Kizlar Birazdan doktora gidicem guzel dualarinizi eksik etmeyin bizden
güzel sağlıklı haberlerle dön bize inşaallah, bebeşine söyle teyzeleri haberini bekliyor:)Kizlar Birazdan doktora gidicem guzel dualarinizi eksik etmeyin bizden
Hemencik geçecek hiç merak etme ben gün sayarken taa 8 gün önceden öğrenmiştim öğrendikten sonrası çok hızlı geçiyoBenımkı cok yogun degıl canım ama ınsallah canım benım cok meraklı heyecanlıyım kendıme engelolamıyorum korkuyorum nasıl gececek bu zaman bılmıyorum
Hemencik geçecek hiç merak etme ben gün sayarken taa 8 gün önceden öğrenmiştim öğrendikten sonrası çok hızlı geçiyo
insallah bebistendir o yorulmalat kalp carpintilari canim srnin bat ne zamandi 16 ise beraber aliriz guzel haberleriTazecık anne olacaksın canım canım hafta sonu cok az bır ara sancım oldu sankı kasıkta sonra goguslerımın agrısı azaldı gıbı ama sıslık var hala ama gogsumun altından dokundugumda bugun agrıyor elımle hafıf bastırdıgımda gecen gunlerde oldugu gıbı yogun sızı olmadı hafta sonu sadee dun aksam yenıden hasaslasmaya basladı bılmıyorum ne olacak ama kalım duracak sankı zaman gecmıyor bırdesunu farkettım dun carsafları degsıtrıım dedım aksam yatagımızın carsafını degıstım kalbım carptı acabamı dedım ayyyyyyyyy bılmıyorum u hafta cabuk hayırlı bır sekılde gecse
insallah bebistendir o yorulmalat kalp carpintilari canim srnin bat ne zamandi 16 ise beraber aliriz guzel haberleri
Dualarım seninle sizlerle kuzum rabbim tez zamanda yavrunu versin sana sağlıkla hayırlısıyla inşallahMaşallah sen cok erken ogrendın 8 gun onceden ben adetım gecemden test yapmayacagım gecen ay tam 28. gunumde oldum bu ayda cumartesı pazar adet olmazsam umudum aratacak ve persembe gunu test yapaagım Allah kısmet ederse ınsallah canım dua edermısın benım ıcın haftayı ortalarsak gecer canım inşallah
basiniz sagolsun canim Allah rahmet eylesin ck uzuldum bir yavrucak annesiz kaldi gencecik bir insan topraga gitti cok zorHepinize günaydın arkadaşlarım.
Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.
Geçmişe bakamadım.
Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..
Canim sendeki belirtiler nelerdi iliskidenn sonraaHemencik geçecek hiç merak etme ben gün sayarken taa 8 gün önceden öğrenmiştim öğrendikten sonrası çok hızlı geçiyo
Dualarım seninle sizlerle kuzum rabbim tez zamanda yavrunu versin sana sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Canım benim ateşim 36.9 lardaydı hep ve kalp çarpıntım vardı nefes nefeseydim hep ayrıca sol gözümün altı seyiriyodu sürekli hatta yine seyiriyo dışardan bakanlar bile hissediyo benim bunlardı canımCanim sendeki belirtiler nelerdi iliskidenn sonraa
Amin balımmmÇok sagol canım amin inşallah canım benım Allah'ım sız hamılelerede saglıklı sıhatlı hamılelık ve bebısleını sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın
benim belim cok agriyor canim belirti deil aslindaadet olacagim zamanda agrir ama bu kadar erken mi agriyordu hatirlayamadimİnşallah canım benım sende varmı belırtı benım hafta sonu canım cumartesı pazar olmam lazım ama ben gunum gecınce test yapacagım eger gecerse 18 de test yapmayı dusunuyorum ınsallah beraber mutlu haberler verıırz
benim belim cok agriyor canim belirti deil aslindaadet olacagim zamanda agrir ama bu kadar erken mi agriyordu hatirlayamadiminsallah gecmesine sabrederiz oyle test yapariz senin belirtiler cok guzel umarim bebistendir mujdeyi aliriz hep birlikte doktorum adet olursan 3. gunu gel dedi olmazsan yine 3. gun gecince gel dedi ne olursan ol gel diyor yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?