2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok haklısın canım benim bugün koyu ve eşimle bugün ilişki yapacaz ama bu akşamdan itibaren yok yaaa eşim gidiyor il dışına bende 2 gece yapamayacağım

adet olmuşsun canım seni göremedim eski yazılardan anladım hayırlısı olsunn
Üzülme tatlimmm ben dört gözle bekledim... İlk denemede olmaz sonuçta acemiyiz diyorduk...evet bir kimyasal yaşadım am a nasıl oldu o hiç bilmiyorum dediğim gibi...her şeyin en hayirlisi, bu ay deli gibi telaş olup çalışacağım , nasıl olacaksa sen nasılsın kaygılımm

canım benim daha önce çatlar koyulaşmışsa :)

aaaa o kadara kadar ben musluk suyu kullanmıyorum yemeğe fln da sebzeleri yıkıyorum onunla duşta alıyoruzz ne yapıcazzz insan doğayı böyle tüketirse dikkat etmezse doğada işte böyle yapar
sebzeleri bir kabın içinde azıcık sirke koyup yıkarsan bir şey olmaz
vallahi insan oğlu kadar hain ve nankör bir mahluk daha yok biz ucundan yırtıyoruzda çoluk çombalağımız be yapacak Allah a emanet artık

Bende aynen öyle dusunuyorum canım uzun kazak gomlek en ıdeal cızme olacak ama kılo alacagız ayaklar ve bızım hamılelıgımız kısa gelecek bır numara buyukmu alsak

yok yememize dikkat ederiz şişirmeyiz ayaklarııı ayy o günler gelsinde çizmeler feda olur bi şey olmaz

ayakkabı alabilrsin ama diğerleri gebelik olacağından (bak kesin konuşuyorum) şimdilik beklemede kalsın kuzum

yok yememize dikkat ederiz şişirmeyiz ayaklarııı ayy o günler gelsinde çizmeler feda olur bi şey olmaz

Aynen canım benım aynen yeterkı hayurlısıyla o gunler gelsın ama korkarımkı ben sıserım yazın bıle ellerım oyle sısıyorkı alyansımı takamıyorum cok sıcaklarda

nasıl kimyasal oldun beta testi mi yaptırdın ? ben bunları nasıl görmedim ya kaç çıktı değerin ben sanki senin değerini hatırlıyorum

tamam öyle yapacağım sirkeli su normaldede göbek marulda yaparım :) ayy yavrular kızıp duracaklar bize nasıl dünya bıraktınız diye

ayakkabı alabilrsin ama diğerleri gebelik olacağından (bak kesin konuşuyorum) şimdilik beklemede kalsın kuzum

Ayyyy kuzucugum Allah duysun ınsallah suan benım gogusler oye oldukı soylemesı ayıp sudyene sıgmıyor nefes alısverısımı degsıtırıyor sankı ve dokundugumda agrımaya basladı artık Bende öyle dusunuyorum canım bugun bıraz gezecegım fıkır edınecegım bakalım

Aynen canım benım aynen yeterkı hayurlısıyla o gunler gelsın ama korkarımkı ben sıserım yazın bıle ellerım oyle sısıyorkı alyansımı takamıyorum cok sıcaklarda

aaa ilginç ama çok tuzlu yemeyiz çokta şişmeyiz :) şişersekte ineriz ne yapalım :)

cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık

aaa ilginç ama çok tuzlu yemeyiz çokta şişmeyiz :) şişersekte ineriz ne yapalım :)

Canım ben tuzlu hıc yemem yemeklerım hep tuzsuz olur hıc sevmem tuzu ama benım vucdumun tuzu fazla sanırım ınsallah sısmeyız sadece karnımız sıser bu arada hamıs arkadaslar benım kuzenım catlaması olmasın dıye bebk yagı surdu bende surecegım hamıle kalırsam hıc catlamadı

Çoksukur guzel bır haber tatlım gecmıs olsun gelsın bebıslerrrrr:)

iştteeee bu kadarrr hadi geçmiş olsun ayrıca gözümüzaydııııı :):):)ohh çok şükürr şimdi sağlıklı beslenipp bol bol çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…