- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
oldun mu sonunda kuzumMogami
Kızlar bugün gelemedim , sonunda yeni batim belli olduuuu şükürler olsun7 ekim mogamicim not alırsın
gittigidiyordan kuzum.. 30 ovulasyon ve 5 gebelik testi 30 tl
Daim olsun canım benim hep mutlu olun.. Mutlu aileler mutlu çocuklarCanım güzel anneler ve anne adayları,iyi geceler, aldığım test sonuçlarından sonra biricik kocam 2 gündür yüzüm gülsün diye yapmadığını almadığını bırakmadı.koca şehir de gezmedik görmedik yer kalmadı :) Aşkımızın meyvesinin Allah nasip ettiğinde geleceğini biliyorum, ama böyle bir adam benim arkamda ve yanımda, şükür bin şükür, ben o zamana kadar bekleyeceğim sabır ve tevekkülle, Allah onu başımdan eksik etmesin, kimseyi sevdiceğinden ayırmasın,musmutlu yuvalar,o yuvalarında çocuk sesinden mahrum kalmasın inşallah
Benim adet öncesi sendromlarım başladı bile bugün. 1 hafta var yaklaşık. Göğüsler alarm verdi
fıstık sen yarını değerlendir bence ne olur ne olmaz... testi yapmaya da devam... saat kaçta yaptın bu testi bakayımSelam kızlar bugün 21günüm ve ov testin halen pozitifi göstermedi ama en koyu bugün gördüm paylaşıyorum yorum bekliyorum
fıstık sen yarını değerlendir bence ne olur ne olmaz... testi yapmaya da devam... saat kaçta yaptın bu testi bakayım
yarın ki test çok önem arzediyor ... kuzum sen yarın 12 den itibaren sıvı tüketme ve 4-5 gibi testi yap bakayım... belki de dün koyuydu ve bugün silikleşmeye başlamıştır ya da yarın koyu olacak...Saat 23:30da yaptım mogiş ama dün test yapmayı unuttum ama dün ilişki oldu
yarın ki test çok önem arzediyor ... kuzum sen yarın 12 den itibaren sıvı tüketme ve 4-5 gibi testi yap bakayım... belki de dün koyuydu ve bugün silikleşmeye başlamıştır ya da yarın koyu olacak...
öyle yap kuzum ... beni de iyice meraklandırdı senin testlerTamam mogiş o zaman bugün ilişkiye gerek yok yarın 2test yaparım sabah 11bide ikindi 16 da yaparım
öyle yap kuzum ... beni de iyice meraklandırdı senin testler
iyi geceler kuşum musmutlu rüyalarAynen bende şaşırdım bu kadar geç yumurtladığıma senin dediğin çıktı sağol yatın ki sonucu paylaşırım inşallah öptüm iyi geceler
Bende oluyor canımİyi Akşamlar kızlar Nasılsıniz bişey soracağım kızlar sizde de adetten bi iki gün önce kasıklarda guruldama oluyor mu benim sol kasigim hem gurulduyor hemde içi gicir gicir sanki varmı yaşayan
geçmiş olsun canım bende geçirdim onu dikkat et bol bol su iç muz ye kola da iyi geliyorGünaydın kizlar bat gunum ishal ve kusma devam ediyor dikkat edin kendinize malum salginguzel bi hafta olsun herkesleree:)
günaydınlar hadi hayırlısıgunaydin canlar...bata kaldi sekiz gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?