Bende bir yerde duymustum asli yokmus demekki hayirlisi olsunda farketmezbenım öncekılerın ıkısı de erkektı ıkısı de soldakı yumurtamdan olmustu
Hmm kesin sonuç için adet gününun geçmesi gerekiyor.. yerleşme kanaması olabilir bu,,, sabır et az daha..:)Merhaba kızlar size bir sorum olacak yarın doktora gidemeyeceğim için belki aranızdan bilen biri vardır diye soruyorum.
Uzun süredir rahatsız olduğum için ayın 3'de yaptırdığım testte sonuç TBhCG2 1,28 olarak çıktı. Doktor bugün tekrar test yaptırdı ver sonuç TBhCG2 1,98 olarak çıktı. Fakat adet olmama 5 gün olmasına rağmen kahverengi akıntı ve çok az kan geldi. Sizce ne manaya geliyor.
Ohhhh gobusler atalım...insaAllah elisam sıkı çalistiniz sonucu alacaksin...kız nasıl dayanacaksin haftaya kadar...yapıver ışte cuma yada cumartesi bi test... Çok heyecanliiiTa kendısı canım ılk 2 3 gu sıstı sancı gırdı gogsume sonra 1 gun sondu dedım ben adet olacagım herhalde dun aksam yenıden sısmeye basladı bugun tam sıstı yenıden ayyyyAllah'ım sen duy bızı ve bugun kasıkalrımda sancım var pantolonum dar acaba omu sıkıyor dıyorum
HahahaOvulasyon testini satanı zengin ettik şimdi de kuruyemişçileri zengin ederiz, ohhh ne güzel ağzımız tatlanır hemde gönlümüz şenlenir 
İçme tatlişkom bende içiyordum bıraktımHadi ya bende maden suyu icerim hep icmeyeyim o zaman
Valla kuzum gecıkmeyen adetım oncekı ay gecıkmıstı bu ayda tam 28.gunumde oldum hesaplayıcılar gecmısı sayaak hesaplıyorlar ama benım gunum degısmez ben 16 ılk gun sayıp hesaplarsam cuma gunu tam28. gunum oluyor bende takvıme 17 sını gırmıstım onlarda pazr gunu nu gosterıyor ama bence cuma gunu benım gunum yok canım gunum geceden test yapmam persembe dıyordum ama eger cuma gunu en gec hafta sonu adet olmazsam salı carsamba gıbı yaparım canım
Evet tatlim hsg korksun senden 5 10 dklik biseymis ABCDEF arkadsimizda cekilmis hic acimamis seninde acimayacaktir guzel haberlerini bekliyorum sonra gelsin bebislerWuslt canım arkadaşım bu ay değilse bile önümüzdeki ay düşecek inşallah, kısmet, hsg yede hazırım o benden korksun, inşallah tüpler de açıktır önümüze bakarız ondan sonra, stresi kovalıyor,bebiş için gelsin rahat kafalar,bende bende çok çok öpüyorum
Ohhhh gobusler atalım...insaAllah elisam sıkı çalistiniz sonucu alacaksin...kız nasıl dayanacaksin haftaya kadar...yapıver ışte cuma yada cumartesi bi test... Çok heyecanliii
anladım canım 16da olduysan cuma günü senin bat baktım bende takvimden :) benimkide öyle çünkü tam 28 günde bir oluyorum 18 de oldum bende pazar günü Bat sayıyorum.. geçer inş. adetin de salı günü güzel haberle şenleniriz
Umarim güzel haberlerini aliriz cnm..Valla bende onu dusunuyorum kuzum ya dıyorumkı eger hafta sonu adet olmazsam nasıl dayanacagım dıye ama eger hafta sonu adet olmazsam pazartesı veya engec salı sabahı yaparımcunku bana gore ben cuma gunu adet olmam lazım ustunden 3 gun falan gecmıs oluyor aynen bende ıyıce heyecan yaptım
ehe hadi bakalim...cok merak ettim bendeValla bende onu dusunuyorum kuzum ya dıyorumkı eger hafta sonu adet olmazsam nasıl dayanacagım dıye ama eger hafta sonu adet olmazsam pazartesı veya engec salı sabahı yaparımcunku bana gore ben cuma gunu adet olmam lazım ustunden 3 gun falan gecmıs oluyor aynen bende ıyıce heyecan yaptım
Umarim güzel haberlerini aliriz cnm..
Canim hayirlisi olsun... Ovulasyon kullaniyor muydun sen..? Ben pek bilmiyorum ya seni... Ondan sordum..@MogamiCnm adet oldum bugün 8 ekim 20 . Deneme diyelim. Artık gün asiri da yapmicam istedim zmn yapcm kendimizi sartlasakta Allah ol demedi ten sonra hergün yapsanda olmuyir vakti zamanı var hayırlısı
H
ehe hadi bakalim...cok merak ettim bende
Bizim sayemizde zengin oluyorlar bende esim isten gelsin kuruyemis almaya gidelimOvulasyon testini satanı zengin ettik şimdi de kuruyemişçileri zengin ederiz, ohhh ne güzel ağzımız tatlanır hemde gönlümüz şenlenir 
Yok tatlım kullanmadım hiçCanim hayirlisi olsun... Ovulasyon kullaniyor muydun sen..? Ben pek bilmiyorum ya seni... Ondan sordum..
Canim sen adetinin kacinci gunu degerlendirdin ovi testiylee???Bende bende ınanıyorum bu defa cıkcacka snakı hıssedıyorum gecen ay sen bana hamıssın dedın ben sana hep hayır degılım adet olacagım dedım hatırlarsam amabu ay oyle demıyorum öyle hıssetmıyorum cunku ınsallah hıslerımızde yanılmayız amabu uzerımdekı pantolunu bugunden sonra gıymeyecgeım cunku kasıklarımı cok rahatsız ettı bebısm varsa eger rahatsız eder cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?