Bence gecıktırıcı alma ben o tur haplara cok karsıyım bana hıc saglıklı gelmıyor vucudmuzun duzenını bozuyoruz kısmet ınsallah gıtmeden olur ve bıter canım tatılınde guzel gecer
Ne guzell canim insallah seneye 3 kisi kutllarsiniz bende seni merak ediyorrdum nerelerde bu kiz diyordum nasilsiin canim kontrole gittin mi benn cumartesi gidecegim yumurtalara Bakacak
gün içerisinde yanlızım hep oturyorum cnm sıkılıyo öyle geçiyor zamn aksama bır suru işim vardı dün düğün vardı ondan öncekı aksam misafir geldi yatıya evde hıc hıc yapmadım onları toplucam bugun eve gıdıp mısafıre dedım ben hamıleyım düşük tehlıkem var sen yap yatakları dedım kadın bı bozuldu tabı nazarda var bızde mutfakta kaktüs saksım vardı bırden bıre düştü yere battı heryer onları süpürdüm of esıme dedım bu aksam temızlık yapıcaz senle oda tamam dedı anneme soylesem hamıle oldugumu o gelı yapar ma sımdi söylemek istemıyorum
Herşey yolunda gidiyormuş elbet adette gelecek umarım tatilinden önce biter...Sağlık olsun da canım gerisi gelir...iki aydan biri olsun:) artık ellerimizi açıp allahım sen onu biliyorsun amin diyeceğiz bu moda girdiktabi şu günlerimize binlerce kez şükürler olsun :) bende iyiyim h sonu doktoruma gittim gayet iyi her şey dedi coraspine gerek yok sana kullanma dedi öbür doktor sana bunu niye verdi düşük tekrarlamadan testler verilmeden kullanılması gereksiz dedi. öyle işte adetim en zaman olursa start verilecek ve koşu başlayacak bekliyorum daha epey var adet olmama bakalım zaman geçsin diye :)
yokya zaten kabul etmem sabah kalktım kahvaltı hazırlıyoruz esimle esı kalktı oturdu yanımıza neyse dedım kalmıstır herhalde salona masayı hazırlıcam baktım kocası kadını uyandırmaya calısyor yuh dedım ya sofrayı hazırladım yedık ıctık sonra kadın oturuyo ben ve esım sofra kaldırıyoz cok komık oldu ohh dedım işte senın akraban esımın halasının oglu ve gelını tabı 2 tanede cocukları var ay hafta sonunu böylece atlatmıs oldum tövbe daha kımseyı almam tanımadıgım kımseyıyuuuhh yani nazarın böylesi... o kadında niye bozuluyorsa... insan böyle bi durumda bozulmak yerine daha çok yardım etmeli hatta gelip sende kaldığı içinde mahçup olmalı...aman kuzum lütfen yorma kendini... ufak tefek işleri yap gerisini bırak eşin halletsin ve kimseyi de kabul etme yatıya ve şimdilik misafirliğe...
Meyve aldim organik ssebze almiyorum yemegi kv Birlikte yiyoruz ev alirsak biraz uzak olacagiz ondan sonra beende evde yaparim yemegimi kolay gelsin canim Hem calisip bide eve gidip yemek yapmak zor olur
Herşey yolunda gidiyormuş elbet adette gelecek umarım tatilinden önce biter...Sağlık olsun da canım gerisi gelir...
