Kız senin kafa gitti galiba ... 2 ay önce oldu diyorum ya , çalışma ya daha başlamamistik...ay kaygılım güldürdun beni...
hadi gözün aydın canım... bak böyle güzel gelişmeler ola ola bebişte gelecek..cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
Evet tatlimmm o yüzden bebisimiz de gelsiiinnn
Sen nasılsın elisam , göğüs büyümesi çok güzel...çok mutlu oluyorum görünce...
Elisam çok az kalmış hadi hayırlı haberler ile. Ben çok gelemiyorum belki de iyi oluyor bilmiyorum çok düşünmemeye çalışıyorum.
Yumurtlama dönemine girdiğimizden beri sadece bir kere oldu bizde geçen ay ki gibi hummalı bir çalışma yok ama ovulasyon testim muhtemelen yarın koyulaşacak gibi bakalım biz oluruna bıraktık artık çok istememize rağmen.
Yumurtlama dönemine girdiğimizden beri sadece bir kere oldu bizde geçen ay ki gibi hummalı bir çalışma yok ama ovulasyon testim muhtemelen yarın koyulaşacak gibi bakalım biz oluruna bıraktık artık çok istememize rağmen.
şimdilik yok canımSelam kızlar okuyorum ama yazamıyorum yoğunluktan. Yeni hamişler var mı?
AMİİNNN GELECEK İNŞAALLAH BEBİŞLER HEYECANLA MUTLU UMUTLU BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUM O GÜNLERİ BU ARADA SENİN FORUMA TAKILACAĞIM BİRAZ YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BİRAZ HAYATIMA SOKMAK İSTİYRUM KİLOM VAR BİRAZ BEBİŞE KADAR VERMEM LAZIMamin canım benim tabiki bizler kızkardeşler gibi olduk kimseye diyemediğimizi birbirimize dedik heyecanları ve üzüntüleri paylaştık ve devam edeceğiz böyle inş..canım benim allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş önümüzdeki maçlara artık
olmuş diyosun bugün daha bi koyu sanki dur foto atayım
Ah kuzumm olsun...:)Benim hafıza sorunum var kesinlikle :) biraz anlatınca bi hatırlıyorum hepsi geliyo aklıma sonrada diyorum ki bide soruyorum biliyorum hepsinikopya vermeden gelmiyo hafızadakiler bu arada benimde 27 ekim 1.yılımız inşallah haber verebiliriz :)
offf bu ay tam konsantre kendimi bebeğe verecem dedim çarşamba muhtemel yumurtlama günüm ama moral sıfır en yakın çocukluk arkadaşım otuzunda kocaya kaçtı öyle moralim bozuk ki bu moralsizlik bu ayda başarısızlığa sürüklüycek galiba
bak listede en tepede yazıyor ...Mogami geçende bahsettiğiniz yeni hamiş arkadas kım açıkladımı merak ettim
Ah kuzumm olsun...:)
Evet ya ne güzel.. men senden 1gun önce evlenmişimm... İnsaAllah ikimiz de güzel.haberler.veririz ekimde tatlim...
amin cnmmmm inşallah bgn hstnde kadınlarla konustm da çok ii uzman bi dr yaptığı aşılamaların çoğu tutuyo filan diyolar inş bize de vesile olurhadi gözün aydın canım... bak böyle güzel gelişmeler ola ola bebişte gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?