hsg sonucunun iyi olmasına çook sevindim hem de ne güzel ağrın sızın olmamış hadi artık gelsinn miniiiikkkkkİns cnm bizde ilk çocuk memişden ayrılır ayrılmaz baslasın 2.ye calışmalar
Erkek değil mi hep aynı, ne hikmetse der mi hiccc , tövbe bismillah biz uyduruyoruz sankibirazda ağzından cıkanı kulağı duymuyor heralde şimdi desem ona yok cücüğüm ben sana öle bişi dermiyim der ....deli eder adamı
Kuzucumm maşallah benim dirayetli arkadaşıma nasıl da hallettin,bebiş için görev aşkıyla yanıp tutuşmak, çoook çok sevindim, hele sonuca ayrıca sevindim, sonrasıda güzel, kanama ağrı yok maşallah, bende çok korkuyorum spekulum dancnm hiç ağrı yok şimdilik dr geldi spekulumu takarken sorun yasadm biras dr da yapmayalm o zmn aleti takamıyorm bayılırsn uğrasmayalm dedi bnde sakın dedim bağırsam da yapın bn tedaviye geldm dedim su aleti takın baska sorun olmıcak dedimdr da rahat bırak kasma derken aleti taktı ama snr nefesini tut ilaç gönderyrm dedi snr 2.kez gönderyorm tut bidaha dedi ilacı hiiiiç hissetmedm snr aletleri spekulum takmadan geri çıkardı temizledi bölgeyi kalkıyım mı dedim dr sasırdı o kdr bağırmadan snr tabi basın filan dönmüyo mu ağrın yok mu dedi yooo gayet iiyim dedim kimsen yoksa yanında bn burdaym seni beklyrm diye teselli bile verdi sanki dr u uğrastıran baskasıydı adam ile şok oldu kanama da yok ağrı da çok şükür tüpler de açık çıktığımda eşim de dayanamamış gelmiş
çatladım gülmekten... Kudurtacaksın herifi yaniama bu ay 18. günde bi denememiz oldu allah verede tutarsa doğurana kadar karı yüzü yok ona
ayyyy Mete cik gelecek demek önce gelince şöyle doya doya kokla sarıl inşaallahsağlıklı hayırlı olsun öncelikle... ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim eşimde ilki erkek sonra kız diyor... Lakin mogami dediydi dersiniz ilk çocuğum kesin erkek olacak bunu da burda söylemiş olayım... METE gelecek ilk anasına
Hehehe hadi bakalim.inşaAllah gelsin annesine... Nedense bende kiz olsun istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor... Neden bilmem...sağlıklı hayırlı olsun öncelikle... ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim eşimde ilki erkek sonra kız diyor... Lakin mogami dediydi dersiniz ilk çocuğum kesin erkek olacak bunu da burda söylemiş olayım... METE gelecek ilk anasına
inşallah öle olur kaçtığı adamı tanımıyoruz dışardan araştırma yaptım yalan söylemiş hep ama bizim kız anlamadı dinlemedi beni çocuğun ailesi istemiyordu güya bunun ailesinde sorun yoktu bende bugün çocuğu iyice araştırdım meğerse ailesi çok fakirlermiş oturdukları ev başlarına yıkılacak derecedeymiş çocuğun demeside bizimkine çok malvarlığımız var ama borçlarımız olduğu için ailem istemiyor karışık şeyler
ilk önce saglıklı sıhhatlı olsun istiyorum ben ve esım kız cocuklarını cok sevıyoruz allah tan tek dılegım kızım ve oglum olsun ıstıyorumKızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
sağlıklı hayırlı olsun öncelikle... ben ilk çocuğumun kız olmasını isterdim eşimde ilki erkek sonra kız diyor... Lakin mogami dediydi dersiniz ilk çocuğum kesin erkek olacak bunu da burda söylemiş olayım... METE gelecek ilk anasına
CANIM AĞRISIZ GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİM BUNU NEDEN YAPTINIZ CANIM SENMİ TALEP ETTİN HANİ TÜLERE BAKILMASI İÇİN BÖYLE BİRŞEYMİ YAPILMALI YAPILAN İŞLEMİN ADI NEYDİ BENDE ARAŞTIRAYIMcnm inş sennde kolay olur bn cok kasıyorm sıkıyorm kendimi yoksa o da kolay takılıyo cnm ultrasonda sıkıntı çekmiyosn buda sorun olmaz beklemediğim kdr ağrısz oldu sıvıyı hissetmedm bile
Kızlar bu arada daha doğmamış çocuğa don biçilmez, eli ayağı düzgün olsun cinsiyeti fark etmez ama ne yalan söyleyeyim ben kızım olsun istiyorum. Sizler ne düşünüyosunuz cinsiyet hakkında ve de eşlerinizin gönlü neyden yana?
aynen valla papatyam ama onlar bizim kadar üstünde durmuyorlar niyeyse genelde öyle yaniHaha cok guzel ama dimi. Biz o kadar cok dusunuyoruz ki. Mesela benim aklimdan cikmiyor. Soyle mi yapsam boyle mi. Nasil olacak catladimi catliycakmi. Birazda onlar dusunsun
ilk önce saglıklı sıhhatlı olsun istiyorum ben ve esım kız cocuklarını cok sevıyoruz allah tan tek dılegım kızım ve oglum olsun ıstıyorum
kişiye göre değişir kuşum dün teyzem bi müşterisini anlattı kız 29 yaşında benden bi yaş büyük ve 4. ye hamileymiş.. Gayette modern bi çift ama yapmışlar hatta teyzem sormuş bayaa... Kızda biz eşimle seviyoruz çocuk etrafımız bıcır bıcır demiş...Evet orası öyle de ben cesaret edemem gibi ikinciye, kuzenin hayatı kaydı tabiri caizse ilk bebekte
Sağlam bi çalışma yapın o vakit... Hadi göreyim seniay sorma mogamicim bi düzene giremedik yaaa eşimle son çalışmayı yapacağız artık ya tutarsa hesabı 2 gece de yok zaten bende bişey anlamadım bu işten
Rabbim sağlık sıhhat versin en.önemlisi o ...ama içime hep ki doğuyor...çok isterim... Esimse erkek istiyor , ucuz erkek
Biraz zor olur o ama...
Çok ara vermeyeceğim kuzum... 1 yıl olmazda 1,5 yıl olur ama çok beklemem
Bende kizim olsun isterim esimde ogllum olsun istiyor hayirlisi olsun kiz erkek farketmez ama benim icime oglum olacakmis gibi hissediyorum
kız böle sinirleniyorum böle diyorum ama beni kandırması 2 dk bile tutmuyor o yüzden bu oluyo az biraz burnunu sürtebilsem düzelir belki ama yapamıyorumki bide hani kadınlar kocalarını reddetmesi günahmış ya ondan da korkuyorum birazda kolay yelkenleri suya indiriyorum off ne olacam bençatladım gülmekten... Kudurtacaksın herifi yani
Doktor banada oyle diyor. 22 bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?