İyi bebeğim, uyuşuk uyuşuk oturuyorum, kan kaybından mütevellit bir yorgunluk var... Sen nasılsın... minik fıstık nasılnasılsın hayatım
aynen canımm sonuçta biz hakkımız olanı istiyoruz onlardan ekstra birşey istemiyoruz kaygılıcım benim yeni bat 15 ekim sen bana yetişirsin inşaallah peş peşe güzel haberler verceğiz tüm liste olarak
hadı hayırlısı cnm inş bidakıne kalp atıslarını duyarsınGeldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda
Allah sesimizi duysun balım... İnşallah o günlerde gelecekBende çokkkkkkkkkk istiyorum bebişlerimizi konusmayı ınsallah kısı bebıslerımızı konusarak gecırırız
Geldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda
sen ne yap et bugünde çalış benim içimden öyle geçti :)
iyiyiz bol bol wc gidiyorum oturuyorum ofiste kimselr yok keyıf yapıyorumİyi bebeğim, uyuşuk uyuşuk oturuyorum, kan kaybından mütevellit bir yorgunluk var... Sen nasılsın... minik fıstık nasıl
ağzın bal yesin hatun.... Ekim-Kasım-Aralık... bu üçünden birinde olacak ama hangisinde
oohhh maaşallahGeldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda
ekim benim evlilik yıldönümüm ben hiç düşünmemiştim ama belki tam o gün öğrenirim kısmet nasipheyecanla adeti bekliyorum tatile gidicem adetim tatilden sonra gelsin diyorum ama bi yandan da hemen gelsin diyorum
iyi bari kimsenin olmaması kafana göre takıl fıstık...iyiyiz bol bol wc gidiyorum oturuyorum ofiste kimselr yok keyıf yapıyorum
Meyve aldim organik ssebze almiyorum yemegi kv Birlikte yiyoruz ev alirsak biraz uzak olacagiz ondan sonra beende evde yaparim yemegimi kolay gelsin canim Hem calisip bide eve gidip yemek yapmak zor olur[/QUOTE][QUOTE="KAYGILI, post: 36814145, member: 57251. ]sağol canımm ohh pazarlıklar alındı bende pazarı kaçırdım bakalım akşama ne yapıcam dün et yaptım geçiştir. k bugün bir sebze bulmalı çabuk pişeninden :):)
Allah sesimizi duysun balım... İnşallah o günlerde gelecek
hemen gelsın hemen tatılde calısmalra başlarsınız ohhhh kafanızda rahat rahat hemen bebıs gelır o zmaan :)
kasımda aşk başkadırtutku bebek getirir mi yoksa ekimde gelir kasımda bebek heyecanıyla mı aşk yaşarsınız oda kader aralıka kalmaz bence inşallah tabi rabbim bilir ::::)
ya tatilde gelirse annem geciktirici al doktora sor diyor ama ben taraftar değilim düzen bozulmasın ama tatilim yanarsa fena olurbilemedim gitti
gün içerisinde yanlızım hep oturyorum cnm sıkılıyo öyle geçiyor zamn aksama bır suru işim vardı dün düğün vardı ondan öncekı aksam misafir geldi yatıya evde hıc hıc yapmadım onları toplucam bugun eve gıdıp mısafıre dedım ben hamıleyım düşük tehlıkem var sen yap yatakları dedım kadın bı bozuldu tabı nazarda var bızde mutfakta kaktüs saksım vardı bırden bıre düştü yere battı heryer onları süpürdüm of esıme dedım bu aksam temızlık yapıcaz senle oda tamam dedı anneme soylesem hamıle oldugumu o gelı yapar ma sımdi söylemek istemıyorumiyi bari kimsenin olmaması kafana göre takıl fıstık...
Ne guzell canim insallah seneye 3 kisi kutllarsiniz bende seni merak ediyorrdum nerelerde bu kiz diyordum nasilsiin canim kontrole gittin mi benn cumartesi gidecegim yumurtalara BakacakGünaydın kızlar :))
Dün eşimin doğumgününü yaptık bahsettiğim gibi arkadaşlarını evde sakladım eşim gelince süprizzz:)))
Birde gitar çalan arkadaş çağırdım bol bol şarkı türkü çok eğlenceli bir gece oldu. Bir foto yükleyim
yuuuhh yani nazarın böylesi... o kadında niye bozuluyorsa... insan böyle bi durumda bozulmak yerine daha çok yardım etmeli hatta gelip sende kaldığı içinde mahçup olmalı...aman kuzum lütfen yorma kendini... ufak tefek işleri yap gerisini bırak eşin halletsin ve kimseyi de kabul etme yatıya ve şimdilik misafirliğe...gün içerisinde yanlızım hep oturyorum cnm sıkılıyo öyle geçiyor zamn aksama bır suru işim vardı dün düğün vardı ondan öncekı aksam misafir geldi yatıya evde hıc hıc yapmadım onları toplucam bugun eve gıdıp mısafıre dedım ben hamıleyım düşük tehlıkem var sen yap yatakları dedım kadın bı bozuldu tabı nazarda var bızde mutfakta kaktüs saksım vardı bırden bıre düştü yere battı heryer onları süpürdüm of esıme dedım bu aksam temızlık yapıcaz senle oda tamam dedı anneme soylesem hamıle oldugumu o gelı yapar ma sımdi söylemek istemıyorum
Çokta severim o filmi... Bu ay o tutkunu dibine vurucam valla Aralığa kalmasını bende istemem kasımda olursa şayet 6 aralık eşimin doğum günü belki ona sürpriz yapar minik... hayaller hayaller... sen nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?