2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayağımı sürüyeyim ve arkamdan hepiniz gelin Valla şu ekiple hamile sohbeti yapmayı çooook istiyorum umarım çok bekletmez sıpalar
bir gelsin bebişim arka arkaya üç çocuk yapmayı planlıyorum acısını çıkarayım diyorum beklemelerin nasıl fikir aslında bizim denemeler yeni başladı ama ben hemen bebek istedim eşim istemedi 1 yıl onun tamam demesini bekledim şimdide oldun diye o kdaar hevesleniyorki görmeniz lazım sanki 2-3 yıl çocuk istemiyorum diyen adam o değildi

Hmm bende hiç ağrı yoktu...çok büyüdüler ve yumus yumus olmuşlardi... Ama herkesinkii farklı oluyor... Seninki bebistiiiir insaAllah
Ver şu haberi al.bi hamilelik takvimi teyzeleri takip etsin.bebisi ne güzel olur...

bende bugün ara vermiştim tekrar başlayacağım galiba pump it up a

gülsem mi ağlasam mı... ya bu herifler böyle işte anacım napacan... yok sana çocuk mocuk de bakalım napıcak
dedim zaten yok sana cocuk mocuk bidaki ay yumurtlama zamanına kadar elini süremez bana ekimin 6 sı olur heralde görür o duvarlara tırmansında görsün....hani bi video varya vermiycem vermiycem inat değilm i vermiycem

bende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..

Hmm bende hiç ağrı yoktu...çok büyüdüler ve yumus yumus olmuşlardi... Ama herkesinkii farklı oluyor... Seninki bebistiiiir insaAllah
Ver şu haberi al.bi hamilelik takvimi teyzeleri takip etsin.bebisi ne güzel olur...

Yuzumu guldurdun canım ınsallah canım benımkıde yumusacak cok agrım yok kımısı dokunamıyordum dıyor benımkı o derece degıl canım bastırdıgımda hafıf bır agrı oluyor inşalllah bebısım sutunun hazırlıgını yapıyordur canım haftaya da hamılelık takvmmı acarım hep bırlıkte gelısımını takıp ederız :)

dedim zaten yok sana cocuk mocuk bidaki ay yumurtlama zamanına kadar elini süremez bana ekimin 6 sı olur heralde görür o duvarlara tırmansında görsün....hani bi video varya vermiycem vermiycem inat değilm i vermiycem
aynen böyle.... arkandayım bacım...

bende ilkini yapayım sonra hap kullanmayıp prezervatifle 1 yıl korunup tekrar başlarım çalışmalara..

bende canım ıkıncıyı fazla uzatmadan yapmayı dusunuyorum 1 1.5 yıl sonra fazla yas farkı olmasın aralarında bız daha once korundugumuz gıbı yıne gerı cekılme yontemıyle korunuruz

Ah meemure canim aynı dert..benim de kocam istemiyordu hemen... Ben ilk günden beri istiyordum... Herhalde hiç istemeyecek bile demiştim kendi kendime.m.şimdiyse çocuklarımin annesi diye seviyor beni... Bunlar bir alem...onca zaman boşuna içimde dert ettirmiş bana

E elf21 ayy canım ya sorması ayıp senınde sudyenın rahatsz edıyormuydu benı suan oyle bır sıkıyorkı cıkarıp atasım var nefes alısverısımı degıstrıyor sankı
hemde nasıl tatlım hayatta takmam dediğim annemin sütyenlerinden alacam bu gidişle benim sütyenler acıtıyor nefessiz kalıyorum sanki

Evet kuzum aynen oyle sonra da eylül batında bir kaç tane daha güzel hamis haberi alalım sonra ekimde biz gelelim...

hemde nasıl tatlım hayatta takmam dediğim annemin sütyenlerinden alacam bu gidişle benim sütyenler acıtıyor nefessiz kalıyorum sanki

Aynen canım suan dıyorumkı lavabboya gıdıp bır rahatlatsammı evde zaten hıc takmıyorum suanda cok rahatsız edıyor benı bende sımdı ıcımden bır numra buyuk sutyen lazım bana dıye gecırıyordum ıcımden ayy boyle konusunca kendımı hamıe gıbı hıssettım :) ben nefes aldıkca onlar daha cok sısıyor sankı degısık bırsey oluyor

ay sorma yaaa arkadaşım biz evlendiğimizde 2-3 yıl dedi benim dünya başıma yıkıldı ben çok severim çocukları, sonra umreden sonra dedi şubatta umreden döndük daha zamanı var dedi haziran başında tamam dedi artık ama sabrımı zorladı yani umreden sonra biraz daha deyince şimdide bekliyoruz işte ders olsun ona da bir yandan öyle planla şu ay olacak demekle olmuyor bize kalmamış ki Rabbim biliyor zamanını, ama sirrieyvanım inanaıyorum, umutlu ve mutlu bir bekleyiş içinde olalım Rabbim verecek bize de inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…