2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bence gecıktırıcı alma ben o tur haplara cok karsıyım bana hıc saglıklı gelmıyor vucudmuzun duzenını bozuyoruz kısmet ınsallah gıtmeden olur ve bıter canım tatılınde guzel gecer

inşallah bakalım bende almayacağım zararı var onların yok deselerde gerek yok kısmet

Ne guzell canim insallah seneye 3 kisi kutllarsiniz bende seni merak ediyorrdum nerelerde bu kiz diyordum nasilsiin canim kontrole gittin mi benn cumartesi gidecegim yumurtalara Bakacak

Saol canım İnşallah..Haftasonu hazırlıklar vardı pek net e giremedim. Benim yumurta kontrolüm yarın ama bu ay hiç kasıklarımda batma hissetmedim acaba yumurtalarım büyümedimi çünkü daha önce klomen kullandığımda çok net hissetmiştim. Yarından sonrada full çalışmalara başlıycaz. Bu ay yumurtlama dönemi gün aşırı değil hergün çalışma yapıcaz birde böyle deneyelim dedik :)
Sen nasılsın canım senin klomenden sonra kasıklarda batmaların oluyormu

misafir niye geliyorr ya off bir de sen sakın iş yapma lütfen eşin atsın makinaya assın kurusun kırışık kalsın bırak bir de süpürge yapsın yeter sen dinlen bi gün viledayla yavaş yavaş silersin yerini bi gün yemek yap başka bi şey yapma lütfennn

Herşey yolunda gidiyormuş elbet adette gelecek umarım tatilinden önce biter...Sağlık olsun da canım gerisi gelir...

yokya zaten kabul etmem sabah kalktım kahvaltı hazırlıyoruz esimle esı kalktı oturdu yanımıza neyse dedım kalmıstır herhalde salona masayı hazırlıcam baktım kocası kadını uyandırmaya calısyor yuh dedım ya sofrayı hazırladım yedık ıctık sonra kadın oturuyo ben ve esım sofra kaldırıyoz cok komık oldu ohh dedım işte senın akraban esımın halasının oglu ve gelını tabı 2 tanede cocukları var ay hafta sonunu böylece atlatmıs oldum tövbe daha kımseyı almam tanımadıgım kımseyı

İnsallah canim hayirlisi olsun evet bebis olunca biraz zor olur
Meyve aldim organik ssebze almiyorum yemegi kv Birlikte yiyoruz ev alirsak biraz uzak olacagiz ondan sonra beende evde yaparim yemegimi kolay gelsin canim Hem calisip bide eve gidip yemek yapmak zor olur

ben seviyorum işten de erken çıkınca sıkıntı olmuyorr asıl bebiş yemek evnasıl olacak o var o günler gelsinde ooo beraber ortalığı dağıta dağıta yaparız artık o klomen bize bebişi getirsinnn hemen :)[/QUOTE]

ben seviyorum işten de erken çıkınca sıkıntı olmuyorr asıl bebiş yemek evnasıl olacak o var o günler gelsinde ooo beraber ortalığı dağıta dağıta yaparız artık o klomen bize bebişi getirsinnn hemen :)[/QUOTE]

Herşey yolunda gidiyormuş elbet adette gelecek umarım tatilinden önce biter...Sağlık olsun da canım gerisi gelir...

en önemlisi o :) umarım tatilden önce olur biter bende tatilde bol bol dinlenir miyim yoook çalışırım bu arada sanki doktor demiş bu ay her gün çalışın ne oldu bize anlamadım 3 gün üstüste yapmayan biz 3 gün üstüste gittik iki hafta bebek ve adet yüzünden yapmadık bu olduysa doğumdan sonra vay beniii :)))

yaptırmıyor zaten eşim iş bana dün aksam yapayım dedım işleri bırak dedi yapma gel uyuyalım yarın aksam beraber yaparız dedı saat 8 de yattık yorgun duk ıkımızde uyumusum bı kaltım saat sabah 7 olmus cok uyuyorum ben

özlem anacım özlem... araya zaman girince daha tatlı oluyo Bu ateşe bi bebek kesin gelir

uyu tabi senin şuan hiçbişey yapmaman lazım... nolursun misafir kabul etme kuşum

İyiyim canim 3 gun oldu kullanmaya baslayali 2 gunum kaldi bizde bittikten sonra baslayacagiz calismalara yok batma olmadi henuz catlarken hissediyorm bu ay nasil olacak bakalimbide dr sabahhlari 2 tane ic dedi oncekinde bir sabah bir aksam iciyordum sen nasil ictin klomeni

iyi dayanmışsın ben olsam kalk yardım et ne oturuyosun derdim...sinir oldum şuan... gıcıklar

hadı hayırlısı cnm inş bidakıne kalp atıslarını duyarsın
InsaAllah canim ya canim sende durmadan wc gidiyormusun wc gtmekten gece uyku diye bisey kalmiyor bugunde nedense kemiklerim kirilmis gibi halsizlik var

Kiz bizde oyle olmustuk esim 3 hafta sehir disindaydi adam kapidan iceri girer girmexz basladi solugu yatak odasinda aldik hamile kalirsam ne yapacaksin dedim adama o zaman sabrederim diyor

Ben yine sabah akşam içtim öyle içmemi söyledi. Yarın gidicem doktora bakalım durum neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…