2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

nasıl kimyasal oldun beta testi mi yaptırdın ? ben bunları nasıl görmedim ya kaç çıktı değerin ben sanki senin değerini hatırlıyorum
Kuzum 2 ay oluyor....korunuyorduk ama bur kez kaçırdık , o zaman yumurtlama günümmus ama hic haberim yok benim... İki gün sonra filan Belimde batmalar bende sağlıkoocağına gittim son adet tarihimi sordu doktor hamilelik olamaz dedi iğne vurdu bel ağrımdan...sonra 2 hafta sonra filan kahverengi aktinim oldu, şaşırdım hiç olmazdi oyle iki gün sonrada kanama ama oyle böyle değil...doktora kostüm niye böyle diye...betam 9 ,53 du... Kimyasal olmuş dedi... Ben çok şaşırdım sonra oturttum taşları yerine...goguslerim çok büyümüştu korkmuştum ben meğerse bebis yapmış...ama iğne mi sebep oldu bilmiyorum ben ona bağladim..

aa öylemiymiş kısmet olursa yağlanır dururuz pehlivanlar gibi bende hiç tuz aramam ama hamile kaldığımı öğrenmeden önceki hafta çokk tuzlu yedim kendime şaştım :)

Kuzummmmm çok sevindim...hadi gözün aydın... Ohhh artık hamis haberi alacağız senden insaAllah

cnm hiç ağrı yok şimdilik dr geldi spekulumu takarken sorun yasadm biras dr da yapmayalm o zmn aleti takamıyorm bayılırsn uğrasmayalm dedi bnde sakın dedim bağırsam da yapın bn tedaviye geldm dedim su aleti takın baska sorun olmıcak dedim dr da rahat bırak kasma derken aleti taktı ama snr nefesini tut ilaç gönderyrm dedi snr 2.kez gönderyorm tut bidaha dedi ilacı hiiiiç hissetmedm snr aletleri spekulum takmadan geri çıkardı temizledi bölgeyi kalkıyım mı dedim dr sasırdı o kdr bağırmadan snr tabi basın filan dönmüyo mu ağrın yok mu dedi yooo gayet iiyim dedim kimsen yoksa yanında bn burdaym seni beklyrm diye teselli bile verdi sanki dr u uğrastıran baskasıydı adam ile şok oldu kanama da yok ağrı da çok şükür tüpler de açık çıktığımda eşim de dayanamamış gelmiş

E elf21 ayy canım ya sorması ayıp senınde sudyenın rahatsz edıyormuydu benı suan oyle bır sıkıyorkı cıkarıp atasım var nefes alısverısımı degıstrıyor sankı

aa öylemiymiş kısmet olursa yağlanır dururuz pehlivanlar gibi bende hiç tuz aramam ama hamile kaldığımı öğrenmeden önceki hafta çokk tuzlu yedim kendime şaştım :)

Hım canın tuzlu cektı demekkı canım evet caım yagın faydası var zaten kıs vucudmuzda kurumamıs olur :)

tüm bunlar şu hafta mı oldu bizim beklediğimiz neyse ki iğneye rağmen büyümedi bebiş e doktor ne dedi

Cok sevindim canim tuplerin acik olmasina demekki anlattiklari kadar korkulacak bisey yokmus bebis gelsin artik filmden sonra hemen hamile kalanlari cok duydum insallah seninde hayirlisiyla cabucak gellir gobusune bebisin

oooh ne güzel yaparsın gez toz alışveriş yap azcık... Perşembe yapacaktın testi dimi... yaaa çok var daha şimdiden feci merak ettim

Evet kuzim...ekim bizim için guzel bir ay, bebis de geok daha güzel olacak...eşimin doğumgunu ve evlilik yıldönümümuz bizim.ekimde...26sinda... Hayırlısı bakalim...:)lirse x

OOhhh masallah ozel gunlerle dolu bır ay olacak ınsallah

iştteeee bu kadarrr hadi geçmiş olsun ayrıca gözümüzaydııııı :):):)ohh çok şükürr şimdi sağlıklı beslenipp bol bol çalışıyoruz
ewt cnm 2 günn çalışmak yasak snr baslıyorm tabi yrn dr ne dicek bilmiyorm ama inş olur enkısa zmnda

Kız senin kafa gitti galiba ... 2 ay önce oldu diyorum ya , çalışma ya daha başlamamistik... ay kaygılım güldürdun beni...
tüm bunlar şu hafta mı oldu bizim beklediğimiz neyse ki iğneye rağmen büyümedi bebiş e doktor ne dedi

oooh ne güzel yaparsın gez toz alışveriş yap azcık... Perşembe yapacaktın testi dimi... yaaa çok var daha şimdiden feci merak ettim

Evet canım kafam dagılır canım gecen ay tam28 gunumde oldum cumartesı gunu tam 28. gunum oluyor hafta sonu adt olmazsam eger umutlanacagm ve persembeye kadar beklemye calısagım evet daha cok var bende merak edıyor su hafta sonunu bır atlatsam kırmızıların gelmedıgını gorsem bıraz olsun rahatlayacagım

Cok sevindim canim tuplerin acik olmasina demekki anlattiklari kadar korkulacak bisey yokmus bebis gelsin artik filmden sonra hemen hamile kalanlari cok duydum insallah seninde hayirlisiyla cabucak gellir gobusune bebisin
amin cnm inş gelir bebiş artık eşimin sayı da yükselmiştir inş yrn dr ne yol izleyeceğimizi sölicek

Elisam çok az kalmış hadi hayırlı haberler ile. Ben çok gelemiyorum belki de iyi oluyor bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…