2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hmm kesin sonuç için adet gününun geçmesi gerekiyor.. yerleşme kanaması olabilir bu,,, sabır et az daha..:)

Ohhhh gobusler atalım...insaAllah elisam sıkı çalistiniz sonucu alacaksin...kız nasıl dayanacaksin haftaya kadar...yapıver ışte cuma yada cumartesi bi test... Çok heyecanliii

anladım canım 16da olduysan cuma günü senin bat baktım bende takvimden :) benimkide öyle çünkü tam 28 günde bir oluyorum 18 de oldum bende pazar günü Bat sayıyorum.. geçer inş. adetin de salı günü güzel haberle şenleniriz

Evet tatlim hsg korksun senden 5 10 dklik biseymis ABCDEF arkadsimizda cekilmis hic acimamis seninde acimayacaktir guzel haberlerini bekliyorum sonra gelsin bebisler

@MogamiCnm adet oldum bugün 8 ekim 20 . Deneme diyelim. Artık gün asiri da yapmicam istedim zmn yapcm kendimizi sartlasakta Allah ol demedi ten sonra hergün yapsanda olmuyir vakti zamanı var hayırlısı

Ohhhh gobusler atalım...insaAllah elisam sıkı çalistiniz sonucu alacaksin...kız nasıl dayanacaksin haftaya kadar...yapıver ışte cuma yada cumartesi bi test... Çok heyecanliii

Valla bende onu dusunuyorum kuzum ya dıyorumkı eger hafta sonu adet olmazsam nasıl dayanacagım dıye ama eger hafta sonu adet olmazsam pazartesı veya engec salı sabahı yaparımcunku bana gore ben cuma gunu adet olmam lazım ustunden 3 gun falan gecmıs oluyor aynen bende ıyıce heyecan yaptım

Hepınızın agzından bal damlıyor canlarım ınsallah canım benım ınsallah bakalım canım bat gecer ınanıyorum senınde gececek canım az kaldı senlenelım senlenelım buna ıhtıyacımız var svıyorum sızlerı kızalr opuyorum hepınızı

Umarim güzel haberlerini aliriz cnm..

H
ehe hadi bakalim...cok merak ettim bende

@MogamiCnm adet oldum bugün 8 ekim 20 . Deneme diyelim. Artık gün asiri da yapmicam istedim zmn yapcm kendimizi sartlasakta Allah ol demedi ten sonra hergün yapsanda olmuyir vakti zamanı var hayırlısı
Canim hayirlisi olsun... Ovulasyon kullaniyor muydun sen..? Ben pek bilmiyorum ya seni... Ondan sordum..

H

ehe hadi bakalim...cok merak ettim bende

Bende bende ınanıyorum bu defa cıkcacka snakı hıssedıyorum gecen ay sen bana hamıssın dedın ben sana hep hayır degılım adet olacagım dedım hatırlarsam amabu ay oyle demıyorum öyle hıssetmıyorum cunku ınsallah hıslerımızde yanılmayız amabu uzerımdekı pantolunu bugunden sonra gıymeyecgeım cunku kasıklarımı cok rahatsız ettı bebısm varsa eger rahatsız eder cunku

Canim sen adetinin kacinci gunu degerlendirdin ovi testiylee???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…