aynen cnm bnde erkek gibi hissediyorm olsn hayırlı olsun bi an önce gelsinler deBende ilkim kiz olsun istiyorum esiminde kiz kardesi yok 2 erkekler kayinbabamda kiz cocuklarini cok seviyor kizin olursa herseyi bana ait diyor tabi hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez nedense benim oglum olacakmis gibi hissediyorum
kızlar saflar çok hızlı ilerliyor hem size hem işe yetişmek çook zor ben sonuçlarımı almaya gideceğim inşaallah bana dua edin görüşürüz gelince
Oğlan anası olmak yakışır sana ama bence :)
Him ben yanlis duymusumdur o zaman hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez
Yani şimdi biz forumun hatunlarının hepsinin içine erkek mi doğuyo...
Hahaha Hakkat yaaa...Yani şimdi biz forumun hatunlarının hepsinin içine erkek mi doğuyo...
Ayyy canimmvalla hepsii oyle erkeklerin. Cunku ayni anlattiklarin benmkindede var. Yapar yaparlae ben oyle yaparmiyim sana edermiyim. Ben kusmek isterim ona bile firsat vermez . Ama ne yasarsak yasalim ben sucluda olsam o gelir dakika surmez alir gonlumu o yuzden kizamiyorum ona
Aynen canim. Ne kadar guzel ben evleneli 3 yil olacak. Tabi 1 yildan biraz fazla ayriydik ama ben ilk gunden beri istiyordum. Bi turlu olmadi. Dun adet oldum kaynanam sakasina bu ayda fos ciktin diyor. Bide kaynanaminda 2 sene olmamis ilk cocugu sonra ilac falan vermis doktor. Bana dediki dun ben hamile kalmadan once maydonozu kaynatip buharina oturdum dedi. Hemen arkasidan esime hamile kalmis. Bende yapacagim adetim biter bitmez
Insallah ise yarar
valla çintakvimi denen şey var bir de ne kadar tututar bilmiyorumbirde bu sağ yumurta sol yumurta değişik bir durum ilk hamileliğimde solum çok ağrırıdı sonra öğrendim soldan hamile kalmışım ve kızım oldu şimdi ikinci de sol ağrısı çektim yine ordan olup praya yerleşme olmuş ama içime de erkek gibi doğuyor ilkinde içime kız doğuyordu şimdide aslında erkek istemiyorum ama içime doğuyor bakalım kısmet valla hep değim önce sağlıkl ıolsun
Benim esimde bana hep kizimiz olsun. Kiz cocuklari cok tatli oluyor der. Benim gonlumden erkek geciyor ama yinede hic farketmez bana . Hangisi olursa saglikli cocuklar nasip etsin Allah im herkeseSorma ama o keşke olsa diyor
Hayırlısı bende diyorum eşime kızımız 'olacak bizim bak goreceksin inşaAllah diye... O çokkkorkuyor kız çocuğundan biraz pimpirik olunca yoksa bence harika bir baba 'olacak :)
Bu arada benim belimin sağ ve sol yanı ağrıyo özellikle. Bi de akıntım var, ama kıvamlı değil. Su gibi kıvamı. 1 hafta önceden belim ağrımaz benim hiç, adetimin ilk günü ağrır. Hayır olsun. Kendi kendime gaz vermeye başladım yine bu ay. Biri beni durdursun kıslar
canım bende de kıvamlı olmayan su gibi akışkan akıntı var.. bunun ne anlama geldiğini biliyomusun sen.. biraz araştırdım ama bilgi edinemedim.. :)
Kimisi gebelik belirtisi diyo canım ama tam bilmiyorum.
anladım canım seninki nasıl peki tam olarak? benim ki çok akışkan su gibi ama rengi şeffaf,berrak değil..
hayırlısı inşallah adetin geçti mi geçtiyse test yap bacım:)Bu arada benim belimin sağ ve sol yanı ağrıyo özellikle. Bi de akıntım var, ama kıvamlı değil. Su gibi kıvamı. 1 hafta önceden belim ağrımaz benim hiç, adetimin ilk günü ağrır. Hayır olsun. Kendi kendime gaz vermeye başladım yine bu ay. Biri beni durdursun kıslar
hayırlısı inşallah adetin geçti mi geçtiyse test yap bacım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?