2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benımkı cok yogun degıl canım ama ınsallah canım benım cok meraklı heyecanlıyım kendıme engelolamıyorum korkuyorum nasıl gececek bu zaman bılmıyorum
Hemencik geçecek hiç merak etme ben gün sayarken taa 8 gün önceden öğrenmiştim öğrendikten sonrası çok hızlı geçiyo

GÜNAYDIN GÜZEL HAFTAALR OLSUN KIZLAR İYİ HABERLER ALMAK İSTEYEN HERKESİN HABERLERİ GEÇ OLMADAN ULAŞSIN. . .Haftaya da böyle karanlık bir sabah da başlamak hiç keyifli değil yemişiz gitmiş koca yaz
sağlık olsun inşallah
herkese güzel haftalar dilerim doktora giden elf21 e de dualar maşallahlar gelsin. . .herkesleri öperimmm çabucak bitsin bu hafta yenidne cumartesiye kavuşalım

Hemencik geçecek hiç merak etme ben gün sayarken taa 8 gün önceden öğrenmiştim öğrendikten sonrası çok hızlı geçiyo

Maşallah sen cok erken ogrendın 8 gun onceden ben adetım gecemden test yapmayacagım gecen ay tam 28. gunumde oldum bu ayda cumartesı pazar adet olmazsam umudum aratacak ve persembe gunu test yapaagım Allah kısmet ederse ınsallah canım dua edermısın benım ıcın haftayı ortalarsak gecer canım inşallah

insallah bebistendir o yorulmalat kalp carpintilari canim srnin bat ne zamandi 16 ise beraber aliriz guzel haberleri

insallah bebistendir o yorulmalat kalp carpintilari canim srnin bat ne zamandi 16 ise beraber aliriz guzel haberleri

İnşallah canım benım sende varmı belırtı benım hafta sonu canım cumartesı pazar olmam lazım ama ben gunum gecınce test yapacagım eger gecerse 18 de test yapmayı dusunuyorum ınsallah beraber mutlu haberler verıırz

Dualarım seninle sizlerle kuzum rabbim tez zamanda yavrunu versin sana sağlıkla hayırlısıyla inşallah

basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin ck uzuldum bir yavrucak annesiz kaldi gencecik bir insan topraga gitti cok zor

Dualarım seninle sizlerle kuzum rabbim tez zamanda yavrunu versin sana sağlıkla hayırlısıyla inşallah

Çok sagol canım amin inşallah canım benım Allah'ım sız hamılelerede saglıklı sıhatlı hamılelık ve bebısleını sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın

Kızlar ben resmen adet ağrısı çekiyorum bugün, sanırım baya erken gelecek kırmızılar. Karnım ağrıyo, belim de kopuyo

benim belim cok agriyor canim belirti deil aslindaadet olacagim zamanda agrir ama bu kadar erken mi agriyordu hatirlayamadiminsallah gecmesine sabrederiz oyle test yapariz senin belirtiler cok guzel umarim bebistendir mujdeyi aliriz hep birlikte doktorum adet olursan 3. gunu gel dedi olmazsan yine 3. gun gecince gel dedi ne olursan ol gel diyor yan

Aynen canım ıllakı gel dıyor canım yanı canım benım belırtıler ne durumda belırtı bılmıyorum gecen aylardakı gbı oyle yogun kasık sancım falanda yok benım dedıgım gıı bana gore tek belırtım goguslerım ınsallah yanıltmazlar benı bırde benım bata yakın yasadıgım ılıskıde baskı hıssedıyorum bunu esımde hıssedıyor soyluyor eger ben bu hafta yasadıgımılsıkde o baskıyı hıssetmezsem umudum artacak Allah sabrını versın sukunetımızı koruyalım canım ve bebısler gelsın senın bel agrında belkı bebsıtendır bebısın yerlesıyordur canım hanı hamılelık belırtısı herkeste farklı canım bzım kuzenın hamıle olduguu ogrendık gunu 5 gun gecmıs oyle test yapmıs dıyor canım hıcbırsy hıssetmıyor cıkolatayı cok severım ama canım hıc ıstemıyor ve koku hassasıyetı olmus uykusu gelıyrmus hafıf bas donmem var dıyor dun kan testı yaptı degerı 1000 cıkmıs belırtı ısını benanlamıyor artık canım ya kafam karıısyor

Dun esımın aılesı ıle toplandık kızlar teyzesınde kuzenler falan hep vardı kuzenlerden bırı hamıle dıgerıde yenı ogrendı hamıle bızım dugunlerde ılk hamıle olan evlenmıstı arkasından ıkıncı hamıle olan en son bız evlenmsıtık ıkıncının hamıle oldugu ogrendıler bana donduler sende varmı dıye bende dedım bız agırdan alıyoruz sıramızı beklıyoruz sıra bıze daha yenı geldı dedım ama bılmıyorlarkı ıcımde fırtınalar kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…