yumurtluyorsun canım sabahı kesin değerlendir... sabah daha hızlı oluyor spermler... hadi bu ay gelsin miniğinMogami bu ay hiç başıma gelmeyen birsey oldu adetin 13 günü birlikte olduk 14 günü sabah uzayan akinti oldu önce öğle sonu pembe leke geldi. O gün ara ara devam etti diğer günde kahverengi leke oldu. Arkadaslara da sordum yumurtlama zamanı olur dediler ilk defa olunca çok şaşırdım
iyi tatiller fıstık bolca eğlenMeraba kızlar. Nasılsıniz. Ben bugun izmire gidiyorum tatile. Arada sırada girmeye çalışırım. Inşallah bol bol hamiş haberi aliriz
olmuş bence.. yarın ve öbür günü boş geçme canım...kızlar ovulasyon testim yorum lütfeeeeeen
Yarin okey ancak mogami Şali çarşamba eşim il dişindaolmuş bence.. yarın ve öbür günü boş geçme canım...
Umarim canim öyle olur diğer günler eşim yokCanım bence son testten sonraki gün tam uygun olur ilişki için.
Sabaha ilişki olacak sanirim adama dedim baştanEvet canim siliklesince catlamis oluyor koyu cikmasi yumurtanin 12 ile 36 saat icinde catlayacak anlaminda ovu testin fazla varsa gecede bi tane yapmani oneririm yine 4 saat sivi almamak sartyla
Çare bitmez kuşum... Zaten en önemli gün bence yarın... Sen de hem sabah hem gece adamın üstüne çullanıver ... İçerde bolca sperm olur böyleceYarin okey ancak mogami Şali çarşamba eşim il dişinda
Tutamadım kendimi ov. testi aldım yine... 30+5 likten...
Çok iş görüyor çocuğa deriz seni ovulasyon getirdi yawrumTutamadım kendimi ov. testi aldım yine... 30+5 likten...
kesinlikle çok faydalı bencede... ahh ahhh onlar gelsin diye anaları kırk takla atar olduÇok iş görüyor çocuğa deriz seni ovulasyon getirdi yawrum
dimi ama
işte bende aldım gitti umarım bu son alışım olurTabii ki, böyle bi nimet varken kaçırmamak gerek bu tip şeyleri.
Duyun sesimizi yavrucaklar çok bekletmeyin zaten biz bayanlar bekletilmekten hiç mi hiç hoşlanmayızkesinlikle çok faydalı bencede... ahh ahhh onlar gelsin diye anaları kırk takla atar oldu
adet bitince mi başlıosun nasıl bişey ovu testı ben hep yumurta takıbı yaptırdıım ıcın gerek klmadıdimi ama
yumurtlama agrısı o keskın bı ağrıiyi akşamlar kızlar dün yumurtlama günümdü cuma cumartesi ve bugün de ilişkiye girdik bu ay iyi kullandık yumurtlama günümü umarım tutmuştur da benim bi sorum var bugün tüm gün boyunca kasık ağrısı çektim yumurtalığımda özellikle sol kasıkta ağrı var acaba yumurtlama olduğu için mi yoksa yumurtalarım tuttumu döllenme kasık ağrısı yaparmı kafanızı şişirdim yaaa kusura bakmayın:)
gebelik testi gibi canım 2 3 damla idrarınla yapıyorsun eğer ikinci çizgi ilki kadar koyu ya da ondanda koyuysa yumoşun 12-36 saat içinde çatlayacak demek oluyo... yani test silikleşince ilişkiye girmelisin... testlere başlamak içindöngünün kaç gün sürdüğü önemli prospektüste yazıyor ama ben hep adet bitiminde başladım... 15:00-18:00 arası yapmak lazım... ben hep 4 te yaptım ve 4 saat sıvı tüketmeden yaptım ancak o şekilde doğru sonucu alırsın... kullanımı böyle canım... sende mi kullanacaksınadet bitince mi başlıosun nasıl bişey ovu testı ben hep yumurta takıbı yaptırdıım ıcın gerek klmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?