2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende canım ıkıncıyı fazla uzatmadan yapmayı dusunuyorum 1 1.5 yıl sonra fazla yas farkı olmasın aralarında bız daha once korundugumuz gıbı yıne gerı cekılme yontemıyle korunuruz
İns cnm bizde ilk çocuk memişden ayrılır ayrılmaz baslasın 2.ye calışmalar

bende canım ıkıncıyı fazla uzatmadan yapmayı dusunuyorum 1 1.5 yıl sonra fazla yas farkı olmasın aralarında bız daha once korundugumuz gıbı yıne gerı cekılme yontemıyle korunuruz
Bu arada katılıyorum... Arayı çok uzatmamak lazım... Ama eşime göre 4 yaş en az olmaliis... Bakalim , belki firsat bulursak o zaman da topic açarız kızlar ikinci bebis için...

çok haklısın canım benim bugün koyu ve eşimle bugün ilişki yapacaz ama bu akşamdan itibaren yok yaaa eşim gidiyor il dışına bende 2 gece yapamayacağım
olsun kuzucum bende akşam eve gidinc eyapıcam herhalde benimde koyu pembe olur artık çizgi dün tam tamınaydı çok heyecanlıyım hadi bakalım senle aynıyız :))

Bu arada katılıyorum... Arayı çok uzatmamak lazım... Ama eşime göre 4 yaş en az olmaliis... Bakalim , belki firsat bulursak o zaman da topic açarız kızlar ikinci bebis için...

Bır topk daha ıyı olur canım zamanı geldıgınde 4 yas bana gore cokfazla canım tabı kısmet bu ısler

Evet tatlim oyle 'olacak... Bende çok severim...arkadaşlarım hep bebek eşyası hediyeleri alır bana..o kadar çok bilinir sevdiğim, şimdi soruyorlar hani bebek, e kocam istemedi ki de diyemedim henüz erken dedik dedim hep...ah ah... Benimki de hemen isteyince oluyor sanıyordu...şimdi anladı da iş işten geçti... 1 yılimiz doluyor şimdi... Yeni başladık çalışmalara, Rabbim ne zaman verecek belli değil... Umarım çok bekletmez bebisimiz... Yoksa ben eşime derim bak.keyfi zaman kaybettik diye... :)

ya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaa
benimki gık demez yapar ama bazen yorgun olduğunda ben ellemiyorum... yumurtlama döneminde olsam bile karışmıyorum ama o da yumoş dönemi azami dikkat ediyor yorgun olsada yapmaya çalışıyor üstüne düşeni... sen bi ders vers seninkine eminim anlayacaktır seni...

ya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaa
Evet canim benim kocada oyle ben issteyince yok kendi isteyince gecede olsa uyusamda uyandirir yapacagini yaparr

agri birkac gun oncr oluyor cnm bende ayy nasil guzel anlatmissin oyle cok duygulandim insallah insallah oyledir su an bir can vardir canimizda

inşallah öle olur kaçtığı adamı tanımıyoruz dışardan araştırma yaptım yalan söylemiş hep ama bizim kız anlamadı dinlemedi beni çocuğun ailesi istemiyordu güya bunun ailesinde sorun yoktu bende bugün çocuğu iyice araştırdım meğerse ailesi çok fakirlermiş oturdukları ev başlarına yıkılacak derecedeymiş çocuğun demeside bizimkine çok malvarlığımız var ama borçlarımız olduğu için ailem istemiyor karışık şeyler

e
erkek erkektir cznım üç aşağı beş yukarı böyledir emin ol:)

Kızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?

Deli kızlar, birini yapınca görürüm ben sizi ikinciyi isteyecek misiniz İlkini büyütürken böyle olucaz işte
bacım yaaa şimdi atıyorum ekimde hamiş kaldık 9 ay karın büyüt sonra en az 6 ay da adet bekle (ki benim annem 9 ay adet görmemiş benden sonra) etti mi 15 ay sonra 1 yıl korun... ettimi 27 ay... korunmayı bırak.. ortalama 3 ay sonra hamile kal(en iyi tahminle 3 ay tabi fazlasını bilemem) etti mi 30 ay... 9 ay da gebelik ... 39 ay... o sırada ilk bebiş 30 aylık oluyor yani 2,5 yaşında... maksimum 3-3,5 olur... bak nasıl örneklendirdim... Planlar işte bakalım ne kadarı tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…