- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
yumurtlama agrısı o keskın bı ağrı
InsaAllah bu ay son kullanisin olur sonu bebisler olurişte bende aldım gitti umarım bu son alışım olur
yok ben yumurta takıbı yaptırıyom gecen ay yaptırdım kendı catladı ıgneye gerek kalmadı :) tutturmustuk da ama olmadı çok kullanan var da merak ettimgebelik testi gibi canım 2 3 damla idrarınla yapıyorsun eğer ikinci çizgi ilki kadar koyu ya da ondanda koyuysa yumoşun 12-36 saat içinde çatlayacak demek oluyo... yani test silikleşince ilişkiye girmelisin... testlere başlamak içindöngünün kaç gün sürdüğü önemli prospektüste yazıyor ama ben hep adet bitiminde başladım... 15:00-18:00 arası yapmak lazım... ben hep 4 te yaptım ve 4 saat sıvı tüketmeden yaptım ancak o şekilde doğru sonucu alırsın... kullanımı böyle canım... sende mi kullanacaksın
Ya canim nedense bu ay hamile olacaksin diye bir his var icimde :)adet bitince mi başlıosun nasıl bişey ovu testı ben hep yumurta takıbı yaptırdıım ıcın gerek klmadı
yumurtluyorsun canım sabahı kesin değerlendir... sabah daha hızlı oluyor spermler... hadi bu ay gelsin miniğin
Rabbim insaAllah sanada nasip eder canimeşim işte şimdi sabah yorgun geliyor genel de inşallah olur ama sabah olmazsa bile yarın olur inşallah. miniğim bi gelse dünyalar bizim olacak inşallah bu ay gelir
Rabbim insaAllah sanada nasip eder canim
Neden boyle kararsizlik icerisindesin cnmamin canım inşallah tüm isteyenlere içinde de bana. bir yanım çok istiyor bir yanım istemıyor kımseyle konusamıyorum da arada derede bekleyip duruyorum.
Iyi yapmissin canim ben de ablama siparis verdim hic bilmiyo boyle seyleri takip et falan dedim kargo yoldayken hamile odlugunu öğrendik testler de bana kaldi ☺ cokbilmisiz biz üstadim coook ☺Tutamadım kendimi ov. testi aldım yine... 30+5 likten...
Neden boyle kararsizlik icerisindesin cnm
Canim varikosel bildigim kadariyla ameliyatla gecen bir sorun hic uzme kendini Rabbim emanetini ne zaman verecegini cok iyi belirler oyle bi anda gelir ki bebisin iyi ki gelmis dersin Allah buyuk hicbir derdi dermansiz vermemistir emin ol dualarla insaAllah cozeceksiniz bu sorunlari tabi bizlerde edicez emin ol:)bir sene bitti canım biz evleneli hiç korunmadık benım 5. ve 6. ayda adetim gecikmeye başladı acaba bende mi sorun var diye doktora gittim testler falan şükür herşey sorunsuz çıktı. iki üç ay daha denedik eşim bende gideyim dedi varikosel çıktı ve değer çok düşük çıktı 3-4 aydır da öyle bekliyoruz bir yandan rahatlığa alıştım diye kendimi teselli ediyorum bir yandan ya hiç olmazsa diye düşünüyorum. düğün borçlarımız bitsin de tedaviye başlayalım diyoruz ama neresinden başlayacağımı o uzun süreci nasıl atlatacağım onu düşünüyorum. anlayacağın karmakarışık...
bir sene bitti canım biz evleneli hiç korunmadık benım 5. ve 6. ayda adetim gecikmeye başladı acaba bende mi sorun var diye doktora gittim testler falan şükür herşey sorunsuz çıktı. iki üç ay daha denedik eşim bende gideyim dedi varikosel çıktı ve değer çok düşük çıktı 3-4 aydır da öyle bekliyoruz bir yandan rahatlığa alıştım diye kendimi teselli ediyorum bir yandan ya hiç olmazsa diye düşünüyorum. düğün borçlarımız bitsin de tedaviye başlayalım diyoruz ama neresinden başlayacağımı o uzun süreci nasıl atlatacağım onu düşünüyorum. anlayacağın karmakarışık...
Canm en azinfan sende hersey normal sikma canini esin icin nasil bir tedavi onerdiler peki ? Sen ne desen de allah uygun gördüğü zamanda ol diyecek ve olacaktir gönlünü ferah tut sen oyle bi zamanda gelir ki tam da bu zaman dersin..bir sene bitti canım biz evleneli hiç korunmadık benım 5. ve 6. ayda adetim gecikmeye başladı acaba bende mi sorun var diye doktora gittim testler falan şükür herşey sorunsuz çıktı. iki üç ay daha denedik eşim bende gideyim dedi varikosel çıktı ve değer çok düşük çıktı 3-4 aydır da öyle bekliyoruz bir yandan rahatlığa alıştım diye kendimi teselli ediyorum bir yandan ya hiç olmazsa diye düşünüyorum. düğün borçlarımız bitsin de tedaviye başlayalım diyoruz ama neresinden başlayacağımı o uzun süreci nasıl atlatacağım onu düşünüyorum. anlayacağın karmakarışık...
Canim varikosel bildigim kadariyla ameliyatla gecen bir sorun hic uzme kendini Rabbim emanetini ne zaman verecegini cok iyi belirler oyle bi anda gelir ki bebisin iyi ki gelmis dersin Allah buyuk hicbir derdi dermansiz vermemistir emin ol dualarla insaAllah cozeceksiniz bu sorunlari tabi bizlerde edicez emin ol:)
Allah yardımcınız olsun. Çocuğun, hatta çocuktan önce eğer gerekliyse tedavinin masrafı çok gerçekten. Umarım en kısa sürede doğal yollarla hamile kalırsın.
Bu arada kızlar hakkaten bir bebeğin örneğin ilk 1 yıl masrafı dehşet fazla. Benim kuzenin 1.5 yaşında çocuğu var, kadın hamile kaldığından beri su gibi para gidiyo. Allah hepimizin yardımcısı olsun o konuda da.
ay inş bak hamişlerin duası tutarmış bol bol dua et bizeInsaAllah bu ay olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?