2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ama bu ay 18. günde bi denememiz oldu allah verede tutarsa doğurana kadar karı yüzü yok ona

nerde yasıyorsun canım ne kadara yaptırdın

Evet orası öyle de ben cesaret edemem gibi ikinciye, kuzenin hayatı kaydı tabiri caizse ilk bebekte

Senin adına o kadar çok sevindim ki,çok çok geçmiş olsun, tüpler de açık maşallah, gelsin bebiş, spekulum zor mu takılıyor? Darısı başıma inşallah, ayy kendime olmuş gibi

ben oğlum olsun ıstıyorum da tabıkı farketmez hayırlı evlat olsun

anacım bu senin test bizle dalga geçiyor... yarısı silik yarısı koyu neye inanacağız şimdi yahu
ay sorma mogamicim bi düzene giremedik yaaa eşimle son çalışmayı yapacağız artık ya tutarsa hesabı 2 gece de yok zaten bende bişey anlamadım bu işten

ay valla bizde öyle cahildik o konuda valla bizimki diyor sen bu işin uzmanı oldun artık o da öğrendi sperm kaç gün yaşar yumurta kaç gün adam oturup hesap yapıyor
Haha cok guzel ama dimi. Biz o kadar cok dusunuyoruz ki. Mesela benim aklimdan cikmiyor. Soyle mi yapsam boyle mi. Nasil olacak catladimi catliycakmi. Birazda onlar dusunsun

olsun kuzucum bende akşam eve gidinc eyapıcam herhalde benimde koyu pembe olur artık çizgi dün tam tamınaydı çok heyecanlıyım hadi bakalım senle aynıyız :))
biz dün çalışmadık bugün son bi kez baklaım artık beraberce yol alıyoruz senle inş güzel haberlerimizi de veririz

agri birkac gun oncr oluyor cnm bende ayy nasil guzel anlatmissin oyle cok duygulandim insallah insallah oyledir su an bir can vardir canimizda

Evet canım sanırım dedıgın gıbı bırkac gun once oluyor canım ıcımden gecen duygular ben cocukarı o kadar cok severımkı hele benım sevdıgım bır bebgımız Allah'ım bıze saglıklı hayırlı bırsekılde nasıp eder esım bebgım ben mutlu huzurlu saglıklı bır sekılde yasrsak daha ne ısterım cok sukur Rabbıme ınsallah bıze bu guzellıklerı yasamamıza ızın verecek

biz dün çalışmadık bugün son bi kez baklaım artık beraberce yol alıyoruz senle inş güzel haberlerimizi de veririz
BAKALIM NE OLUCAK BİZDE EKİMDE PEK ÇALIŞAMICAZ ZATEN KURBANDA AİLELERLE GİDİCEZ ONUN MEMLEKETİNE HİÇ ÖYLE BİRŞEY OLMAYACAKTIR YANİ ALLAH BÜYÜK BAKALIM

Rabbim sağlık sıhhat versin en.önemlisi o ...ama içime hep ki doğuyor...çok isterim... Esimse erkek istiyor , ucuz erkek
Biraz zor olur o ama...

Bende kizim olsun isterim esimde ogllum olsun istiyor hayirlisi olsun kiz erkek farketmez ama benim icime oglum olacakmis gibi hissediyorum

Senin adına o kadar çok sevindim ki,çok çok geçmiş olsun, tüpler de açık maşallah, gelsin bebiş, spekulum zor mu takılıyor? Darısı başıma inşallah, ayy kendime olmuş gibi
cnm inş sennde kolay olur bn cok kasıyorm sıkıyorm kendimi yoksa o da kolay takılıyo cnm ultrasonda sıkıntı çekmiyosn buda sorun olmaz beklemediğim kdr ağrısz oldu sıvıyı hissetmedm bile

sağlıklı hayırlı olsun öncelikle... ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim eşimde ilki erkek sonra kız diyor... Lakin mogami dediydi dersiniz ilk çocuğum kesin erkek olacak bunu da burda söylemiş olayım... METE gelecek ilk anasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…