Hepınızın agzından bal damlıyor canlarım ınsallah canım benım ınsallah bakalım canım bat gecer ınanıyorum senınde gececek canım az kaldı senlenelım senlenelım buna ıhtıyacımız var svıyorum sızlerı kızalr opuyorum hepınızı
Canim sen adetinin kacinci gunu degerlendirdin ovi testiylee???
ayy cnm bnm inş dediğin gibi olurr öpüyorum bende sende seviliyosunn
Hayır tatlım kullanmadım hiçCanim hayirlisi olsun... Ovulasyon kullaniyor muydun sen..? Ben pek bilmiyorum ya seni... Ondan sordum..
Sirrieyvan nasilsin canim su badydollari nerden aliyorsun bende almak istiyorum onerebilecegin site var mi degisik bisey almak istiyorum hep aynilarindan sikildimH
ehe hadi bakalim...cok merak ettim bende
Canim bat bugün yada yarın ama çalışmadık geçen ay düzgün eşimin Sperm testi sıkıntılı çıktı antibiyotik falan kullandı o yüzden üzerine düşmedikesra51 canim insallah gorumcenin ruyasi cikar hamis olursun bat ne zaman
Hayirlisi olsun canim kismet hersey bakarsin bebisin gobusundedir insallah bu ay olmazsa onumuzdeki ay olsun insallahCanim bat bugün yada yarın ama çalışmadık geçen ay düzgün eşimin Sperm testi sıkıntılı çıktı antibiyotik falan kullandı o yüzden üzerine düşmedik
Sağol canım benim inşallah hepimizin en yakın zamanda dilediği olurHayirlisi olsun canim kismet hersey bakarsin bebisin gobusundedir insallah bu ay olmazsa onumuzdeki ay olsun insallah
Kizlar migrosta dimesin % 100 nar suyu satılıyor du aldik canim cok istedi açıkça hamilelikte zararli midir ki ..
kızlar şimdi geldim doktordan tahmin ettiğim gibi prolaktin yüksek çıktı 38miş. doktoru görmeliydiniz nasıl iyi davrandı sabah gereksiz bulmuştu şimdi dostinex verdi bakalım onu kullanacağım yumurtalıkların gayet iyi çalışıyor onda sıkıntı yok dedi yumurtlamanın geç olmasına sevineceğim aklıma gelmezdi şimdi diyorum yum geç olduğu için yuma kadar düşer inşaallah prolaktin bu döngüde olmazsa diğerine olur inşaallah Rabbim çözümsüz dert vermesin
20. dedın sanırım adetlerın duzenlı mi dr a gıttın mı hiç canımYok tatlım kullanmadım hiç
Bende tanismak isterdim canim bende hepinizi cok seviyorum kimseye anlatamadigim seyleri burda paylasiyorum hepiniz cok tatlisinizKizlar cok guzel moral veriyorsunuz var yaa seviyorum sizleri reelde hepinizlede tanismak isterdim ..
O kadar da canım istemisti kisirin yaninda icerim diyordum neyse salgam iceriz artikinCanım bende dun ogrendım onu bızım kuzen hamıle dıger hamıle kuzen ıcecektı nar suyunu ıcme dedı banada yedırmedıler dusuk tehllıkesını artıyor demısler ama cok canım cektıyse azıcık ıc nefsını bastırsın
Bir bilgim yok canim bu konuda nar kabiz yapar derler ama suyunu bilememKizlar migrosta dimesin % 100 nar suyu satılıyor du aldik canim cok istedi açıkça hamilelikte zararli midir ki ..
Bence olabılır canım benım arkadasımdan adetımden 1 hafta once belım cok agrıyordu cok bel agrısı cektım dıyordu ınsallah bebıstendır
O kadar da canım istemisti kisirin yaninda icerim diyordum neyse salgam iceriz artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?