yaptırmıyor zaten eşim iş bana dün aksam yapayım dedım işleri bırak dedi yapma gel uyuyalım yarın aksam beraber yaparız dedı saat 8 de yattık yorgun duk ıkımızde uyumusum bı kaltım saat sabah 7 olmus cok uyuyorum benmisafir niye geliyorr ya off bir de sen sakın iş yapma lütfen eşin atsın makinaya assın kurusun kırışık kalsın bırak bir de süpürge yapsın yeter sen dinlen bi gün viledayla yavaş yavaş silersin yerini bi gün yemek yap başka bi şey yapmalütfennn
özlem anacım özlem... araya zaman girince daha tatlı oluyoen önemlisi o :) umarım tatilden önce olur biter bende tatilde bol bol dinlenir miyim yoook çalışırımbu arada sanki doktor demiş bu ay her gün çalışın ne oldu bize anlamadım 3 gün üstüste yapmayan biz 3 gün üstüste gittik iki hafta bebek ve adet yüzünden yapmadık bu olduysa doğumdan sonra vay beniii :)))
uyu tabi senin şuan hiçbişey yapmaman lazım... nolursun misafir kabul etme kuşumyaptırmıyor zaten eşim iş bana dün aksam yapayım dedım işleri bırak dedi yapma gel uyuyalım yarın aksam beraber yaparız dedı saat 8 de yattık yorgun duk ıkımızde uyumusum bı kaltım saat sabah 7 olmus cok uyuyorum ben
İyiyim canim 3 gun oldu kullanmaya baslayali 2 gunum kaldi bizde bittikten sonra baslayacagiz calismalara yok batma olmadi henuz catlarken hissediyorm bu ay nasil olacak bakalimbide dr sabahhlari 2 tane ic dedi oncekinde bir sabah bir aksam iciyordum sen nasil ictin klomeniSaol canım İnşallah..Haftasonu hazırlıklar vardı pek net e giremedim. Benim yumurta kontrolüm yarın ama bu ay hiç kasıklarımda batma hissetmedim acaba yumurtalarım büyümedimi çünkü daha önce klomen kullandığımda çok net hissetmiştim. Yarından sonrada full çalışmalara başlıycaz. Bu ay yumurtlama dönemi gün aşırı değil hergün çalışma yapıcaz birde böyle deneyelim dedik :)
Sen nasılsın canım senin klomenden sonra kasıklarda batmaların oluyormu
iyi dayanmışsın ben olsam kalk yardım et ne oturuyosun derdim...sinir oldum şuan... gıcıklaryokya zaten kabul etmem sabah kalktım kahvaltı hazırlıyoruz esimle esı kalktı oturdu yanımıza neyse dedım kalmıstır herhalde salona masayı hazırlıcam baktım kocası kadını uyandırmaya calısyor yuh dedım ya sofrayı hazırladım yedık ıctık sonra kadın oturuyo ben ve esım sofra kaldırıyoz cok komık oldu ohh dedım işte senın akraban esımın halasının oglu ve gelını tabı 2 tanede cocukları var ay hafta sonunu böylece atlatmıs oldum tövbe daha kımseyı almam tanımadıgım kımseyı
bu bebişler ellerini biraz çabuk gelse iyi olur yoksa baban senin için kendini feda etti demek zorunda kalıcaz2 gün geç geldi canım ama geldi hiç durur mudün ov. testi aldım yine ... bizim herife de dedim bu ay full mesai çalışma var haberin ola dedim o da emrine amadeyim dedi
Ayy canim benim hayirlisi olsunda kiz erkek farketmiyo:)hadi bakalımgüzel güzel böyle devam edin inşallah annesi ve kuzusu iyice kendilerine baksın şey prenses demek geldi içimden kız mı ne
InsaAllah canim ya canim sende durmadan wc gidiyormusun wc gtmekten gece uyku diye bisey kalmiyor bugunde nedense kemiklerim kirilmis gibi halsizlik varhadı hayırlısı cnm inş bidakıne kalp atıslarını duyarsın
InsaAllah canim benim:)oohhh maaşallahBöyle devam etsin inşallah
Kiz bizde oyle olmustuk esim 3 hafta sehir disindaydi adam kapidan iceri girer girmexz basladi solugu yatak odasinda aldik hamile kalirsam ne yapacaksin dedim adama o zaman sabrederim diyoren önemlisi o :) umarım tatilden önce olur biter bende tatilde bol bol dinlenir miyim yoook çalışırımbu arada sanki doktor demiş bu ay her gün çalışın ne oldu bize anlamadım 3 gün üstüste yapmayan biz 3 gün üstüste gittik iki hafta bebek ve adet yüzünden yapmadık bu olduysa doğumdan sonra vay beniii :)))
babalara bişeycikler olmazbu bebişler ellerini biraz çabuk gelse iyi olur yoksa baban senin için kendini feda etti demek zorunda kalıcaz
Masallah canimInsaAllah canim benim:)
İyiyim canim 3 gun oldu kullanmaya baslayali 2 gunum kaldi bizde bittikten sonra baslayacagiz calismalara yok batma olmadi henuz catlarken hissediyorm bu ay nasil olacak bakalimbide dr sabahhlari 2 tane ic dedi oncekinde bir sabah bir aksam iciyordum sen nasil ictin klomeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?