hemde üçüz... o biraz zor yahu tek yumurtanın üçe bölünmesi lazım... Her babanın bi kızı olmalı... İnşallah Allah eşine de bi kız nasip eder kuzumRabbim sağlık sıhhat versin en.önemlisi o ...ama içime hep ki doğuyor...çok isterim... Esimse erkek istiyor , ucuz erkek
Biraz zor olur o ama...
ilk önce saglıklı sıhhatlı olsun istiyorum ben ve esım kız cocuklarını cok sevıyoruz allah tan tek dılegım kızım ve oglum olsun ıstıyorum
yapabiliyosan kendini oldukça rahat bırak sıkma cnm o zmn kolay oluyo şu kegel egzersizleri gerçeektn işe yarıyo onu aklıma getirip getirip sıktıklarımıKuz
Kuzucumm maşallah benim dirayetli arkadaşıma nasıl da hallettin,bebiş için görev aşkıyla yanıp tutuşmak, çoook çok sevindim, hele sonuca ayrıca sevindim, sonrasıda güzel, kanama ağrı yok maşallah, bende çok korkuyorum spekulum dan
benim eşimin ailesi biraz erkek severler :) eşim sağlıklı olsun diyor bende kendimi erkek annesi olacakmışım gibi hssediyorum ama cinsiyet tahminim hiç yok :)
aynı durumdayz canım yaaa konuşmuştuk da bizde gidecez maalesef ortam uygun olmayabilir ve yine yumurtlamamıza denk gelecek büyük ihtimalBAKALIM NE OLUCAK BİZDE EKİMDE PEK ÇALIŞAMICAZ ZATEN KURBANDA AİLELERLE GİDİCEZ ONUN MEMLEKETİNE HİÇ ÖYLE BİRŞEY OLMAYACAKTIR YANİ ALLAH BÜYÜK BAKALIM
Hep böyle hissediyorum tabi eşimin tarafta bi tane bile kız olmaması da tuz biber ektiayyyy Mete cik gelecek demek önce gelince şöyle doya doya kokla sarıl inşaallah
cnm öncelikle sağlıklı hayırlı olsnlar tabi ama bnde kız bebekleri çok seviyorm eşim de erkek istiyo ama bn eşimin kız babası olsn ilk istiyorm çünkü 3 erkek kardesler ve sülale erkek kaynıyo kız bebek nsl büyür nsl olur görsün öğrensin istiyormhemde üçüz... o biraz zor yahu tek yumurtanın üçe bölünmesi lazım... Her babanın bi kızı olmalı... İnşallah Allah eşine de bi kız nasip eder kuzum
kişiye göre değişir kuşum dün teyzem bi müşterisini anlattı kız 29 yaşında benden bi yaş büyük ve 4. ye hamileymiş.. Gayette modern bi çift ama yapmışlar hatta teyzem sormuş bayaa... Kızda biz eşimle seviyoruz çocuk etrafımız bıcır bıcır demiş...
