2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

allak bullak oldum bende şuanda böyle durumlar olunca insan şu üç günlük dünyada kendini üzmeye değer mi küçük şeyler için diyorsun ama unutuluyor bir zaman sonra o düşünce de Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşaallah

canımmm aminn sende çok sağoll biz daha da sıkı sıkı bağlanalım diye böyle oluyor bebişler olunca biraz aralıklı gireriz diye şimdi bol bol görüşün diyor kader sanırım :) hormon testlerinde olmuş iyi güzel sonuçlarını haber et allahın izniylee:)

ben bu ay korunuyorum canım iki doktorda bir ay dikkat et adetten sonra isteğine göre korun ya da korunma dediler :) ben bu ay korunuyorum hiç istemesemde rahmim kendini hazırlasın :)
BENDE 1 AY KORUNMUŞTUM ŞİMDİ BIRAKTIM ALLAHIN TAKDİRİ NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİMİZE CANIM

Canım benım bat hafta sonu benım gecen haftadan berı goguslerım sıstı ve sızlıyor agrıyor ama bazen hıcbırsye yok gıbı sıslık devam edıyor onun dısında baska belırtım yok ama dun carsafı degıstrıdm kalbım carptı ama cok fazla degıldı ve ben normalde hızlı yuruyen bırıyım ama artık hızlıı yrudugumde yoruluyorum kalbım carpıyor gıbı oluyor ama cok fazla degıl benı umutlandıran goguslerım kocaman oldular sankı sıslıklerını hıssedıyorum zaman hıc gecmeyecek gıbı gelıyor Ohhh ne guzel guzelce dınlenmıssındır canım Allah'ın ıznıyle duyacaksın canım benım artık evınde dınlenırsın masallah canım sıze masallah

Canımcım daha iyiyim, Çarşamba hsg var,inşallah iyi sonuçlar alırım, çekilme korkusu bir yana, sonuçları için ayrıca kaygılıyım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah

burda kaygıyı sadece ben yaparım ve durumun için kaygılı bir şey yokk ! :) çekilme korkusu için bir şey diyemem ama eğer çok kötü olacak olsa bayıltırlardı bu birazda kişiye bağlı doğumu nasıl yapıcaz :) dua et dirayetli ol bebişi düşün rahat ol ol ki tüm yollardan geçip gitsin sıvı her yer açılsın öbür aya bebiş gelsinnn :)

Amin canım

Amin canım 6+5 oldum rabbimin izniyle inş duyarım kalp atışını
bende 6+2 yım cumartesı gıttım kesemızı gordum kalp atıslrı için cuma gel dedı inş kalp atıslarını duyarız ben cok korkuyorum bısey olucak dıye

BENDE 1 AY KORUNMUŞTUM ŞİMDİ BIRAKTIM ALLAHIN TAKDİRİ NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİMİZE CANIM

inşallah canım rahimlerimiz iyice güçlensin sağlıklı bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah hadi bakalım sizleri umutla bekliyorum :)

bende 6+2 yım cumartesı gıttım kesemızı gordum kalp atıslrı için cuma gel dedı inş kalp atıslarını duyarız ben cok korkuyorum bısey olucak dıye
Maşallah sana da canım ben de tedirginim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum biz üzülürsek endişelenirsek bebeklerimiz hissederler böyle düşünelim kuzum sen hangi şehirdesin dr.a karar verdin mi

yalnız ben bu doktorları anlamıyorum hormonlara baktırmamız için veya bir sorun varmı diye kadın doğuma gitmemiz için 1 yıl çocuğumuzun olmaması mı gerekiyor bir yıl üzülmemiz mi gerekiyor, bugün doktora gittim daha yeni çocuk istediğimiz için dalga geçer gibi gönderdi beni hormona ben kendim dedim yani zorla hormon testini istedim yani, illaa özele mi para dökeceğim çok kızdım ikidir bana aynı şeyi yapıyor bu doktor çoook kızıyorum

Herkeste belirti başka oluyormuş ama hamile kiminle konuştuysam çoğu kalp çarpıntısı yaşadığını söylüyo beni hatırlasana eşime altı üstü kahvaltı hazırlıyodum kendimi nefes nefese zor yatağa atıyodum seninde hamileliktendir inş

elisacımmm senden güzel haberler gelsin istiyoruz hepimiz senden güzel haberlerin gelmesi bizi de mutlu edecek:)

Benımkı cok yogun degıl canım ama ınsallah canım benım cok meraklı heyecanlıyım kendıme engelolamıyorum korkuyorum nasıl gececek bu zaman bılmıyorum

elisacımmm senden güzel haberler gelsin istiyoruz hepimiz senden güzel haberlerin gelmesi bizi de mutlu edecek:)

İnşallah canım bunu bende o kadar cok ıstıyorumkı ınan gogsumun acımasına sevınıyorum acıdıkca umut oluyor diyorum pozıtıfı goreceksın ama bır yandanda korkuyorum Allah'ım pozıtıfı gormeyı nasıp etsın sızlerle bu mutlulugu paylasmamı nasıp etsın

Canim bulantim yok istah desen hic yok ekmek delisi ben artk ekmekte yemiyorum kasik agrilarim geliyor ara ara bazende kramp gibi baskada biseyim yok:)

Anladım canım, 3 aydan sonra sanırım her şey normale dönüyomuş. Umarım öyle olur

Kizlar Birazdan doktora gidicem guzel dualarinizi eksik etmeyin bizden

Hadibakalım canlarım gunumuz haftamız sızden gelen guzel haberlerle senlensın moral bulsun ınsallah hayrlısıyla guzel yorumlarla geleceksın canım benım teyzelerı burda mınnoslardan gelecek guzel haberlerı beklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…