2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim benimde 3 gun lekelenme olmustu bu ay 4. Gunde adet oldum dr a soyledim boyle oldu diye o da adetini bekledigin zamanda mi oldun dedi evet dedim o zaman sorun yok dedi ultrasondanda bakti bisey cikmadi sen rahat ol canim bisey olmaz

Canım senın dr adetı ılk gununu lekenın geldıgı gunmu sayıyor sımdı benım 16 aksam leke geldı gecede sokulmusum ben baslangıs 16sınımı almalıyım

Merhaba kızlar size bir sorum olacak yarın doktora gidemeyeceğim için belki aranızdan bilen biri vardır diye soruyorum.
Uzun süredir rahatsız olduğum için ayın 3'de yaptırdığım testte sonuç TBhCG2 1,28 olarak çıktı. Doktor bugün tekrar test yaptırdı ver sonuç TBhCG2 1,98 olarak çıktı. Fakat adet olmama 5 gün olmasına rağmen kahverengi akıntı ve çok az kan geldi. Sizce ne manaya geliyor.

kızlar şimdi geldim doktordan tahmin ettiğim gibi prolaktin yüksek çıktı 38miş. doktoru görmeliydiniz nasıl iyi davrandı sabah gereksiz bulmuştu şimdi dostinex verdi bakalım onu kullanacağım yumurtalıkların gayet iyi çalışıyor onda sıkıntı yok dedi yumurtlamanın geç olmasına sevineceğim aklıma gelmezdi şimdi diyorum yum geç olduğu için yuma kadar düşer inşaallah prolaktin bu döngüde olmazsa diğerine olur inşaallah Rabbim çözümsüz dert vermesin

Yok canim sokuldugum gunu saydi lekelenmeyi saymadi

Hım anladım canım ben bır kac yerde okudum lekenın geldıgı gunu sayıyorlarmıs sanırım da benım hesaplayıcılar pazar gununu gosterıyor ama ben 28 gunde adet oluyorum ve 16 gece sokuldugum ıcın sankı 16 sını baslangıc almam lazım gıbı dusnuyorum ve oyle olursa benım batımcuma gunu oluyor o yuzden canım bırazcık aklıma takıldı

Çok sukur canım yumlar ıyı calısıyorsa bu ay gelecek ınsallah bebıs canım

Çok sukur canım yumlar ıyı calısıyorsa bu ay gelecek ınsallah bebıs canım
ayyy canımmm Allah söyletmiştir inşaallah, yumlar iyiymiş aslında bu ay ben soğan suyu içecektim ama şimdi içsem mi içmesem mi diye düşünüyorum dostinex ten sonra hamile kalan bir arkadaş okumuştum inşaallah Rabbim bana vesile eder onu hep birlikte güzel haberlerle şu topikin sonuna gelelim

Benim adeti bekledigim den 3 gun once geldi leke 4.gun yani bekledigim gun sokuldugu icin o gunu saydi dr seninde 16 si olmus oluyor

İnşallah canım benım inşallah bence içme canım zaten sorun yok calısıyormus sen hapını kullan bol bol kuru ıncır fındıkcevız badem ye beslenmene dıkkat et esıneden yedır tabı sonra gelır bebısssssss ınsallah

Çok yüksek değil tatlıcım, 1 aya düşeceğini tahmin ediyorum, evet Rabbim çözümsüz dert vermesin,yumurtlayana kadar düşer inşaallah, ben başladım dostinex e,ilk yarımı içtim bugün, geçmiş gitmiş olsun inşallah, dr.un anlayışlı ve iyi davranmasına ayrıca sevindim, insanı Bebişe teşvik ediyor resmen

Tatlim benimde 33 cikmisti dr dostinex verdi sonraki ay 0 a dustu yani 1 ayda duzelir canim yuma kadar duser insallah hamis olursun

Meemure inci
Meemure incir yasak meyve, prolaktini yükseltir bir tanem aklında bulunsun

izlemiyodum canm ama anlattığın kadarıyla aynı bizi gösteriyor :) :) inş. çalışmanın sonucunu alırız tatlım ama haklısın belirtileri aramak için çok erken biz duramıyoruz belirti aramadan :) bende cuma günü test yapacağım cnm bakalım neler olacak çok az kaldı zamann :) bu ay da olmazsaa önümüzde ki ayda hiç önemsemeden deneyelim, çalışma falan yapmadan gelişigüzel takılırız

haklısın bol fındık ceviz ondan daha yararlı ayrıca yemesi daha zevkli

teşekkür ederim şekerciiğimmm benim doktor pzts perş birer tablet dedi, bende daha önce yarım içmiştim dedim bu sefer 1 iç dedi 8 tabletlik vermiş, seninde değerlerin biran önce normale gelsin inşaallah canım benim hepimizde olsun koa koca göbekler inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…