Kuz
Kuzucumm maşallah benim dirayetli arkadaşıma nasıl da hallettin,bebiş için görev aşkıyla yanıp tutuşmak, çoook çok sevindim, hele sonuca ayrıca sevindim, sonrasıda güzel, kanama ağrı yok maşallah, bende çok korkuyorum spekulum dan
Ayyy canimmbirazda ağzından cıkanı kulağı duymuyor heralde şimdi desem ona yok cücüğüm ben sana öle bişi dermiyim der ....deli eder adamı
Aynen canim. Ne kadar guzel ben evleneli 3 yil olacak. Tabi 1 yildan biraz fazla ayriydik ama ben ilk gunden beri istiyordum. Bi turlu olmadi. Dun adet oldum kaynanam sakasina bu ayda fos ciktin diyor. Bide kaynanaminda 2 sene olmamis ilk cocugu sonra ilac falan vermis doktor. Bana dediki dun ben hamile kalmadan once maydonozu kaynatip buharina oturdum dedi. Hemen arkasidan esime hamile kalmis. Bende yapacagim adetim biter bitmezinsanın kendini hazrı hissetmesi le alakalı bence bide istekboşver biz yapalım allahın izniyle ooo genç genç anne oluruz :)
tut biraz kendini yahu... yoksa bu adamlar oynatıyorlar parmaklarında bizi... ama sen bilirsin bacım... belli çekincelerin varsa çokta süründürme...kız böle sinirleniyorum böle diyorum ama beni kandırması 2 dk bile tutmuyor o yüzden bu oluyo az biraz burnunu sürtebilsem düzelir belki ama yapamıyorumki bide hani kadınlar kocalarını reddetmesi günahmış ya ondan da korkuyorum birazda kolay yelkenleri suya indiriyorum off ne olacam ben
rahim filmi cnm hsg diyolar bizim 8 aydır olmuyo eşimde sayı problemi var ama dr lar ilk olarak kadınlarda hormon testi snr yum takibi yapıyolar bn klomen de kllandm olmadı tüpler kapalı ise yum ve sperm bulussa da ilerleyemezmiş o yüzden tedaviye baslama açısından oldukça önemli bi test yoksa ALLAH korusun yapışıklık olsa ne yaparsan yap olumlu sonuç olmz dr a gittim gereken tahlilleri yapsn diye 8 yerine 10 ay dedim hsg çekildin mi dedi hyr dedim adet snrsı çekelm diye kendi sölediCANIM AĞRISIZ GEÇMESİNE ÇOK SEVİNDİM BUNU NEDEN YAPTINIZ CANIM SENMİ TALEP ETTİN HANİ TÜLERE BAKILMASI İÇİN BÖYLE BİRŞEYMİ YAPILMALI YAPILAN İŞLEMİN ADI NEYDİ BENDE ARAŞTIRAYIM
Bende ilkim kiz olsun istiyorum esiminde kiz kardesi yok 2 erkekler kayinbabamda kiz cocuklarini cok seviyor kizin olursa herseyi bana ait diyor tabi hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez nedense benim oglum olacakmis gibi hissediyorumcnm öncelikle sağlıklı hayırlı olsnlar tabi ama bnde kız bebekleri çok seviyorm eşim de erkek istiyo ama bn eşimin kız babası olsn ilk istiyorm çünkü 3 erkek kardesler ve sülale erkek kaynıyo kız bebek nsl büyür nsl olur görsün öğrensin istiyorm
Kizlar soyle bisey duydum eger sagdan yumurtayip hamile kalirsan eerkek soldan yumurtlarsan kiz oluyormus ne kadar dogru bilemem
dualarım seninle... güzel sonuçlarla dön inşkızlar saflar çok hızlı ilerliyor hem size hem işe yetişmek çook zor ben sonuçlarımı almaya gideceğim inşaallah bana dua edin görüşürüz gelince
Ayyy canimmvalla hepsii oyle erkeklerin. Cunku ayni anlattiklarin benmkindede var. Yapar yaparlae ben oyle yaparmiyim sana edermiyim. Ben kusmek isterim ona bile firsat vermez . Ama ne yasarsak yasalim ben sucluda olsam o gelir dakika surmez alir gonlumu o yuzden kizamiyorum ona
desene hep aynıyız
Sorma ama o keşke olsa diyorhemde üçüz... o biraz zor yahu tek yumurtanın üçe bölünmesi lazım... Her babanın bi kızı olmalı... İnşallah Allah eşine de bi kız nasip eder kuzum
Him ben yanlis duymusumdur o zaman hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez
Canım bende bunu annemden duydum ama annem tam tersını söylemıstı bana sag kasıgın agrıyorsa kız sol agrıyorsa erkek demıstı kızlar sagdan erkekler soldan yerlesıyormus bılmem ne kadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?