izlemiyodum canm ama anlattığın kadarıyla aynı bizi gösteriyor :) :) inş. çalışmanın sonucunu alırız tatlım ama haklısın belirtileri aramak için çok erken biz duramıyoruz belirti aramadan :) bende cuma günü test yapacağım cnm bakalım neler olacak çok az kaldı zamann :) bu ay da olmazsaa önümüzde ki ayda hiç önemsemeden deneyelim, çalışma falan yapmadan gelişigüzel takılırız
haklısın bol fındık ceviz ondan daha yararlı ayrıca yemesi daha zevkli
Hiç kusur olur mu tatlım, bende yeni öğrendim, prolaktinim yüksek çıkmasaydı, incir havuç kürü yapacaktım,kürün sonunda asla önermiyoruz deyince öğrendim.birde maden suyu içilmeyecek, diğer kuruyemişler faydalıdır,yenilsin içinin. :)Hııı pardon ben onu bılmıyordum canım sagol uyardıgn ıcın yanlıs bılgı vermıs oldum kusura bakma canım
Tatlim benimde 33 cikmisti dr dostinex verdi sonraki ay 0 a dustu yani 1 ayda duzelir canim yuma kadar duser insallah hamis olursun
İnsallah gelecek annesinin gobusune hayirlisiyla arkandanda biz gelelim insallah
Sekercigim dostinexle dusecektir prolaktin carsambada hsg guzel gececektir insallah guzel haberlerini beklitorum canim streste yukseltirmis dikkat et tatlim stres yok tamam optum seniÇok yüksek değil tatlıcım, 1 aya düşeceğini tahmin ediyorum, evet Rabbim çözümsüz dert vermesin,yumurtlayana kadar düşer inşaallah, ben başladım dostinex e,ilk yarımı içtim bugün, geçmiş gitmiş olsun inşallah, dr.un anlayışlı ve iyi davranmasına ayrıca sevindim, insanı Bebişe teşvik ediyor resmen
ayyy inşaallah canım benimm ya Rabbim inşaallah hepimize versin hepimiz güzel heberler yazalım bu topikeeTatlim benimde 33 cikmisti dr dostinex verdi sonraki ay 0 a dustu yani 1 ayda duzelir canim yuma kadar duser insallah hamis olursun
ayyy inanmıyorum senin bat a çok az var tatlım yarın bile test yapsan çıkar erken gebelik testinde :) yazdığını gördüm de lekelendiğin ilk günü 1. gün sayman gerekiyor canım öyle hesaplarsın artık ama inş hesaplamaya gerek kalmaz :)Canım benım inşallah cuma gunku testınde pozıtıfı gorursun bende arkandan gelırım aynen canım eger bu ay pozıtıfı gormezsek kı ınsallah goruruz dedgın gıbı hıc takmadan yasarız canım ama ben ınanıyorum bu ay pozıtıfı gorecegızben hesaplarıma gore batı one cektım canım sanırım cuma benım bat gunum
Oş
Hiç kusur olur mu tatlım, bende yeni öğrendim, prolaktinim yüksek çıkmasaydı, incir havuç kürü yapacaktım,kürün sonunda asla önermiyoruz deyince öğrendim.birde maden suyu içilmeyecek, diğer kuruyemişler faydalıdır,yenilsin içinin. :)
geçen bende okumuştum tatlım ya onu yemem de fındık ceviz yerim artık sende ye kocalara da yedirelimMeemure inci
Meemure incir yasak meyve, prolaktini yükseltir bir tanem aklında bulunsun
Amin canim tum topik hayirlisiyla hamis olsun insallahayyy inşaallah canım benimm ya Rabbim inşaallah hepimize versin hepimiz güzel heberler yazalım bu topikee
benım öncekılerın ıkısı de erkektı ıkısı de soldakı yumurtamdan olmustuKizlar soyle bisey duydum eger sagdan yumurtayip hamile kalirsan eerkek soldan yumurtlarsan kiz oluyormus ne kadar dogru bilemem
yok arkadaşım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, geçenlerde burda biri dedi incir prolaktinimi yükseltiyor diye de ondan bende incir kürü yapacaktım vazgeçtim ama zaten yumlarda çok şükür problem yok ya fındık ceviz yerm bende
Aynen canım ıncır yasakmıs ben onu bılmıyordum canım ksuura bakma
Hadi ya bende maden suyu icerim hep icmeyeyim o zamanOş
Hiç kusur olur mu tatlım, bende yeni öğrendim, prolaktinim yüksek çıkmasaydı, incir havuç kürü yapacaktım,kürün sonunda asla önermiyoruz deyince öğrendim.birde maden suyu içilmeyecek, diğer kuruyemişler faydalıdır,yenilsin içinin. :)
Wuslt canım arkadaşım bu ay değilse bile önümüzdeki ay düşecek inşallah, kısmet, hsg yede hazırım o benden korksun, inşallah tüpler de açıktır önümüze bakarız ondan sonra, stresi kovalıyor,bebiş için gelsin rahat kafalar,bende bende çok çok öpüyorumSekercigim dostinexle dusecektir prolaktin carsambada hsg guzel gececektir insallah guzel haberlerini beklitorum canim streste yukseltirmis dikkat et tatlim stres yok tamam optum seni
ayyy inanmıyorum senin bat a çok az var tatlım yarın bile test yapsan çıkar erken gebelik testinde :) yazdığını gördüm de lekelendiğin ilk günü 1. gün sayman gerekiyor canım öyle hesaplarsın artık ama inş hesaplamaya gerek kalmaz :)
Kuzum bugün bisey okudumm... Diyordu ki bayan benim hamileligimi öğrenmeden.önce goguslerim çok şişmişti ama bir ara söndü acaba degil miyim dedim sonra yine şişti. Sanki durumuna benZettim.ben seninHım anladım canım yanlıs ılgı verınce korktum bır an ayende bende ogrenms oldum tesekkur edrım canım :)
yok arkadaşım ne kusuru hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz, geçenlerde burda biri dedi incir prolaktinimi yükseltiyor diye de ondan bende incir kürü yapacaktım vazgeçtim ama zaten yumlarda çok şükür problem yok ya fındık ceviz yerm bende
Kuzum bugün bisey okudumm... Diyordu ki bayan benim hamileligimi öğrenmeden.önce goguslerim çok şişmişti ama bir ara söndü acaba degil miyim dedim sonra yine şişti. Sanki durumuna benZettim.ben senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?