uğraştın neler yaptın? ben de dört yıllık evliyim.
ayyyy çok tatlısın yhaa evet kalan saglar bızımdıro zaman kalan saglar bizimdir tatlim gideni tutamayiz
oldum canım dün itibariyle...Tamm canim bu arada sen hasta oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?