bir gelsin bebişim arka arkaya üç çocuk yapmayı planlıyorum acısını çıkarayım diyorum beklemelerin nasıl fikirayağımı sürüyeyim ve arkamdan hepiniz gelinValla şu ekiple hamile sohbeti yapmayı çooook istiyorum umarım çok bekletmez sıpalar
Hmm bende hiç ağrı yoktu...çok büyüdüler ve yumus yumus olmuşlardi... Ama herkesinkii farklı oluyor... Seninki bebistiiiir insaAllahCanım cumartesı hıcbırsey yoktu gogsum ınıyor gıbıydı umudum yoktu artık ama dun aksam hareketlılık vardı bugunde ıyıce sıstı suan sudyene sıgmıyor rahatsız edıyor ve alt taraftan dokundugumda agrıyor bu normlmı hıc bılmıyorum
bende bugün ara vermiştim tekrar başlayacağım galiba pump it up aAMİİNNN GELECEK İNŞAALLAH BEBİŞLER HEYECANLA MUTLU UMUTLU BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUM O GÜNLERİ BU ARADA SENİN FORUMA TAKILACAĞIM BİRAZ YAPTIĞIN EGZERSİZLERİ BİRAZ HAYATIMA SOKMAK İSTİYRUM KİLOM VAR BİRAZ BEBİŞE KADAR VERMEM LAZIM
sanki koyulaşmış geldi ama altı koyu üstü silik mi?bugün bi mide ekşimesi var bende
o biraz zormuş sanırım ama yuma kadar şu fazlalıkları atmam lazımbende bugün ara vermiştim tekrar başlayacağım galiba pump it up a
dedim zaten yok sana cocuk mocuk bidaki ay yumurtlama zamanına kadar elini süremez bana ekimin 6 sı olur heralde görür o duvarlara tırmansında görsün....hani bi video varya vermiycem vermiycem inat değilm i vermiycemgülsem mi ağlasam mı... ya bu herifler böyle işte anacım napacan... yok sana çocuk mocuk de bakalım napıcak
bende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..bir gelsin bebişim arka arkaya üç çocuk yapmayı planlıyorum acısını çıkarayım diyorum beklemelerin nasıl fikiraslında bizim denemeler yeni başladı ama ben hemen bebek istedim eşim istemedi 1 yıl onun tamam demesini bekledim şimdide oldun diye o kdaar hevesleniyorki görmeniz lazım sanki 2-3 yıl çocuk istemiyorum diyen adam o değildi
Hmm bende hiç ağrı yoktu...çok büyüdüler ve yumus yumus olmuşlardi... Ama herkesinkii farklı oluyor... Seninki bebistiiiir insaAllah
Ver şu haberi al.bi hamilelik takvimi teyzeleri takip etsin.bebisi ne güzel olur...
aynen böyle.... arkandayım bacım...dedim zaten yok sana cocuk mocuk bidaki ay yumurtlama zamanına kadar elini süremez bana ekimin 6 sı olur heralde görür o duvarlara tırmansında görsün....hani bi video varya vermiycem vermiycem inat değilm i vermiycem
gerçekten çok yorucu iyi terletiyor 1 haftada 1 kiloyu sırf onla verebilirsino biraz zormuş sanırım ama yuma kadar şu fazlalıkları atmam lazım
t bbölgesinin yarısı silik yarısı çok koyu çıktı bu sefer desanki koyulaşmış geldi ama altı koyu üstü silik mi?
bende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..
Ah meemure canim aynı dert..benim de kocam istemiyordu hemen... Ben ilk günden beri istiyordum... Herhalde hiç istemeyecek bile demiştim kendi kendime.m.şimdiyse çocuklarımin annesi diye seviyor beni... Bunlar bir alem...onca zaman boşuna içimde dert ettirmiş banabir gelsin bebişim arka arkaya üç çocuk yapmayı planlıyorum acısını çıkarayım diyorum beklemelerin nasıl fikiraslında bizim denemeler yeni başladı ama ben hemen bebek istedim eşim istemedi 1 yıl onun tamam demesini bekledim şimdide oldun diye o kdaar hevesleniyorki görmeniz lazım sanki 2-3 yıl çocuk istemiyorum diyen adam o değildi
bende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..
çok ara vermemek lazım Rabbim nasip eder inşaallah bize o kutsal annelik duysunubende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..
Evet kuzum aynen oyle sonra da eylül batında bir kaç tane daha güzel hamis haberi alalım sonra ekimde biz gelelim...Yuzumu guldurdun canım ınsallah canım benımkıde yumusacak cok agrım yok kımısı dokunamıyordum dıyor benımkı o derece degıl canım bastırdıgımda hafıf bır agrı oluyor inşalllah bebısım sutunun hazırlıgını yapıyordur canım haftaya da hamılelık takvmmı acarım hep bırlıkte gelısımını takıp ederız :)
hemde nasıl tatlım hayatta takmam dediğim annemin sütyenlerinden alacam bu gidişle benim sütyenler acıtıyor nefessiz kalıyorum sanki
anacım bu senin test bizle dalga geçiyor... yarısı silik yarısı koyu neye inanacağız şimdi yahut bbölgesinin yarısı silik yarısı çok koyu çıktı bu sefer de
ay sorma yaaa arkadaşım biz evlendiğimizde 2-3 yıl dedi benim dünya başıma yıkıldı ben çok severim çocukları, sonra umreden sonra dedi şubatta umreden döndük daha zamanı var dedi haziran başında tamam dedi artık ama sabrımı zorladı yani umreden sonra biraz daha deyince şimdide bekliyoruz işte ders olsun ona da bir yandan öyle planla şu ay olacak demekle olmuyor bize kalmamış ki Rabbim biliyor zamanını, ama sirrieyvanım inanaıyorum, umutlu ve mutlu bir bekleyiş içinde olalım Rabbim verecek bize de inşaallahAh meemure canim aynı dert..benim de kocam istemiyordu hemen... Ben ilk günden beri istiyordum... Herhalde hiç istemeyecek bile demiştim kendi kendime.m.şimdiyse çocuklarımin annesi diye seviyor beni... Bunlar bir alem...onca zaman boşuna içimde dert ettirmiş bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?