2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bi şey diyemedim tüylerim diken dikenn allah annesine babasına eşine siz yakınlarına sabırlar versin evladına uzun ömürler versin küçücüğüm annesiz kaldı çok zor rabbim zorluklarını yaşatmasın

allahtan rahmet diliyorum çok ama çok kötü bişi diyecek söz bulamıyorum heran herşey olabilir herşey bizler için

CANIM ŞİMDİDEN PIT PITLARI DUYMANA MAŞALLAH DİYEYYİM HADİ SAĞLICAKLA YAVRUNU AL KUCAĞINA

teşekkürler canım , amin.
Başınızı sagolsun canım mekanı cennet olsun Allah sabır versın aılesıne
teşekkür ederim canım , amin.Çok zor..

Canım ya bende nerede bu kız dıyorum bakıyorum bakıyorum yoksun nasılsın tatlım benım ınsallah hayırlı bır sekılde kalp atısınıda duyacaksın guzel haberlerle geleceksın bıze

memuuuureee bugün 44.gün di mi salçalarrdan başka kırmızı duymak istemiyorummm :):):) hadi müjdele :)
canımmm benimmm çoook teşekkür ederim iyi temennilerin için derdimi kendine dert edindiğin için yazını görünce o kdar mutlu oldu ki, ama malesef mutlu haberi veremiyorum Rabbim birlikte güzel haberler vermeyi nasip eder belki bu ay inşaallah tüm topik hamiş olur bir hamiş topiki yapar mogami oraya geçer sadece kendim için değil hepimiz için umudum var Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. kaygılım inşaallah en kısa zamanda senin de yüzün gülecek eminim. bu arada bugün hormon testi verdim sonuçlar belli olacak öğleden sonra inşaallah

Kızlar bu arada arkadaşımın ovulasyon testi benimki kadar (t c'den daha fazla) koyulaşmadan silikleşti hatta beklenilen günden daha önce demekki erken yumurtladı o nedenle ovulasyon testini herkese öneriyorum.

ben çok mutluyum şu an öncelikle eskiye dair korkularımız uçup gitti rabbime şükürler olsun bebeğin oluşuyor işte kalp atışları içinde erkendir doktor normal değil dememişki içini lütfen rahat tut artık bak bebeğin oluşuyor sıfır stres . çok iyi allaha çok şükür çok sevindim rabbim devamınıda sağlıkla getirsin inşallah :)

Kızlar bu arada arkadaşımın ovulasyon testi benimki kadar (t c'den daha fazla) koyulaşmadan silikleşti hatta beklenilen günden daha önce demekki erken yumurtladı o nedenle ovulasyon testini herkese öneriyorum.
bende böyle düşünüyorum lvoelym her kadının hamile kalmak istemese bile bilmesi gereken birşey ovü testi ben memnunum vallla :))))) dün sabah bakmıştım bugünde akşam bakıcam dün çift çizgydi bakalım koyulaşacakmı bugün

elisa bi şey diyemiyorum umutlandırmamak adına ama bende çok meraklardayım bu ay için inşallah bunlar bebeği getirir bize bu ay bu aydan çok umutluyum hayırlısıyla gelsin bebişşşş :):)

Amin canım rabbim burdaki herkese ve tüm isteyenlere versin inşallah

herşeyin yolunda olmasına çook sevindim inşaallah en kısa zamanda hamilelik haberini duyacağız moraller yüksek olsun, hormonlar en uygun düzeyde olsun herşeyyyy bebişin olması için hazır ne naazır olsun arkadaşımmmm

inşallah hadi bize gelde bebeğim pıt pıt atıyor de iyiyiz çok şükür bizlerde :)

elisa bi şey diyemiyorum umutlandırmamak adına ama bende çok meraklardayım bu ay için inşallah bunlar bebeği getirir bize bu ay bu aydan çok umutluyum hayırlısıyla gelsin bebişşşş :):)

İnşallah kuzum benım cumartesı gunu gogsum agrımayınca ben dedım yok belırtı degıl adet olacagım dıye ama burda sagolsun arkadaslar umudumu yerıne getırdı dedıler bızımde agrı sonradan oldu sıslık devam edıyor umudum var Allah'ım bosa cıkarmasın sankı pozıtıffı gorecekmısım gıbı gelıyor ama bır yandanda korkuyorum inşallah sıze guzel haberler verebılırım bu ay gelsın mınık tospammmmm hayırlısıyla

KAYGILI KUZUM SENDE KORUNMUYORSUN DEĞİLMİ

canımmmm çok sağoll ben bu ay sizin güzel haberlerinizi bekledim ama belli ki bi dha ki ay hep berabaer heyecan yaşayalım istediniz :) hayırlısıyla bir dahaki aya duyalım inşallahh çalışmalara devam :)

Canım ya bende nerede bu kız dıyorum bakıyorum bakıyorum yoksun nasılsın tatlım benım ınsallah hayırlı bır sekılde kalp atısınıda duyacaksın guzel haberlerle geleceksın bıze
İnşallah canım benim 3 haftalık tatil bitti evimde dinlenicem artık bugün kalp atışınıda duyduktan sonra inşallah bi ohh çekicem bende sizi merak ediyorum senin bat ne zaman ve biliyosun ki benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı 2adımda soluk soluğa kalıyordum

inşallah şekerpancarım çok sağol sen nasılsın ?
Canımcım daha iyiyim, Çarşamba hsg var,inşallah iyi sonuçlar alırım, çekilme korkusu bir yana, sonuçları için ayrıca kaygılıyım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…