selam canım bence kişisel görüşüm ateş ölçme yöntemi kullanma onun sıkı takip edebilmek için bir kaç ay üst üste yapmak gerekiyor ki bir derecelik farkları bile anlayabilesin ilk aydan elinde karşılaştırmaya yarayacak bir evvelki sonuç da olmayacağındna boşuna kendini strese sokacaksın bende doktorla folikül (yümürtlama )takibi yaptım bir sonraki ay doktorum izne çıkıyordu yumurtlama testlerinden alimmi diye hiç gerek yok kendini kasma onu da stres yaapcaksın ben sana günleri söyleyeceğim zaten çok da takma demişti...arkadaşlar size birşey danışacağım, ben bu ay ovülasyon kullanmayacağım yalnız ateş ölçsemmi ölçmesem mi muallakta kaldım, bugün sonuçları aldıktan sonra inşaallah sizinle paylaşacağım ona göre tekrar konuşuruz da, benim döngüm 39-40 gün falan oluyor bu ay ovülasyon 1 ekim gösteriyor takvim ölçeyim mi sizce ateş
İnsallah canim bebistendiir ben daha baslamadim calismalarra klomen kullaniyorum o bitsin ondan sonra baslayacagim carsambâ gunu baslayacagim insallah burdaki herkes hamis olacak once senden guzel haber alalim arkandan biz geliriz insallah
Banada demisti erken diye dr ben isteyince hormon testi yapti ben gittigimde 2 aydi daha ben bakmaz diye 6 ay oldu dedimBana da dedi evet ama hormon testini de yazdı,akşam sonuçları gösterirken aaaaa böyle miymiş dedi, canımı çok sıktı,sadece tahlil için giderim belki ona da gitmem,iyi bir dr buldum infertilite uzmanı, şu 1 ay geçsin ona giderim, hem rahim filmi falan da var onları da gösteririm inşallah
peki ne kadar denedin canım ben temmuzda bebeğimi kaybettim daha 3 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum bende kafamda kuruyorum bilmiyorum kısmet bu işler belkide ovülasyon yapıyorum bazen onu bile yapmasam mı diyorumselam canım bence kişisel görüşüm ateş ölçme yöntemi kullanma onun sıkı takip edebilmek için bir kaç ay üst üste yapmak gerekiyor ki bir derecelik farkları bile anlayabilesin ilk aydan elinde karşılaştırmaya yarayacak bir evvelki sonuç da olmayacağındna boşuna kendini strese sokacaksın bende doktorla folikül (yümürtlama )takibi yaptım bir sonraki ay doktorum izne çıkıyordu yumurtlama testlerinden alimmi diye hiç gerek yok kendini kasma onu da stres yaapcaksın ben sana günleri söyleyeceğim zaten çok da takma demişti...
aynen de öyle kafada kurmaya devam ettikçe iş zorlaşıyor bendne geçtim bu aşamalardan süreklli kura kura bişey olmuyor kendinizi yıpratıyorsunuz
hemen kararlar bağlama arkadaşım o zaman hem adet belirtileri olurmuş hemen hemen hamilelikte de yüreğini ferah tut sen kendini üzme inşaallah hayırlı zamanda gelsin biraz rahat bırakalım kendimizi bence en güzel çare bu bizim için
Amin canimCanım benım ınsallah ınsallah hım hadı bakalım az kalmıs calısmalara baslamanı ınsallah arkamdan sız gelırsınız hepımız anne olacagız Allah'ın ıznıyle
kırmızı kartı gördüm bennnama burdaki sayfaları okuduğumda beni merak ettiğinizi görünce o kadar mutlu oldum siz ne güzel arkadaşlarsınız iyi ki bu foruma kaltılmışım iyi ki beni aranza almışsınız çook sevindimm Allah hepimizin yardımcısı olsunnn
olsun fıstık üzülmek yok cısssss ...yola devam.. yeni bat alayımmogamiiii ben tam da 4 eylülde adet oldummm
