2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım şükür bak herşey güzel sende bir şansızlık yaşadın o verilen ilaç ne için canım bak mesela benim demirim 6 ve ben yükselsin die ilaç içiyorum dikkat ediyorum

Allah kolaylıgnı versın canım benım ınsallah kolayca goz acıp kapayıncaya kadar gecer rahat ol kasma kendnı canım

mogamiiii günaydınnn hafta sonu salça telaşındaydım şimdi gördüm iyi ki geldin hoşgeldinnnnnn bir daha bırakıp gitme bizi böyle:)

Allah kolaylıgnı versın canım benım ınsallah kolayca goz acıp kapayıncaya kadar gecer rahat ol kasma kendnı canım
İnşallah öyle olur cnm eşleri içeri almadiklari için gelme dedim eşime zaten yrn sperm testi icin izin alick keske cağirsa miydim diyorum

Çok sevindim canım benim, geçmiş olsun, maşallah diyim de :) inşallah bundan sonra gelsin sağlıcakla bebişler

İnşallah öyle olur cnm eşleri içeri almadiklari için gelme dedim eşime zaten yrn sperm testi icin izin alick keske cağirsa miydim diyorum

Canım ıslemden sonra sıkıntı olacaksa eger ayaga kalkmanda falan cagırsan ıyı olurdu sankı cıkısta yanında olurdu ıslemın nasıl olacagını bılmedıgım ıcın bırsey dıyemıyorum canım

Ku
Kuzucumm dualarım seninle, inşallah su gibi hallolur, Çarşamba da sıra bende malum.inşallah ağrının sızın olmaz, hadi göreyim seni, Bebişe giden her yol bizim için sonuçta,gözünü kapat,yumuk yumuk bir bebiş hayal et,başlasın bitsin inşallah

evet doktorum yaşın çok genç anne olmak için dedi 25 senin belirtiler ne durumda :)

mogamiiii ben tam da 4 eylülde adet oldummm

Hepinize günaydın arkadaşlarım.

Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.

Geçmişe bakamadım.

Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..

mogamiiii günaydınnn hafta sonu salça telaşındaydım şimdi gördüm iyi ki geldin hoşgeldinnnnnn bir daha bırakıp gitme bizi böyle:)

memuuuureee bugün 44.gün di mi salçalarrdan başka kırmızı duymak istemiyorummm :):):) hadi müjdele :)

allahım ağrısız sızısız geçirsin inşallahhh başlar başlamaz geçecek şimdi bitiyor de kendi kendine vee dua et psikoljik olarak kötü olma lütfen bu riskler hepsinde var hayırlısıyla geçecek inşallaj canım

gunaydın cnm kontrolum ıyı gectı dıyebeılırım kalp atıslarını duyamadık kesemız olusmus ve dr bebege ait organlarda olusmaya baslamıs dedı cnm bıraz cnm sıkkın kalp atıslarını duyamadıgım için

evet doktorum yaşın çok genç anne olmak için dedi 25 senin belirtiler ne durumda :)

Tazecık anne olacaksın canım canım hafta sonu cok az bır ara sancım oldu sankı kasıkta sonra goguslerımın agrısı azaldı gıbı ama sıslık var hala ama gogsumun altından dokundugumda bugun agrıyor elımle hafıf bastırdıgımda gecen gunlerde oldugu gıbı yogun sızı olmadı hafta sonu sadee dun aksam yenıden hasaslasmaya basladı bılmıyorum ne olacak ama kalım duracak sankı zaman gecmıyor bırdesunu farkettım dun carsafları degsıtrıım dedım aksam yatagımızın carsafını degıstım kalbım carptı acabamı dedım ayyyyyyyyy bılmıyorum u hafta cabuk hayırlı bır sekılde gecse

Canım başınız sağolsun diyecek bir şey bulamıyorum gencecik ölümlere çok üzülüyorum ben. Bir de 3 yaşında oğlu varmış allah kimseye yaşatmasın ne büyük acı. Geride kalanlara allah uzun ömürler versin çok üzüldüm.

Başınızı sagolsun canım mekanı cennet olsun Allah sabır versın aılesıne

Benim de eşim uzakta,ama yalnız gitmeye gözüm yemiyor,annemle gitmeyi düşünüyorum, bakalım, iyi olacak sen merak etme, valla aynı şehirde olsam çıkışına ben bile gelirdim, nolcak sanki,Allah yardımcın olsun, halin olursa hayırlı sonuçlarını yazarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…