Benimki de akışkan, beyaz renkli. İç çamaşırım pembe şu an, onda görünmüş beyaz, kırık beyaz.
evet canım benimde kırık beyaz aynı yani seninle.. :) senin BAT ne zamandı kuzum?
elisa__ cım nasılsın tatlım :) yavrum ya benim rahim aşağıya inmeye başladı galiba bu ayda reglim gelecek gibi.. sen ne durumdasın
Yok canım, işin tuhafı o zaten. Adetime minimum 1 hafta var. Sabah kalktığımda karnım ve belim adetin ilk günü gibi ağrıyodu. Göğüslerim de adet gibi şiş. Akıntım var beyaz. 1 hafta önceden böyle olmazdı ama ümitlenmek de istemiyorum. Bilemedim. Testi adetim geçince yapıcam canım.
ıyıyımcanım cok sukur nerden anladın canım benım daha erken ama benım bat senden once ben daha anlamadım daha erken degılmı bunu anlaman ıcın benım gogusler aynı canım sısıyor agrıyor sızlıyor cok nadır arada sol kasıgımda bırseyler oluyor ama eger ben hamıleysem benım tek belırtım goguslerım dıye bılırım akıntı olayınıda cozemedım lavaboya gıttıgımde bazen yapıskansı gıbı seyler peceteye gelıyor onu goruyorum gunluk ped kullandıgım ıcın ıslaklıgı hıssetmıyorum varsada hayırlısı ile bebıs haberını alırız ınsalah
canım benim geçen ay da 1 hafta kala hissetmiştim... bu sefer de kendi kontrol yöntemimle anlar gibi oldum ama tam emin de değilim evhamlanıyorum belki de :) ya benimde kasığımda ara ara bişeyler olur gibi oluyo hafif sancılanma tarzında.. bide akışkan akıntım vardı su gibi kıvamlı.. inşallah canım senin göğüsler zaten belirti sayılabilecek bişey bende o tarz bişey yok :)
Hım anladım canım dur bakalım daha erken canım bırazdaha zaman gecsın evhamlanma bak senınde akıntın var benım akıntım yok sadece goguslerım bakalım kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım hepımıze nasıpetsın ınsallah beraber guzel haberler verecegız
inşallah tatlım hepimizin hakkında hayırlısı.. :)
Sağol canım en azından bu açıdan içim rahatladı bu ay hamile kalmamın özel bir anlamı olacak inşallah tuttururuz :)anladım canım işin içinde yalan varsa kötü ama sen gerçekleri izah ettikten sonra bile o dinlemediyse kendisi sonuçlarına katlanır sen canını sıkma elinden geleni demişsin kaldıki kocaman kız biraz enine boyuna düşünmeliymiş dilerim hakkında hayırlısı olur sen bebişee bak öyleyse o koca derdine düşmüş seni bile dinlememiş sende kimseden önemli olmayan evladına yoğunlaş ama kafanın başka yerde olması bi aavantaj bence :)
Ama bende senın gıbıyım canım korkuyorum bu ay ıcımden bır ses evet pozıtıfı goreceksın dıyor ama bır yandan da korkuyorum Allah'ım umutlarımızı bosa cıkarmasın canım zaman su gıbı gecsın adet olmayalım ve pozitifi görelim
tsk ederim alsam bana yardimci olursunuz dimi nasil kullanildigini hic bilmiyorumgittigidiyordan kuzum.. 30 ovulasyon ve 5 gebelik testi 30 tl
Sağol canım en azından bu açıdan içim rahatladı bu ay hamile kalmamın özel bir anlamı olacak inşallah tuttururuz :)
kızlar bir fikir verin yaa benm adetten 2 gün önce koyu kahve az miktarda akıtım oluyor bu normal mi yani bir problem olabilir mi sizce ???
ay sorma canım ya bu ay çok yoğunlaştım diye umut doluyum ama bi yandan da olumsuzu görmekten korkuyorum.. Allah hayırlı olanı bilir ama bu ay çok üzülürüm ciddi anlamda.. zaman da artık yavaşlamaya başladı cnm malum son günler.. :)
Canim benimde 3 gun lekelenme olmustu bu ay 4. Gunde adet oldum dr a soyledim boyle oldu diye o da adetini bekledigin zamanda mi oldun dedi evet dedim o zaman sorun yok dedi ultrasondanda bakti bisey cikmadi sen rahat ol canim bisey olmazkızlar bir fikir verin yaa benm adetten 2 gün önce koyu kahve az miktarda akıtım oluyor bu normal mi yani bir problem olabilir mi sizce ???
Tatlisim bende 2 haftadir telden giriyorum bilgisayari esim babasina verdi zor oluyor teldenBugün bilgisayarım yok, telefon dan da bağlanmak çok zor oluyor, ancak yazıyor okuyor ve cevap veremiyorum, yoksa takipteyim tabikide hatunlar. Artık akşam bol bol sohbet ederiz inşallah, ben okumaya devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?