- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
çok haklısın canım benim bugün koyu ve eşimle bugün ilişki yapacaz ama bu akşamdan itibaren yok yaaa eşim gidiyor il dışına bende 2 gece yapamayacağımcanım naıslsın benim çizgi koyulaşmaya başladı dün cumartesi ailem geldi dünde kardeşim bizdeydi ama dün birşeyler yaptık bakalım ne olucak
perşembeye denk gelmezm inşalllah perşembe eşim gece çalışcak cuma da kv lere gidicez geç döneriz varya insan çocuk bile yapamaz böel şeler olurken bir baş başa kalamıyo
Üzülme tatlimmm ben dört gözle bekledim... İlk denemede olmaz sonuçta acemiyiz diyorduk...evet bir kimyasal yaşadım am a nasıl oldu o hiç bilmiyorum dediğim gibi...her şeyin en hayirlisi, bu ay deli gibi telaş olup çalışacağım , nasıl olacaksaadet olmuşsun canım seni göremedim eski yazılardan anladımhayırlısı olsunn
Sagolasin şekerpancarimm benim..evet dört değil 16 gözle bekliyorum vallahi
o ateş sizde oldukça ... ekimde yakacaksınız ortalığıevette korunuyoruz yoksa bende gelir diye düşündüm :):)
canım benim daha önce çatlar koyulaşmışsa :)canım naıslsın benim çizgi koyulaşmaya başladı dün cumartesi ailem geldi dünde kardeşim bizdeydi ama dün birşeyler yaptık bakalım ne olucak
perşembeye denk gelmezm inşalllah perşembe eşim gece çalışcak cuma da kv lere gidicez geç döneriz varya insan çocuk bile yapamaz böel şeler olurken bir baş başa kalamıyo
sebzeleri bir kabın içinde azıcık sirke koyup yıkarsan bir şey olmazaaaa o kadara kadar ben musluk suyu kullanmıyorum yemeğe fln da sebzeleri yıkıyorum onunla duşta alıyoruzz ne yapıcazzzinsan doğayı böyle tüketirse dikkat etmezse doğada işte böyle yapar
Bende aynen öyle dusunuyorum canım uzun kazak gomlek en ıdeal cızme olacak ama kılo alacagız ayaklar ve bızım hamılelıgımız kısa gelecek bır numara buyukmu alsak
ayakkabı alabilrsin ama diğerleri gebelik olacağından (bak kesin konuşuyorum) şimdilik beklemede kalsın kuzumKızlar kıslık alısverıs yapacagım diyorum kı kıslık çizme alayım kışa hamile kalırsam tayt pantolonlarla elbıselerle ıyı olur dıyorum bırseyler almam lazım ama hep ertelıyorum dıyorum hamıle kalırsam dıyorum hep ahhhhhhhh ahhhhhh
yok yememize dikkat ederiz şişirmeyiz ayaklarııı ayy o günler gelsinde çizmeler feda olur bi şey olmaz
Üzülme tatlimmm ben dört gözle bekledim... İlk denemede olmaz sonuçta acemiyiz diyorduk...evet bir kimyasal yaşadım am a nasıl oldu o hiç bilmiyorum dediğim gibi...her şeyin en hayirlisi, bu ay deli gibi telaş olup çalışacağım , nasıl olacaksasen nasılsın kaygılımm
sebzeleri bir kabın içinde azıcık sirke koyup yıkarsan bir şey olmaz
vallahi insan oğlu kadar hain ve nankör bir mahluk daha yok biz ucundan yırtıyoruzda çoluk çombalağımız be yapacak Allah a emanet artık
ayakkabı alabilrsin ama diğerleri gebelik olacağından (bak kesin konuşuyorum) şimdilik beklemede kalsın kuzum
Aynen canım benım aynen yeterkı hayurlısıyla o gunler gelsın ama korkarımkı ben sıserım yazın bıle ellerım oyle sısıyorkı alyansımı takamıyorum cok sıcaklarda
cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açıkallahım ağrısız sızısız geçirsin inşallahhh başlar başlamaz geçecek şimdi bitiyor de kendi kendine vee dua et psikoljik olarak kötü olma lütfen bu riskler hepsinde var hayırlısıyla geçecek inşallaj canım
:)kızlar ovulasyon testim yorum lütfeeeeeen
aaa ilginç ama çok tuzlu yemeyiz çokta şişmeyiz :) şişersekte ineriz ne yapalım :)
cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
evet ya bebislerimiz bi gelsin dusunmeyiz o isi babalarida sabretsinler artikevet bakalım ne yapacaklar zor olacak ama dayanırlar bebiş havası çok başka insan bir başka oluyor allah kısmet nasip ederse o günler gelsinde hiç düşünmeyiz o işleri :)
o ateş sizde oldukça ... ekimde yakacaksınız ortalığı
cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?