ama bu ay 18. günde bi denememiz oldu allah verede tutarsa doğurana kadar karı yüzü yok onabenimki gık demez yapar ama bazen yorgun olduğunda ben ellemiyorum... yumurtlama döneminde olsam bile karışmıyorum ama o da yumoş dönemi azami dikkat ediyor yorgun olsada yapmaya çalışıyor üstüne düşeni... sen bi ders vers seninkine eminim anlayacaktır seni...
bacım yaaa şimdi atıyorum ekimde hamiş kaldık 9 ay karın büyüt sonra en az 6 ay da adet bekle (ki benim annem 9 ay adet görmemiş benden sonra) etti mi 15 ay sonra 1 yıl korun... ettimi 27 ay... korunmayı bırak.. ortalama 3 ay sonra hamile kal(en iyi tahminle 3 ay tabi fazlasını bilemem) etti mi 30 ay... 9 ay da gebelik ... 39 ay... o sırada ilk bebiş 30 aylık oluyor yani 2,5 yaşında... maksimum 3-3,5 olur... bak nasıl örneklendirdim... Planlar işte bakalım ne kadarı tutacak
Senin adına o kadar çok sevindim ki,çok çok geçmiş olsun, tüpler de açık maşallah, gelsin bebiş, spekulum zor mu takılıyor? Darısı başıma inşallah, ayy kendime olmuş gibicnmmm geldim korktuğum kdr olmadı dr a laf yetiştirip durdum ama bnm sıkıntım o spekulum denen aletin takılmasıydı orada da dr un anlayışı ile atlattım sıvınn gönderilmesini filan hissetmedm ve tüplerim açık
ben oğlum olsun ıstıyorum da tabıkı farketmez hayırlı evlat olsunKızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
ay sorma mogamicim bi düzene giremedik yaaa eşimle son çalışmayı yapacağız artık ya tutarsa hesabı 2 gece de yok zaten bende bişey anlamadım bu iştenanacım bu senin test bizle dalga geçiyor... yarısı silik yarısı koyu neye inanacağız şimdi yahu
Çok ara vermeyeceğim kuzum... 1 yıl olmazda 1,5 yıl olur ama çok beklememAnaaaaaaaaaaa ikinciyi mi düşünüyorsun hem de bir yıl sonraa abbboovv başıma gelenler :)
Haha cok guzel ama dimi. Biz o kadar cok dusunuyoruz ki. Mesela benim aklimdan cikmiyor. Soyle mi yapsam boyle mi. Nasil olacak catladimi catliycakmi. Birazda onlar dusunsunay valla bizde öyle cahildik o konuda valla bizimki diyor sen bu işin uzmanı oldun artık o da öğrendi sperm kaç gün yaşar yumurta kaç gün adam oturup hesap yapıyor
biz dün çalışmadık bugün son bi kezolsun kuzucum bende akşam eve gidinc eyapıcam herhalde benimde koyu pembe olur artık çizgi dün tam tamınaydı çok heyecanlıyım hadi bakalım senle aynıyız :))
agri birkac gun oncr oluyor cnm bende ayy nasil guzel anlatmissin oyle cok duygulandim insallah insallah oyledir su an bir can vardir canimizda
BAKALIM NE OLUCAK BİZDE EKİMDE PEK ÇALIŞAMICAZ ZATEN KURBANDA AİLELERLE GİDİCEZ ONUN MEMLEKETİNE HİÇ ÖYLE BİRŞEY OLMAYACAKTIR YANİ ALLAH BÜYÜK BAKALIMbiz dün çalışmadık bugün son bi kezbaklaım artık beraberce yol alıyoruz senle inş güzel haberlerimizi de veririz
Oyy sekmem...seni fena incitmisama bu ay 18. günde bi denememiz oldu allah verede tutarsa doğurana kadar karı yüzü yok ona
Normmalde hep isteyen taraf esim olur isttedigi zamanda olacak bende istedigim zaman adam yorgun oluyorOyle yapmalari hic hos degil ya benimki oyle degil valla:)
Doktor banada oyle diyor. 22 bendeevet doktorum yaşın çok genç anne olmak için dedi 25senin belirtiler ne durumda :)
bende bugün alacam bakalım allah kimseye aratmasın daha fazla inşallah gelsin bebeklerişte bende aldım gitti umarım bu son alışım olur
Rabbim sağlık sıhhat versin en.önemlisi o ...ama içime hep ki doğuyor...çok isterim... Esimse erkek istiyor , ucuz erkekKızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
birazda ağzından cıkanı kulağı duymuyor heralde şimdi desem ona yok cücüğüm ben sana öle bişi dermiyim der ....deli eder adamıOyy sekmem...seni fena incitmis
Pis erkekler niye oyle yapıyorlar anlamiyorummm...
Bende kizim olsun isterim esimde ogllum olsun istiyor hayirlisi olsun kiz erkek farketmez ama benim icime oglum olacakmis gibi hissediyorumKızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
cnm inş sennde kolay olur bn cok kasıyorm sıkıyorm kendimi yoksa o da kolay takılıyo cnm ultrasonda sıkıntı çekmiyosn buda sorun olmaz beklemediğim kdr ağrısz oldu sıvıyı hissetmedm bileSenin adına o kadar çok sevindim ki,çok çok geçmiş olsun, tüpler de açık maşallah, gelsin bebiş, spekulum zor mu takılıyor? Darısı başıma inşallah, ayy kendime olmuş gibi
sağlıklı hayırlı olsun öncelikle... ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim eşimde ilki erkek sonra kız diyor... Lakin mogami dediydi dersiniz ilk çocuğum kesin erkek olacak bunu da burda söylemiş olayım... METE gelecek ilk anasınaKızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?