Geldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda
Guzel haberlerini bekliyorum canimBen yine sabah akşam içtim öyle içmemi söyledi. Yarın gidicem doktora bakalım durum neymiş
Ankaradada oyle ya icilmiyor valla igrenc kokuyoistanbulda yaşayan kızlar DİKKAT DİKKAT!!!
musluk suyu kullanmıyoruz çaya yemeğe hatta sebze meyve yıkamaya ! bu aralar marul maydonoz vs yani yani sulanmış olduğunu düşündüğünüz şeylerden de uzak durun. Malum barajlardaki su seviyesi düştü kanalizasyon suları karışıyor, duştan sonra temiz suyla son bir final yapın. ishal mide bulantısı halsizlik şikayetiyle hastanelere giden çok insan var ve zavallı sokak hayvanları telef oluyor . tedbirimizi alalım canlar ne olur ne olmaz
Guzel haberlerini bekliyorum canim
aynen cnm wc ye sık gıdıyorum kırgınlık bendede varInsaAllah canim ya canim sende durmadan wc gidiyormusun wc gtmekten gece uyku diye bisey kalmiyor bugunde nedense kemiklerim kirilmis gibi halsizlik var
zavallı kocam 4 kilo verdibabalara bişeycikler olmazonlar yavrularını kucaklarına alsınlar bütün o yorgunlukları unuturlar
aman tatlım sen hepten uzak dur zaten malum yeğenimiz sana emanetAnkaradada oyle ya icilmiyor valla igrenc kokuyo
Cocecegiz allahin izniyle evet her ay biseyler ogreniyoruz esim yakinda dr cikacaksin diyorSağol canım çözücez biz bu işi. Her ay bişey öğreniyorum ilk çocuğu bir yapsam olayı çözücem diğerleri peşpeşe olacak sanki
yaptırmıyor zaten eşim iş bana dün aksam yapayım dedım işleri bırak dedi yapma gel uyuyalım yarın aksam beraber yaparız dedı saat 8 de yattık yorgun duk ıkımızde uyumusum bı kaltım saat sabah 7 olmus cok uyuyorum ben
özlem anacım özlem... araya zaman girince daha tatlı oluyoBu ateşe bi bebek kesin gelir
Kiz bizde oyle olmustuk esim 3 hafta sehir disindaydi adam kapidan iceri girer girmexz basladi solugu yatak odasinda aldik hamile kalirsam ne yapacaksin dedim adama o zaman sabrederim diyor
istanbulda yaşayan kızlar DİKKAT DİKKAT!!!
musluk suyu kullanmıyoruz çaya yemeğe hatta sebze meyve yıkamaya ! bu aralar marul maydonoz vs yani yani sulanmış olduğunu düşündüğünüz şeylerden de uzak durun. Malum barajlardaki su seviyesi düştü kanalizasyon suları karışıyor, duştan sonra temiz suyla son bir final yapın. ishal mide bulantısı halsizlik şikayetiyle hastanelere giden çok insan var ve zavallı sokak hayvanları telef oluyor . tedbirimizi alalım canlar ne olur ne olmaz
Kızlar kıslık alısverıs yapacagım diyorum kı kıslık çizme alayım kışa hamile kalırsam tayt pantolonlarla elbıselerle ıyı olur dıyorum bırseyler almam lazım ama hep ertelıyorum dıyorum hamıle kalırsam dıyorum hep ahhhhhhhh ahhhhhh
amin canım benim tabiki bizler kızkardeşler gibi olduk kimseye diyemediğimizi birbirimize dedik heyecanları ve üzüntüleri paylaştık ve devam edeceğiz böyle inş..kırmızı kartı gördüm bennnama burdaki sayfaları okuduğumda beni merak ettiğinizi görünce o kadar mutlu oldum siz ne güzel arkadaşlarsınız iyi ki bu foruma kaltılmışım iyi ki beni aranza almışsınız çook sevindimm Allah hepimizin yardımcısı olsunnn
Sagolasin şekerpancarimm benim..evet dört değil 16 gözle bekliyorum vallahiGözün aydın şekerim, şimdi 4 gözle beklenir reglin bitmesi, bitsin ki yapılsın çalışmalar gelsin bebişler..
Sagolasin şekerpancarimm benim..evet dört değil 16 gözle bekliyorum vallahi
Evet sonundaoldun mu sonunda kuzum
bende hep tayt uzun kazak giyerim diye düşünüyorumrahat rahat çizme de al ama ayaklarımız şişerse ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?