2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Başın sağolsun canım. Allah ailesine sabır versin

dogru canim belortilere falan cok takmamak lazim diger aylar cok sancim oluyordu benimde kasiklarim agriyordu atesim hep yuksekti ama sonuc hep negatif masallah kuzeninin degerleri de guzelmis Allah kucagina almayi da nasip eylesin ne guzel darisi basimiza. senin iliskide hissettigin baski bende de oluyor galiba canim cunku canim aciyor dayanamiyorum adete yakin rahim grliyo demekki adet olucaz diye. insalllah bu ay onu yasamayiz tatlimm

aynen ya bi durdu kaldı öyle hepimiz de diyorduk bu ay güzel geçecek falan diye ama offf memureyi bende merak ediyorum ya sonucu ne acaba
kırmızı kartı gördüm bennn ama burdaki sayfaları okuduğumda beni merak ettiğinizi görünce o kadar mutlu oldum siz ne güzel arkadaşlarsınız iyi ki bu foruma kaltılmışım iyi ki beni aranza almışsınız çook sevindimm Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

Valla kuzum benim arkadaşımın benimki kadar koyulaşmadan silikleşti. Demekki herkesin t'c den koyu olmuyor.

Amin canım sagol darısı bızlere olsun inşallah yasamayız bende kı olayda agrı olmuyor canım ılsıkı sırasında kasıklarıma bırse baskıyor esımde dıyor bırsey bana baskı yapıyor ıteklıyor sankı dıyor ve ben bu anladımkı rahım ıkı aydır adetten bırkac gun once yasadgımız ılıskıde böyle oluyor cumartesı ılıskı oldu ama boyle bırsey hıssetmedık sımdı hatırlamıyorum adetten kan gun oncekı ılskıde hıssettgımı canm benım ınsallah nasıl bır duyguymus bu böyle ıcıme oylesıne ısledıkı anlatamam ben hep ısterdım anne olmayı ama farkettımkı tarıfı ımkansız bır duyguyla ıstıyormusum karnımda atan bır canın olmasını Allah'ım hepımıze nasıp etsın hayırlıısyla saglıgıyla guzel evlatlarımızı

EVET BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİYSEN YAPTIRALIM TESTLERİ KONTROL EDELİM DEMESİ GEREK İLGİNÇLER SANKİ ONUN MAAŞINDAN VERİYORLAR TAHLİL PARALARINI İYİ YAPMIŞSIN İSTEMEKLE :)

EVET BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİYSEN YAPTIRALIM TESTLERİ KONTROL EDELİM DEMESİ GEREK İLGİNÇLER SANKİ ONUN MAAŞINDAN VERİYORLAR TAHLİL PARALARINI İYİ YAPMIŞSIN İSTEMEKLE :)
aynen yani bir de benim bulunduğum ilçede özel hastane yok olsada sosyal güvencem varken neden özel hastanede bir sürü para vereyim devlette yapıp gerekirse özelde gösteririm ama işte şu doktorların terslenmeleri yok mu,

arkadaşlar size birşey danışacağım, ben bu ay ovülasyon kullanmayacağım yalnız ateş ölçsemmi ölçmesem mi muallakta kaldım, bugün sonuçları aldıktan sonra inşaallah sizinle paylaşacağım ona göre tekrar konuşuruz da, benim döngüm 39-40 gün falan oluyor bu ay ovülasyon 1 ekim gösteriyor takvim ölçeyim mi sizce ateş

16'sında falan canım ama telefondaki uygulama 14'ü diyo. Her halükarda en az 1 hafta var yani canım. 21. günüm bugün.
hemen kararlar bağlama arkadaşım o zaman hem adet belirtileri olurmuş hemen hemen hamilelikte de yüreğini ferah tut sen kendini üzme inşaallah hayırlı zamanda gelsin biraz rahat bırakalım kendimizi bence en güzel çare bu bizim için

Bende iyiyim tatlim pazardan geldim siimdi batada az kaldi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım az kaldı inşallah canım inşallah bir kaç gün daha böyle devam ederse canım artarsa hatta ıste o zaman tam umutlanacagum ınsallah bebısım benımledır senın calısmalrın nasıl gıdıyor canım

Bana da dedi evet ama hormon testini de yazdı,akşam sonuçları gösterirken aaaaa böyle miymiş dedi, canımı çok sıktı,sadece tahlil için giderim belki ona da gitmem,iyi bir dr buldum infertilite uzmanı, şu 1 ay geçsin ona giderim, hem rahim filmi falan da var onları da gösteririm inşallah

İnsallah canim bebistendiir ben daha baslamadim calismalarra klomen kullaniyorum o bitsin ondan sonra baslayacagim carsambâ gunu baslayacagim insallah burdaki herkes hamis olacak once senden guzel haber alalim arkandan biz geliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…