2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende iyiyim tatlim evimin orda pazar vardi pazara gittim geldim ssimdi iyi olmana sevindim tatlim

sağol canımm ohh pazarlıklar alındı bende pazarı kaçırdım bakalım akşama ne yapıcam dün et yaptım geçiştirdik bugün bir sebze bulmalı çabuk pişeninden :):)

Öyle canım evet. Zaten bu ay gebelik testi bile yapmıcam adetim geçene kadar. Eşime söz verdim. 2 aydır içim dışım gebelik testi oldu, evin her yerinden test çıkıyodu. O yüzden bu ay beklicem adete kadar.
bende evde gebelikte görnceye kadar tutucam kendimi inşaallah bakalım Rabbim nasip etsin orada çift çizgiyi görmeyi

ben evlendiğimde olmaz hemen anca eylülde olur demiştim asla olacağnı düşünmedim mayısta evlenmiştim sonra hamil kalmışım farkında değilim ama gram kendimden şüphe etmedim şimdi ise o kaybım bana acı verdi ve gerçek anlamda istiyorum inşallah allahın izni ile

Günaydın kızlar :))
Dün eşimin doğumgününü yaptık bahsettiğim gibi arkadaşlarını evde sakladım eşim gelince süprizzz:)))
Birde gitar çalan arkadaş çağırdım bol bol şarkı türkü çok eğlenceli bir gece oldu. Bir foto yükleyim

Eklentiler

• parti foto.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 52
ÇOK HAKLISIN ZAMANIN VE İMKANIN VARKEN ACİLİYATI YOKKEN DEVLETTE YAPTIRIR ÖZELDE GÖSTERİRSİN O TERSLENMELERİ VE YARDIM ETMEYEN HALLERİNİ KENDİLERİNE İADE EDİYORUZZ :)
aynen canımm sonuçta biz hakkımız olanı istiyoruz onlardan ekstra birşey istemiyoruz kaygılıcım benim yeni bat 15 ekim sen bana yetişirsin inşaallah peş peşe güzel haberler verceğiz tüm liste olarak

ben adetin 3. günündeyim fıstık ve daha 3 gün var bitmesine... hormon testi yaptırmakla iyi etmişsin umuyorum tertemiz çıkar... Rahat bırakmakla şahane edersin böylece minikte daha çabuk gelir

Geldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda

senin pek oynama olmazdı bu artık hazırlık demekki bunu böyle yoruyorum bu ay tam mesai ile ekim sonrası serinlerinde bebişle uyku keyfi yapıcaksın inşallahhh :):)
ağzın bal yesin hatun.... Ekim-Kasım-Aralık... bu üçünden birinde olacak ama hangisinde

haberler çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah

allahın izniyle olur sabır ve dua başka formül yok ama inan işe yarıyor

OHhhhhhhhhhhhne güzel bin maşallah benım mınnosuma cok sevındım canım Allah'ım korusun esırgesın sızı hep böyle devam edın senden guzel haberı aldık rahatladık sıra frıendlyde ınsallah ondanda gzuel haberler gelecek

[QUOTE="KAYGILI, post: 36814145, member: 57251. ]sağol canımm ohh pazarlıklar alındı bende pazarı kaçırdım bakalım akşama ne yapıcam dün et yaptım geçiştir. k bugün bir sebze bulmalı çabuk pişeninden :):)[/QUOTE]
Meyve aldim organik ssebze almiyorum yemegi kv Birlikte yiyoruz ev alirsak biraz uzak olacagiz ondan sonra beende evde yaparim yemegimi kolay gelsin canim Hem calisip bide eve gidip yemek yapmak zor olur

oo süper olmuş iyi yapmışsınız nice seneleriniz olsunnn canım inşallah :) bir dahaki doğumgününde 3 kişi olmanız dileğiyle :)

ben adetin 3. günündeyim fıstık ve daha 3 gün var bitmesine... hormon testi yaptırmakla iyi etmişsin umuyorum tertemiz çıkar... Rahat bırakmakla şahane edersin böylece minikte daha çabuk gelir
inşaallah sanada gelecek bebiş aynı zamanlarda bitecek adetimiz ama benim döngüm uzun senin bat zamanında benim daha yum günüm olacak büyük ihtimalle senden önce sen ver güzel haber bende arkadan hemen geleyim ne güzel olurr

ayağımı sürüyeyim ve arkamdan hepiniz gelin Valla şu ekiple hamile sohbeti yapmayı çooook istiyorum umarım çok bekletmez sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…