- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Kuzum 2 ay oluyor....korunuyorduk ama bur kez kaçırdık , o zaman yumurtlama günümmus ama hic haberim yok benim... İki gün sonra filan Belimde batmalar bende sağlıkoocağına gittim son adet tarihimi sordu doktor hamilelik olamaz dedi iğne vurdu bel ağrımdan...sonra 2 hafta sonra filan kahverengi aktinim oldu, şaşırdım hiç olmazdi oyle iki gün sonrada kanama ama oyle böyle değil...doktora kostüm niye böyle diye...betam 9 ,53 du... Kimyasal olmuş dedi... Ben çok şaşırdım sonra oturttum taşları yerine...goguslerim çok büyümüştu korkmuştum ben meğerse bebis yapmış...ama iğne mi sebep oldu bilmiyorum ben ona bağladim..nasıl kimyasal oldun beta testi mi yaptırdın ? ben bunları nasıl görmedim yakaç çıktı değerin ben sanki senin değerini hatırlıyorum
Canım ben tuzlu hıc yemem yemeklerım hep tuzsuz olur hıc sevmem tuzu ama benım vucdumun tuzu fazla sanırım ınsallah sısmeyız sadece karnımız sıser bu arada hamıs arkadaslar benım kuzenım catlaması olmasın dıye bebk yagı surdu bende surecegım hamıle kalırsam hıc catlamadı
Kuzummmmm çok sevindim...hadi gözün aydın... Ohhh artık hamis haberi alacağız senden insaAllahcnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
cnm hiç ağrı yok şimdilik dr geldi spekulumu takarken sorun yasadm biras dr da yapmayalm o zmn aleti takamıyorm bayılırsn uğrasmayalm dedi bnde sakın dedim bağırsam da yapın bn tedaviye geldm dedim su aleti takın baska sorun olmıcak dedimKu
Kuzucumm dualarım seninle, inşallah su gibi hallolur, Çarşamba da sıra bende malum.inşallah ağrının sızın olmaz, hadi göreyim seni, Bebişe giden her yol bizim için sonuçta,gözünü kapat,yumuk yumuk bir bebiş hayal et,başlasın bitsin inşallah
inş cnm inş yrn eşim test yaptırsn öğleden snr sonuçları alıp gitcm yanına dr un ne yapacağımız belli olacakKuzummmmm çok sevindim...hadi gözün aydın... Ohhh artık hamis haberi alacağız senden insaAllah
Evet kuzim...ekim bizim için guzel bir ay, bebis de geok daha güzel olacak...eşimin doğumgunu ve evlilik yıldönümümuz bizim.ekimde...26sinda... Hayırlısı bakalim...:)lirse xAdet olmussun canım hayırlısı olsun umutlara ekıme
hep beraber :) zaten diyorum kapıya yazacağım bu evde çalışma var lütfen rahatsız etmeyiniz
aa öylemiymiş kısmet olursa yağlanır dururuz pehlivanlar gibibende hiç tuz aramam ama hamile kaldığımı öğrenmeden önceki hafta çokk tuzlu yedim kendime şaştım :)
Kuzum 2 ay oluyor....korunuyorduk ama bur kez kaçırdık , o zaman yumurtlama günümmus ama hic haberim yok benim... İki gün sonra filan Belimde batmalar bende sağlıkoocağına gittim son adet tarihimi sordu doktor hamilelik olamaz dedi iğne vurdu bel ağrımdan...sonra 2 hafta sonra filan kahverengi aktinim oldu, şaşırdım hiç olmazdi oyle iki gün sonrada kanama ama oyle böyle değil...doktora kostüm niye böyle diye...betam 9 ,53 du... Kimyasal olmuş dedi... Ben çok şaşırdım sonra oturttum taşları yerine...goguslerim çok büyümüştu korkmuştum ben meğerse bebis yapmış...ama iğne mi sebep oldu bilmiyorum ben ona bağladim..
Cok sevindim canim tuplerin acik olmasina demekki anlattiklari kadar korkulacak bisey yokmus bebis gelsin artik filmden sonra hemen hamile kalanlari cok duydum insallah seninde hayirlisiyla cabucak gellir gobusune bebisincnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
oooh ne güzel yaparsın gez toz alışveriş yap azcık... Perşembe yapacaktın testi dimi... yaaa çok var daha şimdiden feci merak ettimAyyyy kuzucugum Allah duysun ınsallah suan benım gogusler oye oldukı soylemesı ayıp sudyene sıgmıyor nefes alısverısımı degsıtırıyor sankı ve dokundugumda agrımaya basladı artık Bende öyle dusunuyorum canım bugun bıraz gezecegım fıkır edınecegım bakalım
Evet kuzim...ekim bizim için guzel bir ay, bebis de geok daha güzel olacak...eşimin doğumgunu ve evlilik yıldönümümuz bizim.ekimde...26sinda... Hayırlısı bakalim...:)lirse x
ewt cnm 2 günn çalışmak yasak snr baslıyorm tabi yrn dr ne dicek bilmiyorm ama inş olur enkısa zmndaiştteeee bu kadarrr hadi geçmiş olsun ayrıca gözümüzaydııııı :):):)ohh çok şükürr şimdi sağlıklı beslenipp bol bol çalışıyoruz
tüm bunlar şu hafta mı oldu bizim beklediğimizneyse ki iğneye rağmen büyümedi bebiş e doktor ne dedi
oooh ne güzel yaparsın gez toz alışveriş yap azcık... Perşembe yapacaktın testi dimi... yaaa çok var daha şimdiden feci merak ettim
Evet tatlimmm o yüzden bebisimiz de gelsiiinnnOOhhh masallah ozel gunlerle dolu bır ay olacak ınsallah
amin cnm inş gelir bebiş artık eşimin sayı da yükselmiştir inş yrn dr ne yol izleyeceğimizi sölicekCok sevindim canim tuplerin acik olmasina demekki anlattiklari kadar korkulacak bisey yokmus bebis gelsin artik filmden sonra hemen hamile kalanlari cok duydum insallah seninde hayirlisiyla cabucak gellir gobusune bebisin
Evet canım kafam dagılır canım gecen ay tam28 gunumde oldum cumartesı gunu tam 28. gunum oluyor hafta sonu adt olmazsam eger umutlanacagm ve persembeye kadar beklemye calısagım evet daha cok var bende merak edıyor su hafta sonunu bır atlatsam kırmızıların gelmedıgını gorsem bıraz olsun rahatlayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?