Bende iyim canım sağolasın. Bende izmire gidiyorum tatile☺Iyiyim canim biraz kasik agrilarim var yarin gidicem Allah'in izniylesen nasilsin tatlim:)
Bende iyim canım sağolasın. Bende izmire gidiyorum tatile☺Iyiyim canim biraz kasik agrilarim var yarin gidicem Allah'in izniylesen nasilsin tatlim:)
Canm en azinfan sende hersey normal sikma canini esin icin nasil bir tedavi onerdiler peki ? Sen ne desen de allah uygun gördüğü zamanda ol diyecek ve olacaktir gönlünü ferah tut sen oyle bi zamanda gelir ki tam da bu zaman dersin..
Amin canim Rabbim rizkinida verir elbet bizde yemeyiz icmeyiz ona veririz napalim:)
çok imreniyorum böyle araştırmadan bu tarz şeyleri bilmeden hamile kalanlara yahu... ablanda benim teyzemler gibi şanslı vesselamIyi yapmissin canim ben de ablama siparis verdim hic bilmiyo boyle seyleri takip et falan dedim kargo yoldayken hamile odlugunu öğrendik testler de bana kaldi ☺ cokbilmisiz biz üstadim coook ☺
inşallah canım benim Allahım gönlümüze göre versineşim işte şimdi sabah yorgun geliyor genel de inşallah olur ama sabah olmazsa bile yarın olur inşallah. miniğim bi gelse dünyalar bizim olacak inşallah bu ay gelir
Teşekkürler canım benim bu düşükten sonra benim için çok iyi olacak iyi bir kafa dağınıklığı olacak.iyi tatiller fıstık bolca eğlen
Aynen canim bi hayirlisiyla gelsinde annelerinin kucaklarina minnoslarimizEvet aynen, anne baba olmak da fedakarlık demek değil mi zaten :) Bebişler mutlu, sağlıklı olsun da tek.
anladım canım umarım çok sürmeden gelir miniğin... 2 hafta sonra benimde doktor kontrolüm var bana hamile kalınca görüşürüz diyen doktorum beni hamile kalamadan yine karşısında görünce bakalım ne diyecek ne yapacakyok ben yumurta takıbı yaptırıyom gecen ay yaptırdım kendı catladı ıgneye gerek kalmadı :) tutturmustuk da ama olmadı çok kullanan var da merak ettim
Amin canm inşallah rabbim bilir hayrlisini...Uzulme canim hayirlisi buymus Rabbim hayirlisiyla hepinize hayirli evlatlar naaip etsin insaAllah:)
varikosel operasyonu bu sıkıntınızı çözer canım ve buna çok para vermzsiniz ben bi kist ameliyatına 900 vermiştim özelde... Varikosel benim herifte de var ama çok hafif ... tedaviden korkma önce eşinin sorununu çözün ve öyle deneyin yine olmazsa yumoş takibi klomen yani ilk etaptaki tedaviler basit ve gebelik ihtimalini arttıran seçenekler... Şimdilik bunları düşünüp sıkma canını önce sağlık sonra bebişvarikoselle düzeliyor canım da herkeste aynı sonucu vermiyor işte. kısmet tabi canım kısmetten öteye geçilmiyor. çok beklemeyiz inşallah dediğin gibi bi anda gelir sürpriz yapar bebeğimiz. :)
varikosel operasyonu bu sıkıntınızı çözer canım ve buna çok para vermzsiniz ben bi kist ameliyatına 900 vermiştim özelde... Varikosel benim herifte de var ama çok hafif ... tedaviden korkma önce eşinin sorununu çözün ve öyle deneyin yine olmazsa yumoş takibi klomen yani ilk etaptaki tedaviler basit ve gebelik ihtimalini arttıran seçenekler... Şimdilik bunları düşünüp sıkma canını önce sağlık sonra bebiş
hayırlısı olsun bu ay olur ınsallah sekerım psikoloji çok önemlı hiç olucakmı olmuycakmı endıse etmemek gerekırmısanladım canım umarım çok sürmeden gelir miniğin... 2 hafta sonra benimde doktor kontrolüm var bana hamile kalınca görüşürüz diyen doktorum beni hamile kalamadan yine karşısında görünce bakalım ne diyecek ne yapacak
ayyy umarım içindekı his gerçekleşirrYa canim nedense bu ay hamile olacaksin diye bir his var icimde :)
ilk defa senden duydum bunu canım ama dün teyzem şey dedi oda adet olacak bugün yarın ve karnım kasıklarım gurul gurul dedi ben bunu bağırsak hareketlerine bağlıyorum adet öncesi olabiliyor böyle şeyler... umarım seninki adetle ilgili değil bebişle ilgilidirİyi Akşamlar kızlar Nasılsıniz bişey soracağım kızlar sizde de adetten bi iki gün önce kasıklarda guruldama oluyor mu benim sol kasigim hem gurulduyor hemde içi gicir gicir sanki varmı yaşayan
inşallah canım benim inşallahçok sağol canım iyi ki varsınız inşallah olur evimizi şenlendirecek aşkımıza aşk katacak bir bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?