2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

selam canım bence kişisel görüşüm ateş ölçme yöntemi kullanma onun sıkı takip edebilmek için bir kaç ay üst üste yapmak gerekiyor ki bir derecelik farkları bile anlayabilesin ilk aydan elinde karşılaştırmaya yarayacak bir evvelki sonuç da olmayacağındna boşuna kendini strese sokacaksın bende doktorla folikül (yümürtlama )takibi yaptım bir sonraki ay doktorum izne çıkıyordu yumurtlama testlerinden alimmi diye hiç gerek yok kendini kasma onu da stres yaapcaksın ben sana günleri söyleyeceğim zaten çok da takma demişti...
aynen de öyle kafada kurmaya devam ettikçe iş zorlaşıyor bendne geçtim bu aşamalardan süreklli kura kura bişey olmuyor kendinizi yıpratıyorsunuz

İnsallah canim bebistendiir ben daha baslamadim calismalarra klomen kullaniyorum o bitsin ondan sonra baslayacagim carsambâ gunu baslayacagim insallah burdaki herkes hamis olacak once senden guzel haber alalim arkandan biz geliriz insallah

Canım benım ınsallah ınsallah hım hadı bakalım az kalmıs calısmalara baslamanı ınsallah arkamdan sız gelırsınız hepımız anne olacagız Allah'ın ıznıyle

Banada demisti erken diye dr ben isteyince hormon testi yapti ben gittigimde 2 aydi daha ben bakmaz diye 6 ay oldu dedim

peki ne kadar denedin canım ben temmuzda bebeğimi kaybettim daha 3 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum bende kafamda kuruyorum bilmiyorum kısmet bu işler belkide ovülasyon yapıyorum bazen onu bile yapmasam mı diyorum

Öyle canım evet. Zaten bu ay gebelik testi bile yapmıcam adetim geçene kadar. Eşime söz verdim. 2 aydır içim dışım gebelik testi oldu, evin her yerinden test çıkıyodu. O yüzden bu ay beklicem adete kadar.

Canın sağolsun senin de. Öbür aya inşallah :)

peki ne kadar denedin canım ben temmuzda bebeğimi kaybettim daha 3 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum bende kafamda kuruyorum bilmiyorum kısmet bu işler belkide ovülasyon yapıyorum bazen onu bile yapmasam mı diyorum
canım çabuk olmadı bu ikinci bebeğim ilk gebeliğim doktor yüzü görmeden oldu oohh çok zahmetsizce kavuştum beş yaşında kızım sonra ikinciye karar verdik ocak ayında doktora gittim sağlıklı bir hamilelik geçireyim hemd eplanlı bi şekilde başladın vitaminime folik asitime başlayayım dedim işler karışıkmış şubatta doğum kontrol hapımı bıraktım sonrası biraz sıkıntılı pko çıktı insülin direnci biraz diet sporr bişey olmadı
zaman geçip de hamile kalamayınca başladım kurmaya ağlamaya gerçekten zor bişey ik iay yumurtlama takibi yaptık olmadı büyümediler falan bu arada klomen klullandım sonra yaz dönemi doktorum izinde falan günler verdi çalışma yapın diye ama o da olmadı bayram tatili eşimin ailesinin yanındaydık tabikide olmadı falan adetlerim çok düzensiz bu arada bir oluyor 33 gün bir oluyor 60 gün 45 gün
gecikmelere de ilk başta takıldığım kadar takılamdım ilk başta koşturup kan testi yaptırıp sonra hayal kırıklığıyla ağlıyorudm sonra işte ağusto ayı adetim gecikti çok takmadım bayağın geçince test yuaptım çift çizgili
inanamdım kimseye bahsetmedim bile ikin ci gün bir daha yaptım sonra o da iki çizgi olunca doktorumdan randevu ladım ancak gitim beş haftalık gbi dedi ama çok küşçük büyümesini bekliycez çok erken şuan işçin bişey vermiyorum dedi en son ikinci gidisşimde tamamdır dedi paylaşabilirsin herkesle iş yerinede söyle tahliller falan bakalım yani 6 ayda gibi oldu canım... diyceğim o ki sabır lazım ve gerçekten kafayı rahat bırakmak laızm. . .umarım senind e olur en kısa en hayırlı zamanda

maşallah arkadaşım 9. haftaya gelmişsin inşaallah Rabbim bizlere de nasip etsin sen nasıl bir yöntem uyguladın hamile kaldığın ay, aslında bende senin dediğin gibi stres yapmaktan korktuğum için iki arada kaldım yani kendimi rhat bırakayım testlerle oldu olmadı diye uğraşmktansa

mogami kırmızılar mı geldi ama bu ay gününden sonra geldi di mi?
2 gün geç geldi canım ama geldi hiç durur mu dün ov. testi aldım yine ... bizim herife de dedim bu ay full mesai çalışma var haberin ola dedim o da emrine amadeyim dedi

ÇOK HAKLISIN ZAMANIN VE İMKANIN VARKEN ACİLİYATI YOKKEN DEVLETTE YAPTIRIR ÖZELDE GÖSTERİRSİN O TERSLENMELERİ VE YARDIM ETMEYEN HALLERİNİ KENDİLERİNE İADE EDİYORUZZ :)

2 gün geç geldi canım ama geldi hiç durur mu dün ov. testi aldım yine ... bizim herife de dedim bu ay full mesai çalışma var haberin ola dedim o da emrine amadeyim dedi

senin pek oynama olmazdı bu artık hazırlık demekki bunu böyle yoruyorum bu ay tam mesai ile ekim sonrası serinlerinde bebişle uyku keyfi yapıcaksın inşallahhh :):)

yirim seni ... anlaştık
mogamiii iyi geldin bize geri döndüğün için teşekkürler öncelikle. yılmadan çalışmalara devam edeceğiz ama ben bu ay kendimi rahat bırakacağım hormon testi verdim bugün bakalım varsa bir skıntı çıkar zaten inşaallah biz ona göre çözüm bakarız sen ne durumdasın bakalım geldi mi kırmızılar benim bat:15 ekim nasipse bakalım iki aydır 40 günlük döngüm var inşaallah bu düzen gider:)

Günaydın kizlar bat gunum ishal ve kusma devam ediyor dikkat edin kendinize malum salgin guzel bi hafta olsun herkesleree:)
geçmiş olsun canım benim leblebi falan ye ... iyi bak kendine lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…