2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende ilkim kiz olsun istiyorum esiminde kiz kardesi yok 2 erkekler kayinbabamda kiz cocuklarini cok seviyor kizin olursa herseyi bana ait diyor tabi hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez nedense benim oglum olacakmis gibi hissediyorum
aynen cnm bnde erkek gibi hissediyorm olsn hayırlı olsun bi an önce gelsinler de

Him ben yanlis duymusumdur o zaman hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez

belkıde benım annem yanlıs bılıyordur canım bellı olmaz aynen canım hayırlısı olsunda onemlı olan o canım yeterkı saglıgıyla gelsın bebıslerımız

inşallah aslında ideali bence 2 sene den sonra bebiş düşünmek ama bi iki kez korunmayınca olacak mı dedim sonra niye olmadı dedim sonrada istek girdi içime :) bu işler çok planlı gitmiyor o yüzden kısmette bu zaman varmış sizin içinde umarım en kısa zamanda bebiş geliverir :) sen her şeye maydonoz olma dersin aklına geldikçe bu günlerin

valla çintakvimi denen şey var bir de ne kadar tututar bilmiyorum birde bu sağ yumurta sol yumurta değişik bir durum ilk hamileliğimde solum çok ağrırıdı sonra öğrendim soldan hamile kalmışım ve kızım oldu şimdi ikinci de sol ağrısı çektim yine ordan olup praya yerleşme olmuş ama içime de erkek gibi doğuyor ilkinde içime kız doğuyordu şimdide aslında erkek istemiyorum ama içime doğuyor bakalım kısmet valla hep değim önce sağlıkl ıolsun

Bence bunun sag veya solla alakası yok canım hayırlıs saglıklı olsunda cınsıyetının onemı yok

Sorma ama o keşke olsa diyor
Hayırlısı bende diyorum eşime kızımız 'olacak bizim bak goreceksin inşaAllah diye... O çokkkorkuyor kız çocuğundan biraz pimpirik olunca yoksa bence harika bir baba 'olacak :)
Benim esimde bana hep kizimiz olsun. Kiz cocuklari cok tatli oluyor der. Benim gonlumden erkek geciyor ama yinede hic farketmez bana . Hangisi olursa saglikli cocuklar nasip etsin Allah im herkese

Bu arada benim belimin sağ ve sol yanı ağrıyo özellikle. Bi de akıntım var, ama kıvamlı değil. Su gibi kıvamı. 1 hafta önceden belim ağrımaz benim hiç, adetimin ilk günü ağrır. Hayır olsun. Kendi kendime gaz vermeye başladım yine bu ay. Biri beni durdursun kıslar

canım bende de kıvamlı olmayan su gibi akışkan akıntı var.. bunun ne anlama geldiğini biliyomusun sen.. biraz araştırdım ama bilgi edinemedim.. :)

elisa__ cım nasılsın tatlım :) yavrum ya benim rahim aşağıya inmeye başladı galiba bu ayda reglim gelecek gibi.. sen ne durumdasın

hayırlısı inşallah adetin geçti mi geçtiyse test yap bacım:)

hayırlısı inşallah adetin geçti mi geçtiyse test yap bacım:)

Yok canım, işin tuhafı o zaten. Adetime minimum 1 hafta var. Sabah kalktığımda karnım ve belim adetin ilk günü gibi ağrıyodu. Göğüslerim de adet gibi şiş. Akıntım var beyaz. 1 hafta önceden böyle olmazdı ama ümitlenmek de istemiyorum. Bilemedim. Testi adetim geçince yapıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…