2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bu ne siddet ve celal canim sinirlenme tamam esinin dedikleri guzel bisey degil ama kendinide uzme yeri gelince sende aynisini yap gorsun gununu

Çok sevindim düzelmene. Bravo eşine de :) Hadi bakalım gelsin yeni umutlar

Benim adet öncesi sendromlarım başladı bile bugün. 1 hafta var yaklaşık. Göğüsler alarm verdi

Canim benim esim ilk baslarda yumurtlama gunu mu olurmus sen tavukmusun diyordu. Gercekten inanmiyordu herhangi bir gun cocuk tutabilir diye dusunuyorlar. Ne kadar anlatsan kafalari basmiyor. Yok sen doktor musun soyle boyle diye. Allah tan yanimda geliyor da hep doktora gittigimizden beri yavas yavas idrak etmeye basladi. Bide kendisi konusuyor ya doktorla hep doktor alman oldugu icin. Boyle olmasina cok seviniyorum o yuzden

Selam kızlar bugün 21günüm ve ov testin halen pozitifi göstermedi ama en koyu bugün gördüm paylaşıyorum yorum bekliyorum

Elifff senin hamilelik nasıl gidiyo bu arada? Bulantın filan var mı? Anlatsana biraz ne gibi değişiklikler yaşıyosun? İştah durumu vs?

Elifff senin hamilelik nasıl gidiyo bu arada? Bulantın filan var mı? Anlatsana biraz ne gibi değişiklikler yaşıyosun? İştah durumu vs?
Canim bulantim yok istah desen hic yok ekmek delisi ben artk ekmekte yemiyorum kasik agrilarim geliyor ara ara bazende kramp gibi baskada biseyim yok:)

gülsem mi ağlasam mı... ya bu herifler böyle işte anacım napacan... yok sana çocuk mocuk de bakalım napıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…