canım çabuk olmadı bu ikinci bebeğim ilk gebeliğim doktor yüzü görmeden oldu oohh çok zahmetsizce kavuştum beş yaşında kızım sonra ikinciye karar verdik ocak ayında doktora gittim sağlıklı bir hamilelik geçireyim hemd eplanlı bi şekilde başladın vitaminime folik asitime başlayayım dedim işler karışıkmış şubatta doğum kontrol hapımı bıraktım sonrası biraz sıkıntılı pko çıktı insülin direnci biraz diet sporr bişey olmadıpeki ne kadar denedin canım ben temmuzda bebeğimi kaybettim daha 3 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum bende kafamda kuruyorum bilmiyorum kısmet bu işler belkide ovülasyon yapıyorum bazen onu bile yapmasam mı diyorum
maşallah arkadaşım 9. haftaya gelmişsin inşaallah Rabbim bizlere de nasip etsin sen nasıl bir yöntem uyguladın hamile kaldığın ay, aslında bende senin dediğin gibi stres yapmaktan korktuğum için iki arada kaldım yani kendimi rhat bırakayım testlerle oldu olmadı diye uğraşmktansaselam canım bence kişisel görüşüm ateş ölçme yöntemi kullanma onun sıkı takip edebilmek için bir kaç ay üst üste yapmak gerekiyor ki bir derecelik farkları bile anlayabilesin ilk aydan elinde karşılaştırmaya yarayacak bir evvelki sonuç da olmayacağındna boşuna kendini strese sokacaksın bende doktorla folikül (yümürtlama )takibi yaptım bir sonraki ay doktorum izne çıkıyordu yumurtlama testlerinden alimmi diye hiç gerek yok kendini kasma onu da stres yaapcaksın ben sana günleri söyleyeceğim zaten çok da takma demişti...
aynen de öyle kafada kurmaya devam ettikçe iş zorlaşıyor bendne geçtim bu aşamalardan süreklli kura kura bişey olmuyor kendinizi yıpratıyorsunuz
yirim seni ... anlaştıkmogamiiii günaydınnn hafta sonu salça telaşındaydım şimdi gördüm iyi ki geldin hoşgeldinnnnnn bir daha bırakıp gitme bizi böyle:)
gnydın mınıgım teyzesi :)olsun fıstık üzülmek yok cısssss ...yola devam.. yeni bat alayım
2 gün geç geldi canım ama geldi hiç durur mumogami kırmızılar mı geldiama bu ay gününden sonra geldi di mi?
umarım bunda sonra peşpeşe alırız güzel haberleri canım...aynen ya bi durdu kaldı öyle hepimiz de diyorduk bu ay güzel geçecek falan diye ama offf memureyi bende merak ediyorum ya sonucu ne acaba
aynen yani bir de benim bulunduğum ilçede özel hastane yok olsada sosyal güvencem varken neden özel hastanede bir sürü para vereyim devlette yapıp gerekirse özelde gösteririm ama işte şu doktorların terslenmeleri yok mu,
günaaaayydııııııııııııııınnnn... teyzesi öpsün onu minik poposundangnydın mınıgım teyzesi :)
2 gün geç geldi canım ama geldi hiç durur mudün ov. testi aldım yine ... bizim herife de dedim bu ay full mesai çalışma var haberin ola dedim o da emrine amadeyim dedi
mogamiii iyi geldin bize geri döndüğün için teşekkürler öncelikle. yılmadan çalışmalara devam edeceğiz ama ben bu ay kendimi rahat bırakacağım hormon testi verdim bugün bakalım varsa bir skıntı çıkar zaten inşaallah biz ona göre çözüm bakarız sen ne durumdasın bakalım geldi mi kırmızılar benim bat:15 ekim nasipse bakalım iki aydır 40 günlük döngüm var inşaallah bu düzen gider:)yirim seni ... anlaştık
geçmiş olsun canım benim leblebi falan ye ... iyi bak kendine lütfenGünaydın kizlar bat gunum ishal ve kusma devam ediyor dikkat edin kendinize malum salginguzel bi hafta olsun herkesleree:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?