Hepinize günaydın arkadaşlarım.
Çook ama çok kötü bir haftasonu geçirdim.
6 yıl beraber çalıştığım arkadaşımın ölüm haberini aldım maalesef.
ve çok acı bir ölüm , evinin 8.kat balkonundan düşmüş cuma gecesi
28 yaşında , gülyüzlü , yeryüzünde meleğimiz..3 yaşında dünya tatlısı oğlu var.
2 gecedir uyku uyuyamıyorum , hala inanamıyorum , konduramıyorum.
Geçmişe bakamadım.
Var mı güzel haber verecek yada vermiş olan..
dogru canim belortilere falan cok takmamak lazim diger aylar cok sancim oluyordu benimde kasiklarim agriyordu atesim hep yuksekti ama sonuc hep negatif masallah kuzeninin degerleri de guzelmis Allah kucagina almayi da nasip eylesin ne guzel darisi basimiza. senin iliskide hissettigin baski bende de oluyor galiba canim cunku canim aciyor dayanamiyorum adete yakin rahim grliyo demekki adet olucaz diye. insalllah bu ay onu yasamayiz tatlimmAynen canım ıllakı gel dıyor canım yanı canım benım belırtıler ne durumda belırtı bılmıyorum gecen aylardakı gbı oyle yogun kasık sancım falanda yok benım dedıgım gıı bana gore tek belırtım goguslerım ınsallah yanıltmazlar benı bırde benım bata yakın yasadıgım ılıskıde baskı hıssedıyorum bunu esımde hıssedıyor soyluyor eger ben bu hafta yasadıgımılsıkde o baskıyı hıssetmezsem umudum artacak Allah sabrını versın sukunetımızı koruyalım canım ve bebısler gelsın senın bel agrında belkı bebsıtendır bebısın yerlesıyordur canım hanı hamılelık belırtısı herkeste farklı canım bzım kuzenın hamıle olduguu ogrendık gunu 5 gun gecmıs oyle test yapmıs dıyor canım hıcbırsy hıssetmıyor cıkolatayı cok severım ama canım hıc ıstemıyor ve koku hassasıyetı olmus uykusu gelıyrmus hafıf bas donmem var dıyor dun kan testı yaptı degerı 1000 cıkmıs belırtı ısını benanlamıyor artık canım ya kafam karıısyor
kırmızı kartı gördüm bennnaynen ya bi durdu kaldı öyle hepimiz de diyorduk bu ay güzel geçecek falan diye ama offf memureyi bende merak ediyorum ya sonucu ne acaba
bende böyle düşünüyorum lvoelym her kadının hamile kalmak istemese bile bilmesi gereken birşey ovü testi ben memnunum vallla :))))) dün sabah bakmıştım bugünde akşam bakıcam dün çift çizgydi bakalım koyulaşacakmı bugün
bat ne zamandı tatlım seninKızlar ben resmen adet ağrısı çekiyorum bugün, sanırım baya erken gelecek kırmızılar. Karnım ağrıyo, belim de kopuyo
dogru canim belortilere falan cok takmamak lazim diger aylar cok sancim oluyordu benimde kasiklarim agriyordu atesim hep yuksekti ama sonuc hep negatif masallah kuzeninin degerleri de guzelmis Allah kucagina almayi da nasip eylesin ne guzel darisi basimiza. senin iliskide hissettigin baski bende de oluyor galiba canim cunku canim aciyor dayanamiyorum adete yakin rahim grliyo demekki adet olucaz diye. insalllah bu ay onu yasamayiz tatlimm
yalnız ben bu doktorları anlamıyorum hormonlara baktırmamız için veya bir sorun varmı diye kadın doğuma gitmemiz için 1 yıl çocuğumuzun olmaması mı gerekiyor bir yıl üzülmemiz mi gerekiyor, bugün doktora gittim daha yeni çocuk istediğimiz için dalga geçer gibi gönderdi beni hormona ben kendim dedim yani zorla hormon testini istedim yani, illaa özele mi para dökeceğim çok kızdım ikidir bana aynı şeyi yapıyor bu doktor çoook kızıyorum
Gunaydin fistiklar nasilsiiiniz
Gunaydin fistiklar nasilsiiiniz
bence benimkide öyle koyu olmayacak bugün anlayacağız bakalım bugün koyu olmasını bekliyorum :)))Valla kuzum benim arkadaşımın benimki kadar koyulaşmadan silikleşti. Demekki herkesin t'c den koyu olmuyor.
aynen yani bir de benim bulunduğum ilçede özel hastane yok olsada sosyal güvencem varken neden özel hastanede bir sürü para vereyim devlette yapıp gerekirse özelde gösteririm ama işte şu doktorların terslenmeleri yok mu,EVET BU DURUMDAN ŞİKAYETÇİYSEN YAPTIRALIM TESTLERİ KONTROL EDELİM DEMESİ GEREK İLGİNÇLER SANKİ ONUN MAAŞINDAN VERİYORLAR TAHLİL PARALARINI İYİ YAPMIŞSIN İSTEMEKLE :)
Bende iyiyim tatlim evimin orda pazar vardi pazara gittim geldim ssimdi iyi olmana sevindim tatlimİYİYİM İYİYİZZ SEN NASILSINNN :))
bat ne zamandı tatlım senin
Bende iyiyim tatlim pazardan geldim siimdi batada az kaldi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım iyiyz sen nasılsın :)
hemen kararlar bağlama arkadaşım o zaman hem adet belirtileri olurmuş hemen hemen hamilelikte de yüreğini ferah tut sen kendini üzme inşaallah hayırlı zamanda gelsin biraz rahat bırakalım kendimizi bence en güzel çare bu bizim için16'sında falan canım ama telefondaki uygulama 14'ü diyo. Her halükarda en az 1 hafta var yani canım. 21. günüm bugün.
Bende iyiyim tatlim pazardan geldim siimdi batada az kaldi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
İnsallah canim bebistendiir ben daha baslamadim calismalarra klomen kullaniyorum o bitsin ondan sonra baslayacagim carsambâ gunu baslayacagim insallah burdaki herkes hamis olacak once senden guzel haber alalim arkandan biz geliriz insallahEvet canım az kaldı inşallah canım inşallah bir kaç gün daha böyle devam ederse canım artarsa hatta ıste o zaman tam umutlanacagum ınsallah bebısım benımledır senın calısmalrın nasıl gıdıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?