Hepinize günaydın arkadaşlarım.
Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.
Geçmişe bakamadım.
Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..
allahtan rahmet diliyorum çok ama çok kötü bişi diyecek söz bulamıyorum heran herşey olabilir herşey bizler içinHepinize günaydın arkadaşlarım.
Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.
Geçmişe bakamadım.
Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..
CANIM ŞİMDİDEN PIT PITLARI DUYMANA MAŞALLAH DİYEYYİM HADİ SAĞLICAKLA YAVRUNU AL KUCAĞINAArkadaşlarım günaydın tatil bitti döndüm şükür evime. Bugün kalp atışı için dr gidicem çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin kalp sesini duyucam rabbimin izniyle. Sizlerde iyisinizdir inşallah hepiniz aklımdasınız
Canım başınız sağolsun diyecek bir şey bulamıyorum gencecik ölümlere çok üzülüyorum ben. Bir de 3 yaşında oğlu varmış allah kimseye yaşatmasın ne büyük acı. Geride kalanlara allah uzun ömürler versin çok üzüldüm.
teşekkür ederim canım , amin.Çok zor..Başınızı sagolsun canım mekanı cennet olsun Allah sabır versın aılesıne
Arkadaşlarım günaydın tatil bitti döndüm şükür evime. Bugün kalp atışı için dr gidicem çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin kalp sesini duyucam rabbimin izniyle. Sizlerde iyisinizdir inşallah hepiniz aklımdasınız
canımmm benimmm çoook teşekkür ederim iyi temennilerin için derdimi kendine dert edindiğin için yazını görünce o kdar mutlu oldu ki, ama malesef mutlu haberi veremiyorum Rabbim birlikte güzel haberler vermeyi nasip eder belki bu ay inşaallah tüm topik hamiş olur bir hamiş topiki yapar mogami oraya geçer sadece kendim için değil hepimiz için umudum var Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. kaygılım inşaallah en kısa zamanda senin de yüzün gülecek eminim. bu arada bugün hormon testi verdim sonuçlar belli olacak öğleden sonra inşaallahmemuuuureee bugün 44.gün di mi salçalarrdan başka kırmızı duymak istemiyorummm :):):) hadi müjdele :)
allahtan rahmet diliyorum çok ama çok kötü bişi diyecek söz bulamıyorum heran herşey olabilir herşey bizler için
evet gerçekten öyle , hayat anlık.değerini bilmek lazım.Çok içim yandı.Geride anneye muhtaç ama annesiz kalan bir evlat.En çok buna içim yanıyor
gunaydın cnm kontrolum ıyı gectı dıyebeılırım kalp atıslarını duyamadık kesemız olusmus ve dr bebege ait organlarda olusmaya baslamıs dedı cnm bıraz cnm sıkkın kalp atıslarını duyamadıgım için
bende böyle düşünüyorum lvoelym her kadının hamile kalmak istemese bile bilmesi gereken birşey ovü testi ben memnunum vallla :))))) dün sabah bakmıştım bugünde akşam bakıcam dün çift çizgydi bakalım koyulaşacakmı bugünKızlar bu arada arkadaşımın ovulasyon testi benimki kadar (t c'den daha fazla) koyulaşmadan silikleşti hatta beklenilen günden daha önce demekki erken yumurtladı o nedenle ovulasyon testini herkese öneriyorum.
Tazecık anne olacaksın canım canım hafta sonu cok az bır ara sancım oldu sankı kasıkta sonra goguslerımın agrısı azaldı gıbı ama sıslık var hala ama gogsumun altından dokundugumda bugun agrıyor elımle hafıf bastırdıgımda gecen gunlerde oldugu gıbı yogun sızı olmadı hafta sonu sadee dun aksam yenıden hasaslasmaya basladı bılmıyorum ne olacak ama kalım duracak sankı zaman gecmıyor bırdesunu farkettım dun carsafları degsıtrıım dedım aksam yatagımızın carsafını degıstım kalbım carptı acabamı dedım ayyyyyyyyy bılmıyorum u hafta cabuk hayırlı bır sekılde gecse
Amin canım rabbim burdaki herkese ve tüm isteyenlere versin inşallahallahtan rahmet diliyorum çok ama çok kötü bişi diyecek söz bulamıyorum heran herşey olabilir herşey bizler için
CANIM ŞİMDİDEN PIT PITLARI DUYMANA MAŞALLAH DİYEYYİM HADİ SAĞLICAKLA YAVRUNU AL KUCAĞINA
herşeyin yolunda olmasına çook sevindim inşaallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyacağız moraller yüksek olsun, hormonlar en uygun düzeyde olsun herşeyyyy bebişin olması için hazır ne naazır olsun arkadaşımmmmGÜNAYDINLARRRR :)
HAFTASONU KENDİ DOKTORUMA GİTTİM CORASPİN İN ŞU AN BENİM İÇİN GEREKLİ OLMADIĞINI DÜŞÜK TEKRARLARSA GEREKLİ TESTLERDEN SONRA KULLANMAM GEREKTİĞİNİ VE BİR AY DİKKAT ETMEM GEREKTİĞİNİ HER ŞEYİN YOLUNDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ ÇOK ŞÜKÜR :) ASİ NİN KONTROLÜ NASIL GEÇTİ BİLEN VAR MI ? YENİ HABERLER VAR MI ?
Arkadaşlarım günaydın tatil bitti döndüm şükür evime. Bugün kalp atışı için dr gidicem çok heyecanlıyım inşallah bebeğimin kalp sesini duyucam rabbimin izniyle. Sizlerde iyisinizdir inşallah hepiniz aklımdasınız
elisa bi şey diyemiyorum umutlandırmamak adına ama bende çok meraklardayım bu ay için inşallah bunlar bebeği getirir bize bu ay bu aydan çok umutluyum hayırlısıyla gelsin bebişşşş :):)
cnm inş haytırlı habelerle gelırsın kaç haftalık oldunAmin canım rabbim burdaki herkese ve tüm isteyenlere versin inşallah
KAYGILI KUZUM SENDE KORUNMUYORSUN DEĞİLMİelisa bi şey diyemiyorum umutlandırmamak adına ama bende çok meraklardayım bu ay için inşallah bunlar bebeği getirir bize bu ay bu aydan çok umutluyum hayırlısıyla gelsin bebişşşş :):)
herşeyin yolunda olmasına çook sevindim inşaallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyacağız moraller yüksek olsun, hormonlar en uygun düzeyde olsun herşeyyyy bebişin olması için hazır ne naazır olsun arkadaşımmmm
KAYGILI KUZUM SENDE KORUNMUYORSUN DEĞİLMİ
İnşallah canım benim 3 haftalık tatil bitti evimde dinlenicem artık bugün kalp atışınıda duyduktan sonra inşallah bi ohh çekicem bende sizi merak ediyorum senin bat ne zaman ve biliyosun ki benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı 2adımda soluk soluğa kalıyordumCanım ya bende nerede bu kız dıyorum bakıyorum bakıyorum yoksun nasılsın tatlım benım ınsallah hayırlı bır sekılde kalp atısınıda duyacaksın guzel haberlerle geleceksın bıze
Canımcım daha iyiyim, Çarşamba hsg var,inşallah iyi sonuçlar alırım, çekilme korkusu bir yana, sonuçları için ayrıca kaygılıyım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallahinşallah şekerpancarım çok sağol sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?