Evet kuzum aynen oyle sonra da eylül batında bir kaç tane daha güzel hamis haberi alalım sonra ekimde biz gelelim...
İns cnm bizde ilk çocuk memişden ayrılır ayrılmaz baslasın 2.ye calışmalarbende canım ıkıncıyı fazla uzatmadan yapmayı dusunuyorum 1 1.5 yıl sonra fazla yas farkı olmasın aralarında bız daha once korundugumuz gıbı yıne gerı cekılme yontemıyle korunuruz
olacak olacak koyulaşıyor git gide sen stres olma yeterkit bbölgesinin yarısı silik yarısı çok koyu çıktı bu sefer de
Bu arada katılıyorum... Arayı çok uzatmamak lazım... Ama eşime göre 4 yaş en az olmaliis... Bakalim , belki firsat bulursak o zaman da topic açarız kızlarbende canım ıkıncıyı fazla uzatmadan yapmayı dusunuyorum 1 1.5 yıl sonra fazla yas farkı olmasın aralarında bız daha once korundugumuz gıbı yıne gerı cekılme yontemıyle korunuruz
olsun kuzucum bende akşam eve gidinc eyapıcam herhalde benimde koyu pembe olur artık çizgi dün tam tamınaydı çok heyecanlıyım hadi bakalım senle aynıyız :))çok haklısın canım benim bugün koyu ve eşimle bugün ilişki yapacaz ama bu akşamdan itibaren yok yaaa eşim gidiyor il dışına bende 2 gece yapamayacağım
ya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaaaynen böyle.... arkandayım bacım...
İns cnm bizde ilk çocuk memişden ayrılır ayrılmaz baslasın 2.ye calışmalar
Bu arada katılıyorum... Arayı çok uzatmamak lazım... Ama eşime göre 4 yaş en az olmaliis... Bakalim , belki firsat bulursak o zaman da topic açarız kızlarikinci bebis için...
Evet tatlim oyle 'olacak... Bende çok severim...arkadaşlarım hep bebek eşyası hediyeleri alır bana..o kadar çok bilinir sevdiğim, şimdi soruyorlar hani bebek, e kocam istemedi ki de diyemedim henüz erken dedik dedim hep...ah ah... Benimki de hemen isteyince oluyor sanıyordu...şimdi anladı da iş işten geçti... 1 yılimiz doluyor şimdi... Yeni başladık çalışmalara, Rabbim ne zaman verecek belli değil... Umarım çok bekletmez bebisimiz... Yoksa ben eşime derim bak.keyfi zaman kaybettik diye... :)ay sorma yaaa arkadaşım biz evlendiğimizde 2-3 yıl dedi benim dünya başıma yıkıldı ben çok severim çocukları, sonra umreden sonra dedi şubatta umreden döndük daha zamanı var dedi haziran başında tamam dedi artık ama sabrımı zorladı yani umreden sonra biraz daha deyince şimdide bekliyoruz işte ders olsun ona da bir yandan öyle planla şu ay olacak demekle olmuyor bize kalmamış ki Rabbim biliyor zamanını, ama sirrieyvanım inanaıyorum, umutlu ve mutlu bir bekleyiş içinde olalım Rabbim verecek bize de inşaallah
benimki gık demez yapar ama bazen yorgun olduğunda ben ellemiyorum... yumurtlama döneminde olsam bile karışmıyorum ama o da yumoş dönemi azami dikkat ediyor yorgun olsada yapmaya çalışıyor üstüne düşeni... sen bi ders vers seninkine eminim anlayacaktır seni...ya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaa
Evet canim benim kocada oyle ben issteyince yok kendi isteyince gecede olsa uyusamda uyandirir yapacagini yaparrya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaa
Tabii kısmet kuzum... Bi bebislerimiz gelsin kardeşleri de gelir insaAllahBır topk daha ıyı olur canım zamanı geldıgınde 4 yas bana gore cokfazla canım tabı kısmet bu ısler
agri birkac gun oncr oluyor cnm bende ayy nasil guzel anlatmissin oyle cok duygulandim insallah insallah oyledir su an bir can vardir canimizdaAmin canım sagol darısı bızlere olsun inşallah yasamayız bende kı olayda agrı olmuyor canım ılsıkı sırasında kasıklarıma bırse baskıyor esımde dıyor bırsey bana baskı yapıyor ıteklıyor sankı dıyor ve ben bu anladımkı rahım ıkı aydır adetten bırkac gun once yasadgımız ılıskıde böyle oluyor cumartesı ılıskı oldu ama boyle bırsey hıssetmedık sımdı hatırlamıyorum adetten kan gun oncekı ılskıde hıssettgımı canm benım ınsallah nasıl bır duyguymus bu böyle ıcıme oylesıne ısledıkı anlatamam ben hep ısterdım anne olmayı ama farkettımkı tarıfı ımkansız bır duyguyla ıstıyormusum karnımda atan bır canın olmasını Allah'ım hepımıze nasıp etsın hayırlıısyla saglıgıyla guzel evlatlarımızı
cnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
inşallah öle olur kaçtığı adamı tanımıyoruz dışardan araştırma yaptım yalan söylemiş hep ama bizim kız anlamadı dinlemedi beni çocuğun ailesi istemiyordu güya bunun ailesinde sorun yoktu bende bugün çocuğu iyice araştırdım meğerse ailesi çok fakirlermiş oturdukları ev başlarına yıkılacak derecedeymiş çocuğun demeside bizimkine çok malvarlığımız var ama borçlarımız olduğu için ailem istemiyor karışık şeylerşimdiiii ben dedemi kaybettiğim ay hamile kaldığımı öğrendim çok sıkıntılı bir aydı kafam orda olmadığından tuttu belki de ve belki sende kafanı bebeğe veremediğin için şansın artmıştır :) ayrıca kısmetin yaşı yok vermedilerse 30 da olsa kaçmış niye üzüldün ki tabiki kaçarak evlenecek olması iyi değil ama sonuçta isteyerek kaçmadı mı :)
erkek erkektir cznım üç aşağı beş yukarı böyledir emin ol:)ya sizin kocalarınızda bölemi ayıptır sölemesi kendileri isteyince gecenin yarısıymış sabahın körüymüş günde 2-3 sefermiş farketmiyo ben isteyince böle şeylere maruz kalıyorum bu ne yaa
Oyle yapmalari hic hos degil ya benimki oyle degil valla:)Evet canim benim kocada oyle ben issteyince yok kendi isteyince gecede olsa uyusamda uyandirir yapacagini yaparr
bacım yaaa şimdi atıyorum ekimde hamiş kaldık 9 ay karın büyüt sonra en az 6 ay da adet bekle (ki benim annem 9 ay adet görmemiş benden sonra) etti mi 15 ay sonra 1 yıl korun... ettimi 27 ay... korunmayı bırak.. ortalama 3 ay sonra hamile kal(en iyi tahminle 3 ay tabi fazlasını bilemem) etti mi 30 ay... 9 ay da gebelik ... 39 ay... o sırada ilk bebiş 30 aylık oluyor yani 2,5 yaşında... maksimum 3-3,5 olur... bak nasıl örneklendirdim... Planlar işte bakalım ne kadarı tutacakDeli kızlar, birini yapınca görürüm ben sizi ikinciyi isteyecek misinizİlkini büyütürken böyle olucaz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?