2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuz
Kuzucumm maşallah benim dirayetli arkadaşıma nasıl da hallettin,bebiş için görev aşkıyla yanıp tutuşmak, çoook çok sevindim, hele sonuca ayrıca sevindim, sonrasıda güzel, kanama ağrı yok maşallah, bende çok korkuyorum spekulum dan

ayyyy Mete cik gelecek demek önce gelince şöyle doya doya kokla sarıl inşaallah

Hehehe hadi bakalim.inşaAllah gelsin annesine... Nedense bende kiz olsun istiyorum ama erkek olacak gibi geliyor... Neden bilmem...

anladım canım işin içinde yalan varsa kötü ama sen gerçekleri izah ettikten sonra bile o dinlemediyse kendisi sonuçlarına katlanır sen canını sıkma elinden geleni demişsin kaldıki kocaman kız biraz enine boyuna düşünmeliymiş dilerim hakkında hayırlısı olur sen bebişee bak öyleyse o koca derdine düşmüş seni bile dinlememiş sende kimseden önemli olmayan evladına yoğunlaş ama kafanın başka yerde olması bi aavantaj bence :)

ilk önce saglıklı sıhhatlı olsun istiyorum ben ve esım kız cocuklarını cok sevıyoruz allah tan tek dılegım kızım ve oglum olsun ıstıyorum

Ayyy yerimm inşallah tatlımmm

cnm inş sennde kolay olur bn cok kasıyorm sıkıyorm kendimi yoksa o da kolay takılıyo cnm ultrasonda sıkıntı çekmiyosn buda sorun olmaz beklemediğim kdr ağrısz oldu sıvıyı hissetmedm bile
CANIM AĞRISIZ GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİM BUNU NEDEN YAPTINIZ CANIM SENMİ TALEP ETTİN HANİ TÜLERE BAKILMASI İÇİN BÖYLE BİRŞEYMİ YAPILMALI YAPILAN İŞLEMİN ADI NEYDİ BENDE ARAŞTIRAYIM

benim eşimin ailesi biraz erkek severler :) eşim sağlıklı olsun diyor bende kendimi erkek annesi olacakmışım gibi hssediyorum ama cinsiyet tahminim hiç yok :)

Haha cok guzel ama dimi. Biz o kadar cok dusunuyoruz ki. Mesela benim aklimdan cikmiyor. Soyle mi yapsam boyle mi. Nasil olacak catladimi catliycakmi. Birazda onlar dusunsun
aynen valla papatyam ama onlar bizim kadar üstünde durmuyorlar niyeyse genelde öyle yani

Evet orası öyle de ben cesaret edemem gibi ikinciye, kuzenin hayatı kaydı tabiri caizse ilk bebekte
kişiye göre değişir kuşum dün teyzem bi müşterisini anlattı kız 29 yaşında benden bi yaş büyük ve 4. ye hamileymiş.. Gayette modern bi çift ama yapmışlar hatta teyzem sormuş bayaa... Kızda biz eşimle seviyoruz çocuk etrafımız bıcır bıcır demiş...

ay sorma mogamicim bi düzene giremedik yaaa eşimle son çalışmayı yapacağız artık ya tutarsa hesabı 2 gece de yok zaten bende bişey anlamadım bu işten
Sağlam bi çalışma yapın o vakit... Hadi göreyim seni

çatladım gülmekten... Kudurtacaksın herifi yani
kız böle sinirleniyorum böle diyorum ama beni kandırması 2 dk bile tutmuyor o yüzden bu oluyo az biraz burnunu sürtebilsem düzelir belki ama yapamıyorumki bide hani kadınlar kocalarını reddetmesi günahmış ya ondan da korkuyorum birazda kolay yelkenleri suya indiriyorum off ne olacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…