2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

elisa__ cım nasılsın tatlım :) yavrum ya benim rahim aşağıya inmeye başladı galiba bu ayda reglim gelecek gibi.. sen ne durumdasın

ıyıyımcanım cok sukur nerden anladın canım benım daha erken ama benım bat senden once ben daha anlamadım daha erken degılmı bunu anlaman ıcın benım gogusler aynı canım sısıyor agrıyor sızlıyor cok nadır arada sol kasıgımda bırseyler oluyor ama eger ben hamıleysem benım tek belırtım goguslerım dıye bılırım akıntı olayınıda cozemedım lavaboya gıttıgımde bazen yapıskansı gıbı seyler peceteye gelıyor onu goruyorum gunluk ped kullandıgım ıcın ıslaklıgı hıssetmıyorum varsada hayırlısı ile bebıs haberını alırız ınsalah

Bence olabılır canım benım arkadasımdan adetımden 1 hafta once belım cok agrıyordu cok bel agrısı cektım dıyordu ınsallah bebıstendır

canım benim geçen ay da 1 hafta kala hissetmiştim... bu sefer de kendi kontrol yöntemimle anlar gibi oldum ama tam emin de değilim evhamlanıyorum belki de :) ya benimde kasığımda ara ara bişeyler olur gibi oluyo hafif sancılanma tarzında.. bide akışkan akıntım vardı su gibi kıvamlı.. inşallah canım senin göğüsler zaten belirti sayılabilecek bişey bende o tarz bişey yok :)

Hım anladım canım dur bakalım daha erken canım bırazdaha zaman gecsın evhamlanma bak senınde akıntın var benım akıntım yok sadece goguslerım bakalım kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun Rabbım hepımıze nasıpetsın ınsallah beraber guzel haberler verecegız

inşallah tatlım hepimizin hakkında hayırlısı.. :)

inşallah tatlım hepimizin hakkında hayırlısı.. :)

Ama bende senın gıbıyım canım korkuyorum bu ay ıcımden bır ses evet pozıtıfı goreceksın dıyor ama bır yandan da korkuyorum Allah'ım umutlarımızı bosa cıkarmasın canım zaman su gıbı gecsın adet olmayalım ve pozitifi görelim

Sağol canım en azından bu açıdan içim rahatladı bu ay hamile kalmamın özel bir anlamı olacak inşallah tuttururuz :)

Bugün bilgisayarım yok, telefon dan da bağlanmak çok zor oluyor, ancak yazıyor okuyor ve cevap veremiyorum, yoksa takipteyim tabikide hatunlar. Artık akşam bol bol sohbet ederiz inşallah, ben okumaya devam..

kızlar bir fikir verin yaa benm adetten 2 gün önce koyu kahve az miktarda akıtım oluyor bu normal mi yani bir problem olabilir mi sizce ???

ay sorma canım ya bu ay çok yoğunlaştım diye umut doluyum ama bi yandan da olumsuzu görmekten korkuyorum.. Allah hayırlı olanı bilir ama bu ay çok üzülürüm ciddi anlamda.. zaman da artık yavaşlamaya başladı cnm malum son günler.. :)

kızlar bir fikir verin yaa benm adetten 2 gün önce koyu kahve az miktarda akıtım oluyor bu normal mi yani bir problem olabilir mi sizce ???

normal diyemem anormal de diyemem tek düşündüğüm adetten 2 gün önce yumurtluyo olabilir misin ? sürekli mi oluyor bu aylarda mı çıktı böyle bir şey?

Aynen canım hep dedıgım gıbı ılk defa bu kadar cok calıstık kıraz mevsımını ızlıyormusun bılmıyorum orada kadın cocukıstıyor yatak odasına kahvaltı hazırlayıp getırıyor kapıyı kıtlıyor tum hafta sonunu bırda gecırecegız bu donemler onemlı dıyor bende bu ay o kadar dıkkat ettımkı bu ozel gunlere akıntıma falan esımde bana dıyor aynı sen dıye :) bu calısmanın sonucunu alırız ınsallah zaman daraldıkca hıc gecemyecek gıbı gelıyor merak edıyor ama bırazda acele edıyoruz sankı belırtı aramada canım kımısının adetı gecıkten sonra belırtısı olıuyor cunku bıraz rahat olmalıyız ba bugunbıttı kaldı 4 gun gececek gececek ve bız pozıtıfı gorecegız

Canim benimde 3 gun lekelenme olmustu bu ay 4. Gunde adet oldum dr a soyledim boyle oldu diye o da adetini bekledigin zamanda mi oldun dedi evet dedim o zaman sorun yok dedi ultrasondanda bakti bisey cikmadi sen rahat ol canim bisey olmaz

Bugün bilgisayarım yok, telefon dan da bağlanmak çok zor oluyor, ancak yazıyor okuyor ve cevap veremiyorum, yoksa takipteyim tabikide hatunlar. Artık akşam bol bol sohbet ederiz inşallah, ben okumaya devam..
Tatlisim bende 2 haftadir telden giriyorum bilgisayari esim babasina verdi zor oluyor telden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…