- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, iyi haftalarGünaydın kizlar bat gunum ishal ve kusma devam ediyor dikkat edin kendinize malum salginguzel bi hafta olsun herkesleree:)
aynen ya bi durdu kaldı öyle hepimiz de diyorduk bu ay güzel geçecek falan diye ama offf memureyi bende merak ediyorum ya sonucu ne acabaBu eylül ayı niye bu kadar sönük yahu... ilk haftadan sadece bi tane hamile çıktı... meemure den yarın alırız sonucu umarım ondan güzel haber gelir... Pöööfffff sevmedim işte bu gidişatı
ay yazdıkların o kadar hoşuma gittiki ne güzel maşallah sizeGünaydınlar tatlılar
çok heyecanlı bir bekleyiş,hadi inşallah hayırlı pozitif haberlerini 4 gözle bekliyorum, kıyamam geçmek bilmez günler şimdigunaydin canlar...bata kaldi sekiz gun
ay valla bizde öyle cahildik o konuda valla bizimki diyor sen bu işin uzmanı oldun artık o da öğrendi sperm kaç gün yaşar yumurta kaç gün adam oturup hesap yapıyorCanim benim esim ilk baslarda yumurtlama gunu mu olurmus sen tavukmusun diyordu. Gercekten inanmiyordu herhangi bir gun cocuk tutabilir diye dusunuyorlar. Ne kadar anlatsan kafalari basmiyor. Yok sen doktor musun soyle boyle diye. Allah tan yanimda geliyor da hep doktora gittigimizden beri yavas yavas idrak etmeye basladi. Bide kendisi konusuyor ya doktorla hep doktor alman oldugu icin. Boyle olmasina cok seviniyorum o yuzden
Sagol canim dikkat ediyodum dun aksam disarda yemek yedkk mahvettigeçmiş olsun canım bende geçirdim onu dikkat et bol bol su iç muz ye kola da iyi geliyor
Teşekkür ederim canımbenmGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine, iyi haftalar
ewet canım ya bugün 1 ler başlayacaklar salya sümükSagol canim dikkat ediyodum dun aksam disarda yemek yedkk mahvettiokula basladin min sen nasil gidiyo meslektasim☺
Ben Anadolu lisesindeyim rahatiz daha ergenlerimiz baslayana kadar ☺ simdilik evrak dosya plan falan ☺gonder gelince tam gaz devamewet canım ya bugün 1 ler başlayacaklar salya sümükbizde teselli edecez senin nasıl gidiyor hangi kademedesin sen.. ben kocayı da tam yumurtlama günlerinde 2 günlüğüne bi yere yolluyorum ahh ahh
Bu eylül ayı niye bu kadar sönük yahu... ilk haftadan sadece bi tane hamile çıktı... meemure den yarın alırız sonucu umarım ondan güzel haber gelir... Pöööfffff sevmedim işte bu gidişatı
ahh o liseliler canım allah kolaylık versin ben bilerek ilkokulda çalışıyorumBen Anadolu lisesindeyim rahatiz daha ergenlerimiz baslayana kadar ☺ simdilik evrak dosya plan falan ☺gonder gelince tam gaz devam
GÜNAYDINLARRRR :)
HAFTASONU KENDİ DOKTORUMA GİTTİM CORASPİN İN ŞU AN BENİM İÇİN GEREKLİ OLMADIĞINI DÜŞÜK TEKRARLARSA GEREKLİ TESTLERDEN SONRA KULLANMAM GEREKTİĞİNİ VE BİR AY DİKKAT ETMEM GEREKTİĞİNİ HER ŞEYİN YOLUNDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ ÇOK ŞÜKÜR :) ASİ NİN KONTROLÜ NASIL GEÇTİ BİLEN VAR MI ? YENİ HABERLER VAR MI ?
canım naıslsın benim çizgi koyulaşmaya başladı dün cumartesi ailem geldi dünde kardeşim bizdeydi ama dün birşeyler yaptık bakalım ne olucakahh o liseliler canım allah kolaylık versin ben bilerek ilkokulda çalışıyorum
kpss ile ilgiliydi canım mogaminin profiline gir orda nereye mesaj yazıdğı yazıyor öyle buldum şimdi tam olarak aklımda ykHangi forum canım. Benimle aynıydı ama bn adet oldum inşallah ondan güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?