2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şükür canım sadece rahim filmi çektirmedim onu da tedaviye başladıgımızda yaptırmayı düşünüyorum. ankaraya yönlendirdi buradaki doktor orada ameliyat derler dedı ameliyatla en az üç yada değerler artıyor ama o an değer biraz daha artmış olursa tüp bebek de düşünüyoruz. o zaman gidince tam belli olacak

Iyi yapmissin canim ben de ablama siparis verdim hic bilmiyo boyle seyleri takip et falan dedim kargo yoldayken hamile odlugunu öğrendik testler de bana kaldi ☺ cokbilmisiz biz üstadim coook ☺
çok imreniyorum böyle araştırmadan bu tarz şeyleri bilmeden hamile kalanlara yahu... ablanda benim teyzemler gibi şanslı vesselam

eşim işte şimdi sabah yorgun geliyor genel de inşallah olur ama sabah olmazsa bile yarın olur inşallah. miniğim bi gelse dünyalar bizim olacak inşallah bu ay gelir
inşallah canım benim Allahım gönlümüze göre versin

yok ben yumurta takıbı yaptırıyom gecen ay yaptırdım kendı catladı ıgneye gerek kalmadı :) tutturmustuk da ama olmadı çok kullanan var da merak ettim
anladım canım umarım çok sürmeden gelir miniğin... 2 hafta sonra benimde doktor kontrolüm var bana hamile kalınca görüşürüz diyen doktorum beni hamile kalamadan yine karşısında görünce bakalım ne diyecek ne yapacak

varikoselle düzeliyor canım da herkeste aynı sonucu vermiyor işte. kısmet tabi canım kısmetten öteye geçilmiyor. çok beklemeyiz inşallah dediğin gibi bi anda gelir sürpriz yapar bebeğimiz. :)
varikosel operasyonu bu sıkıntınızı çözer canım ve buna çok para vermzsiniz ben bi kist ameliyatına 900 vermiştim özelde... Varikosel benim herifte de var ama çok hafif ... tedaviden korkma önce eşinin sorununu çözün ve öyle deneyin yine olmazsa yumoş takibi klomen yani ilk etaptaki tedaviler basit ve gebelik ihtimalini arttıran seçenekler... Şimdilik bunları düşünüp sıkma canını önce sağlık sonra bebiş

çok sağol canım iyi ki varsınız inşallah olur evimizi şenlendirecek aşkımıza aşk katacak bir bebiş.

Selam kizlar yatmadan bi bakim dedim malum yarin is sabah erken kalkamk ne zormus ya stenin hamislerine soruyorum bu halsizlik ne kadar surecek bi bulasik makinesini bosaltmak yarim saat yatirip dinlendiriyornr zor is :) bende aserme falan olmuyor da birtek halsizlik iste uyuma sersem gezme bas donmeli falan zaten ogrendimden beri ise de kirec gibi suratla gidiyorum zor kalkiyrum uyuya kaliyorum falan ama yarin iki bisey surup gidecemherkes hasta misin diyor yav
durumlar boylr kizlar hepinizi operim iyi uykulari fiti fitisi olana iyi isler dilerim
allahim tez zamanda bekletmeden hepinizi bebislerinize kavustursunhepiniz cok seviyorum yi geceler. ..

hayırlısı olsun bu ay olur ınsallah sekerım psikoloji çok önemlı hiç olucakmı olmuycakmı endıse etmemek gerekırmıs

İyi Akşamlar kızlar Nasılsıniz bişey soracağım kızlar sizde de adetten bi iki gün önce kasıklarda guruldama oluyor mu benim sol kasigim hem gurulduyor hemde içi gicir gicir sanki varmı yaşayan

İyi Akşamlar kızlar Nasılsıniz bişey soracağım kızlar sizde de adetten bi iki gün önce kasıklarda guruldama oluyor mu benim sol kasigim hem gurulduyor hemde içi gicir gicir sanki varmı yaşayan
ilk defa senden duydum bunu canım ama dün teyzem şey dedi oda adet olacak bugün yarın ve karnım kasıklarım gurul gurul dedi ben bunu bağırsak hareketlerine bağlıyorum adet öncesi olabiliyor böyle şeyler... umarım seninki adetle ilgili değil bebişle ilgilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…