2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oh hadi gözünüz aydın canım, maşallah

istanbulda yaşayan kızlar DİKKAT DİKKAT!!!
musluk suyu kullanmıyoruz çaya yemeğe hatta sebze meyve yıkamaya ! bu aralar marul maydonoz vs yani yani sulanmış olduğunu düşündüğünüz şeylerden de uzak durun. Malum barajlardaki su seviyesi düştü kanalizasyon suları karışıyor, duştan sonra temiz suyla son bir final yapın. ishal mide bulantısı halsizlik şikayetiyle hastanelere giden çok insan var ve zavallı sokak hayvanları telef oluyor . tedbirimizi alalım canlar ne olur ne olmaz

Ankaradada oyle ya icilmiyor valla igrenc kokuyo

InsaAllah canim ya canim sende durmadan wc gidiyormusun wc gtmekten gece uyku diye bisey kalmiyor bugunde nedense kemiklerim kirilmis gibi halsizlik var
aynen cnm wc ye sık gıdıyorum kırgınlık bendede var

çok iyi yapmışsınız ohh ne daha ne eşin biraz sen biraz öyle öyle geçer sonra yaparsın şu ara biraz dikkat et :)

Kızlar kıslık alısverıs yapacagım diyorum kı kıslık çizme alayım kışa hamile kalırsam tayt pantolonlarla elbıselerle ıyı olur dıyorum bırseyler almam lazım ama hep ertelıyorum dıyorum hamıle kalırsam dıyorum hep ahhhhhhhh ahhhhhh

Kiz bizde oyle olmustuk esim 3 hafta sehir disindaydi adam kapidan iceri girer girmexz basladi solugu yatak odasinda aldik hamile kalirsam ne yapacaksin dedim adama o zaman sabrederim diyor

evet bakalım ne yapacaklar zor olacak ama dayanırlar bebiş havası çok başka insan bir başka oluyor allah kısmet nasip ederse o günler gelsinde hiç düşünmeyiz o işleri :)

aaaa o kadara kadar ben musluk suyu kullanmıyorum yemeğe fln da sebzeleri yıkıyorum onunla duşta alıyoruzz ne yapıcazzz insan doğayı böyle tüketirse dikkat etmezse doğada işte böyle yapar

bende hep tayt uzun kazak giyerim diye düşünüyorum rahat rahat çizme de al ama ayaklarımız şişerse ne yapıcaz

amin canım benim tabiki bizler kızkardeşler gibi olduk kimseye diyemediğimizi birbirimize dedik heyecanları ve üzüntüleri paylaştık ve devam edeceğiz böyle inş.. canım benim allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş önümüzdeki maçlara artık

bende hep tayt uzun kazak giyerim diye düşünüyorum rahat rahat çizme de al ama ayaklarımız şişerse ne yapıcaz

Bende aynen öyle dusunuyorum canım uzun kazak gomlek en ıdeal cızme olacak ama kılo alacagız ayaklar ve bızım hamılelıgımız kısa gelecek bır numara buyukmu alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…