alıcam tabi şimdiden sırnaşmaya başladı zaten bida yumurlama dönemi kadar avucunu yalar anca...ekim 10 u nu bulur ...yeter ya kendimi sex manyağı sandım...benim evlilik den anladığım buymuş o bana sarılıp film izlemek istiyormuş her akşam her akşam sexx mi olurmuş...sonra çocuk olmayınca doktora git demiyor mu çıldırıyorum sanki bişi yaptıkda olmadı problem oralarda değil kafanda diyeceksin saygım sevgim konuşturmuyor ki
Eee sevdiceğinden ne de olsa, birde merhamet olunca dayanamıyor affediyor insan, affet ama bir derside haketmiş benceooo öle işin edebiyatı olunca onu iyi beceriyor gönlü mu alıp beni kandırması iki dakika sını alır ama bu sefer yemeyeceğim
Canım güzel anneler ve anne adayları,iyi geceler, aldığım test sonuçlarından sonra biricik kocam 2 gündür yüzüm gülsün diye yapmadığını almadığını bırakmadı.koca şehir de gezmedik görmedik yer kalmadı :) Aşkımızın meyvesinin Allah nasip ettiğinde geleceğini biliyorum, ama böyle bir adam benim arkamda ve yanımda, şükür bin şükür, ben o zamana kadar bekleyeceğim sabır ve tevekkülle, Allah onu başımdan eksik etmesin, kimseyi sevdiceğinden ayırmasın,musmutlu yuvalar,o yuvalarında çocuk sesinden mahrum kalmasın inşallah
Adetler gelmesin bebisler gelsinnnBenim adet öncesi sendromlarım başladı bile bugün. 1 hafta var yaklaşık. Göğüsler alarm verdi
Canim benim esim ilk baslarda yumurtlama gunu mu olurmus sen tavukmusun diyordu. Gercekten inanmiyordu herhangi bir gun cocuk tutabilir diye dusunuyorlar. Ne kadar anlatsan kafalari basmiyor. Yok sen doktor musun soyle boyle diye. Allah tan yanimda geliyor da hep doktora gittigimizden beri yavas yavas idrak etmeye basladi. Bide kendisi konusuyor ya doktorla hep doktor alman oldugu icin. Boyle olmasina cok seviniyorum o yuzdenalıcam tabi şimdiden sırnaşmaya başladı zaten bida yumurlama dönemi kadar avucunu yalar anca...ekim 10 u nu bulur ...yeter ya kendimi sex manyağı sandım...benim evlilik den anladığım buymuş o bana sarılıp film izlemek istiyormuş her akşam her akşam sexx mi olurmuş...sonra çocuk olmayınca doktora git demiyor mu çıldırıyorum sanki bişi yaptıkda olmadı problem oralarda değil kafanda diyeceksin saygım sevgim konuşturmuyor ki
Sağol canım yani inşallah yarın yumurtlarımBence 1 günün var tamamen aynı koyulukta olması için. Yarın aynı saatlerde tekrar yap.
canim bu testi nerden aliyosunuz yumurtlama gununu belirliyo sanirim doktor falan mi oneriyoişte bende aldım gitti umarım bu son alışım olur
canim bu testi nerden aliyosunuz yumurtlama gununu belirliyo sanirim doktor falan mi oneriyo
Ov Testimi canım gitti gidiyordan alıyoz topikcecanim bu testi nerden aliyosunuz yumurtlama gununu belirliyo sanirim doktor falan mi oneriyo
Canim bulantim yok istah desen hic yok ekmek delisi ben artk ekmekte yemiyorum kasik agrilarim geliyor ara ara bazende kramp gibi baskada biseyim yok:)Elifff senin hamilelik nasıl gidiyo bu arada? Bulantın filan var mı? Anlatsana biraz ne gibi değişiklikler yaşıyosun? İştah durumu vs?
gittigidiyordan kuzum.. 30 ovulasyon ve 5 gebelik testi 30 tlcanim bu testi nerden aliyosunuz yumurtlama gununu belirliyo sanirim doktor falan mi oneriyo
geldi mi kırmızılar... hayırlısı olsun be bacım sabırla yola devam ... ekliyorumMogamicim benim yeni bat 30 eylul canım
4.deneme olacak
gülsem mi ağlasam mı... ya bu herifler böyle işte anacım napacan... yok sana çocuk mocuk de bakalım napıcakkocam olacak adam a gıcık oldum ya ne sex düşkünlüğüm kaldı ne azgınlığım adet günü adet olunca vahlanıyor çocuk çalışmasına sıra gelince dediği laflara bak...tamam yorgun oluyor bugün pazar bugün bile çalışıyor du ama napim ben affedersiniz kimden yapim çocuk tobe tobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?