2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayy cnm bnm inş dediğin gibi olurr öpüyorum bende sende seviliyosunn

Canim bat bugün yada yarın ama çalışmadık geçen ay düzgün eşimin Sperm testi sıkıntılı çıktı antibiyotik falan kullandı o yüzden üzerine düşmedik
Hayirlisi olsun canim kismet hersey bakarsin bebisin gobusundedir insallah bu ay olmazsa onumuzdeki ay olsun insallah

Kizlar migrosta dimesin % 100 nar suyu satılıyor du aldik canim cok istedi açıkça hamilelikte zararli midir ki ..

Kizlar migrosta dimesin % 100 nar suyu satılıyor du aldik canim cok istedi açıkça hamilelikte zararli midir ki ..

Canım bende dun ogrendım onu bızım kuzen hamıle dıger hamıle kuzen ıcecektı nar suyunu ıcme dedı banada yedırmedıler dusuk tehllıkesını artıyor demısler ama cok canım cektıyse azıcık ıc nefsını bastırsın

ÇOK ŞÜKÜR CANIM ÇOK SEVİNDİM İLAÇLA DÜŞER SONRAA YOLA DEVAM :) HADİ GEÇMİŞ OLSUN ÖNEMLİ BİR ŞEY OLMADIĞI İÇİNDE İÇİN RAHAT OLSUN :)

O kadar da canım istemisti kisirin yaninda icerim diyordum neyse salgam iceriz artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…