allak bullak oldum bende şuanda böyle durumlar olunca insan şu üç günlük dünyada kendini üzmeye değer mi küçük şeyler için diyorsun ama unutuluyor bir zaman sonra o düşünce de Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşaallahHepinize günaydın arkadaşlarım.
Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.
Geçmişe bakamadım.
Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..
canımmm benimmm çoook teşekkür ederim iyi temennilerin için derdimi kendine dert edindiğin için yazını görünce o kdar mutlu oldu ki, ama malesef mutlu haberi veremiyorum Rabbim birlikte güzel haberler vermeyi nasip eder belki bu ay inşaallah tüm topik hamiş olur bir hamiş topiki yapar mogami oraya geçer sadece kendim için değil hepimiz için umudum var Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. kaygılım inşaallah en kısa zamanda senin de yüzün gülecek eminim. bu arada bugün hormon testi verdim sonuçlar belli olacak öğleden sonra inşaallah
BENDE 1 AY KORUNMUŞTUM ŞİMDİ BIRAKTIM ALLAHIN TAKDİRİ NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİMİZE CANIMben bu ay korunuyorum canım iki doktorda bir ay dikkat et adetten sonra isteğine göre korun ya da korunma dediler :) ben bu ay korunuyorum hiç istemesemde rahmim kendini hazırlasın :)
İnşallah canım benim sizlerde iyi olun hep güzel haberler verin banainşallah hadi bize gelde bebeğim pıt pıt atıyor de iyiyiz çok şükür bizlerde :)
İnşallah canım benim 3 haftalık tatil bitti evimde dinlenicem artık bugün kalp atışınıda duyduktan sonra bi ohh çekicem bende sizi merak ediyorum senin bat ne zaman ve biliyosun ki benim en büyük belirtim kalp çarpıntısıydı 2adımda soluk soluğa kalıyordum
Amin canım 6+5 oldum rabbimin izniyle inş duyarım kalp atışınıcnm inş haytırlı habelerle gelırsın kaç haftalık oldun
Canımcım daha iyiyim, Çarşamba hsg var,inşallah iyi sonuçlar alırım, çekilme korkusu bir yana, sonuçları için ayrıca kaygılıyım, hakkımda hayırlısı neyse o olsun inşallah
aynen canim hic gecmiyo sanki klomen kullandigim icin cok heyecanliyim inallah guzel haberler veririm sizeçok heyecanlı bir bekleyiş,hadi inşallah hayırlı pozitif haberlerini 4 gözle bekliyorum, kıyamam geçmek bilmez günler şimdi
allak bullak oldum bende şuanda böyle durumlar olunca insan şu üç günlük dünyada kendini üzmeye değer mi küçük şeyler için diyorsun ama unutuluyor bir zaman sonra o düşünce de Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin inşaallah
bende 6+2 yım cumartesı gıttım kesemızı gordum kalp atıslrı için cuma gel dedı inş kalp atıslarını duyarız ben cok korkuyorum bısey olucak dıyeAmin canım 6+5 oldum rabbimin izniyle inş duyarım kalp atışını
BENDE 1 AY KORUNMUŞTUM ŞİMDİ BIRAKTIM ALLAHIN TAKDİRİ NE ZAMAN UYGUN GÖRÜRSE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİMİZE CANIM
Maşallah sana da canım ben de tedirginim ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum biz üzülürsek endişelenirsek bebeklerimiz hissederler böyle düşünelim kuzum sen hangi şehirdesin dr.a karar verdin mibende 6+2 yım cumartesı gıttım kesemızı gordum kalp atıslrı için cuma gel dedı inş kalp atıslarını duyarız ben cok korkuyorum bısey olucak dıye
yalnız ben bu doktorları anlamıyorum hormonlara baktırmamız için veya bir sorun varmı diye kadın doğuma gitmemiz için 1 yıl çocuğumuzun olmaması mı gerekiyor bir yıl üzülmemiz mi gerekiyor, bugün doktora gittim daha yeni çocuk istediğimiz için dalga geçer gibi gönderdi beni hormona ben kendim dedim yani zorla hormon testini istedim yani, illaa özele mi para dökeceğim çok kızdım ikidir bana aynı şeyi yapıyor bu doktor çoook kızıyorumcanımmm aminn sende çok sağoll biz daha da sıkı sıkı bağlanalım diye böyle oluyor bebişler olunca biraz aralıklı gireriz diye şimdi bol bol görüşün diyor kader sanırım :) hormon testlerinde olmuş iyi güzel sonuçlarını haber et allahın izniylee:)
Herkeste belirti başka oluyormuş ama hamile kiminle konuştuysam çoğu kalp çarpıntısı yaşadığını söylüyo beni hatırlasana eşime altı üstü kahvaltı hazırlıyodum kendimi nefes nefese zor yatağa atıyodum seninde hamileliktendir inşCanım benım bat hafta sonu benım gecen haftadan berı goguslerım sıstı ve sızlıyor agrıyor ama bazen hıcbırsye yok gıbı sıslık devam edıyor onun dısında baska belırtım yok ama dun carsafı degıstrıdm kalbım carptı ama cok fazla degıldı ve ben normalde hızlı yuruyen bırıyım ama artık hızlıı yrudugumde yoruluyorum kalbım carpıyor gıbı oluyor ama cok fazla degıl benı umutlandıran goguslerım kocaman oldular sankı sıslıklerını hıssedıyorum zaman hıc gecmeyecek gıbı gelıyor Ohhh ne guzel guzelce dınlenmıssındır canım Allah'ın ıznıyle duyacaksın canım benım artık evınde dınlenırsın masallah canım sıze masallah
elisacımmm senden güzel haberler gelsin istiyoruz hepimiz senden güzel haberlerin gelmesi bizi de mutlu edecek:)Canım benım bat hafta sonu benım gecen haftadan berı goguslerım sıstı ve sızlıyor agrıyor ama bazen hıcbırsye yok gıbı sıslık devam edıyor onun dısında baska belırtım yok ama dun carsafı degıstrıdm kalbım carptı ama cok fazla degıldı ve ben normalde hızlı yuruyen bırıyım ama artık hızlıı yrudugumde yoruluyorum kalbım carpıyor gıbı oluyor ama cok fazla degıl benı umutlandıran goguslerım kocaman oldular sankı sıslıklerını hıssedıyorum zaman hıc gecmeyecek gıbı gelıyor Ohhh ne guzel guzelce dınlenmıssındır canım Allah'ın ıznıyle duyacaksın canım benım artık evınde dınlenırsın masallah canım sıze masallah
Herkeste belirti başka oluyormuş ama hamile kiminle konuştuysam çoğu kalp çarpıntısı yaşadığını söylüyo beni hatırlasana eşime altı üstü kahvaltı hazırlıyodum kendimi nefes nefese zor yatağa atıyodum seninde hamileliktendir inş
elisacımmm senden güzel haberler gelsin istiyoruz hepimiz senden güzel haberlerin gelmesi bizi de mutlu edecek:)
Canim bulantim yok istah desen hic yok ekmek delisi ben artk ekmekte yemiyorum kasik agrilarim geliyor ara ara bazende kramp gibi baskada biseyim yok:)
Kizlar Birazdan doktora gidicem guzel dualarinizi eksik etmeyin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?