2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Keşke canım ama hiç umudum yok hem çalışmadk hemde bu bende adet belirtisi hayırlısı bakalım

kızlar nasılsınız bugün girmeye vakit bulamadım inşallah herkes iyidir yatmadan önce herkesten dua ediyorum sizlerde benim dualarımdasınız unutmayın öpüyorum sizleri iyi geceler

Keşke canım ama hiç umudum yok hem çalışmadk hemde bu bende adet belirtisi hayırlısı bakalım
canım benım de adetimin ııkı gun oncesınde oyle olur damar seyırmesı gıbı olur belkı de mogamının dedıı gıbı bağırsak hareketıdır bılmıorum

canım benım de adetimin ııkı gun oncesınde oyle olur damar seyırmesı gıbı olur belkı de mogamının dedıı gıbı bağırsak hareketıdır bılmıorum
Anladım canım bende de adetten iki gün önce falan oluyor neyse gelecek aya inşallah

Mogamicim benim yeni bat 30 eylul canım
4.deneme olacak

kocam olacak adam a gıcık oldum ya ne sex düşkünlüğüm kaldı ne azgınlığım adet günü adet olunca vahlanıyor çocuk çalışmasına sıra gelince dediği laflara bak...tamam yorgun oluyor bugün pazar bugün bile çalışıyor du ama napim ben affedersiniz kimden yapim çocuk tobe tobe

canım eşin çok kırmış herhalde üzüldüm dediğin gibi çocuk istemeye gelince istiyorlar ama sanki çocuk tek başına yapılıyor. ah bir anlasalar üzülme sende hatasını anlar

canım eşin çok kırmış herhalde üzüldüm dediğin gibi çocuk istemeye gelince istiyorlar ama sanki çocuk tek başına yapılıyor. ah bir anlasalar üzülme sende hatasını anlar
ama görür o bundan sonra elini süremez daha bakalım el mi yaman bey mi....

Canım güzel anneler ve anne adayları,iyi geceler, aldığım test sonuçlarından sonra biricik kocam 2 gündür yüzüm gülsün diye yapmadığını almadığını bırakmadı.koca şehir de gezmedik görmedik yer kalmadı :) Aşkımızın meyvesinin Allah nasip ettiğinde geleceğini biliyorum, ama böyle bir adam benim arkamda ve yanımda, şükür bin şükür, ben o zamana kadar bekleyeceğim sabır ve tevekkülle, Allah onu başımdan eksik etmesin, kimseyi sevdiceğinden ayırmasın,musmutlu yuvalar,o yuvalarında çocuk sesinden mahrum kalmasın inşallah

canım çok sevindim mutlu olmana bak eşin ne güzel yüzünü güldürmüş. birgün bizde anne olacağız bunu inançla ve dualarımızla başaracağız rabbim ol der ve olur buna inanacağız. allah eşinle mutluluğunu huzurunu daim etsin inşallah.

Sıkma sen canını, aldığı eğitim örf adet ve gelenekleri onu bu tarz laflar söylemeye itiyordur istemeden olsada,bunun böyle olmadığını ayrıca seninde bir canın olduğunu güzelce anlatsan,eşin belki de anlar,gene de onu en iyi sen tanırsın

Canım çok teşekkürler, Rabbim hepimizin yuvasında ki mutluluğu arttırsın ve daim ettirsin inşallah, evet ol der ve olur,başka bir yol ve yöntem bilmiyorum, biz çaba göstericez inşallah Rabbimde mükafatını gönderecek

bu onuda kadınlar çok fazla kırılıyor aslında anlayışlı olması lazımdı eşinin. sende al intikamını :) süründür :)
alıcam tabi şimdiden sırnaşmaya başladı zaten bida yumurlama dönemi kadar avucunu yalar anca...ekim 10 u nu bulur ...yeter ya kendimi sex manyağı sandım...benim evlilik den anladığım buymuş o bana sarılıp film izlemek istiyormuş her akşam her akşam sexx mi olurmuş...sonra çocuk olmayınca doktora git demiyor mu çıldırıyorum sanki bişi yaptıkda olmadı problem oralarda değil kafanda diyeceksin saygım sevgim konuşturmuyor ki

ooo öle işin edebiyatı olunca onu iyi beceriyor gönlü mu alıp beni kandırması iki dakika sını alır ama bu sefer yemeyeceğim

çok fena kızmışsın var ya :) haklısın canım sonuna kadar haklısın söylediği sözler için pişman et öyle şeyler denir mi yani eşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…