Tospaaa benim de canım 14 yada 15 i gibi :)
aynen ya hele yumurtalıklarıma o kadar sevindim yum oluyor mu acaba çatlıyor mu acaba diye düşünüp duruyordum bu ay kafam da içim de o kadar rahat ki mutluyum yani çok şükür inşaallah buna bebek mutluluğu da eklenir:)ÇOK ŞÜKÜR CANIM ÇOK SEVİNDİM İLAÇLA DÜŞER SONRAA YOLA DEVAM :) HADİ GEÇMİŞ OLSUN ÖNEMLİ BİR ŞEY OLMADIĞI İÇİNDE İÇİN RAHAT OLSUN :)
Aynen yinede bir yudumdan birseycik olmaz. .Evet canım olmadı öyle yap ama dedıgım gıbı nefsını korle azıcıkla bırsey olmaz afıyet olsun canm
Bende cok severim gecenlerde yemistim bidaha yemem maden suyuda icerdim onuda icmeyecegimBENDE İNCİRİ ÇOK SEVERİM VE BU AY YEDİMMM :) AFERİN BANA
ayyy inşaallah yaa içim rahatladı geçen ay yaptırakcaktım ama nasip olmadı demekki, Allah şifa versinde bir an önce düşsün bende bizde güzel haberler alalım inşaallahmeemure canim benim çok sevindim bur sıkıntı yok, çok az yüksek çıkmış prolaktinin ondan da biseycik olmaz... Ohhh yumyuma kadar duser değerin...
Maden suyu dusuge mi yol aciyormus ben bunuda cok iceiyordumdaaaBende cok severim gecenlerde yemistim bidaha yemem maden suyuda icerdim onuda icmeyecegim
Prolaktini yukseltiyormus benimde prolaktin sorunum vardi o yuzden icmeyecegimMaden suyu dusuge mi yol aciyormus ben bunuda cok iceiyordumdaaa
aynen ya hele yumurtalıklarıma o kadar sevindim yum oluyor mu acaba çatlıyor mu acaba diye düşünüp duruyordum bu ay kafam da içim de o kadar rahat ki mutluyum yani çok şükür inşaallah buna bebek mutluluğu da eklenir:)
slm kızlar ben bugün kan testi yaptırdım yarında sonuçlarını alcam lütfen bana dua edin hayırlısıyla hamile çıkim inşçok merak ediyorum sonucu bu gece bana uyku yok sizde dua edin bana daha önce iki tane bebeğimi kaybettim çünki şimdide çok korkuyorum bi daha olmaz diyee
Slm snm aynı dijitali bende buay aldım kullandım ve doğru çıkıyo brnce çünkü iki hotmonu birden ölçüyo.Hem LH hemde östrojen hormonunu kullanma kılavuzunda yumurtlama takvimi var ordan tahmini yumurtlama tarihini bul o günlerde test yap benimki tam testteki tarihte yumurtlama oldu
Evet benimki çok yüksek çıkınca sordu çünkü antidepresan mı kullanıyorsun bende hayır dedim,yok öyle bir şey, ben de incir de tüketirdim maden suyu da içerim,ikisiyle de vedalaştım. İnşallah bu ay biraz önümüzdeki ayda hepten düşürmeyi istiyorum, Allahın izniyle inşallahProlaktin sakinlestici depresan haplari da yükseltiyo kizlar haberiniz olsun
HihihiAyyyy renkleri buldum sonunda, hep merak ediyodum nasıl renkli yazılıyo diye
Canim senin degerin kac cikti kiii...bi ara 2012 de benim 29 cikmisti .tabi simdilerde yok hic..Evet benimki çok yüksek çıkınca sordu çünkü antidepresan mı kullanıyorsun bende hayır dedim,yok öyle bir şey, ben de incir de tüketirdim maden suyu da içerim,ikisiyle de vedalaştım. İnşallah bu ay biraz önümüzdeki ayda hepten düşürmeyi istiyorum, Allahın izniyle inşallah
:)Ayyyy renkleri buldum sonunda, hep merak ediyodum nasıl renkli yazılıyo diye
Hsg den dolayi olabilir canimkızlar bnm az kanama oldu kac saat gecti az bişi oldu bide sol kasığımda ağrı hala oluyo ara ara
Canımcım benim ki çok yüksek. Tam 124 müş,dr bile şaşırdı, düşürücem Allah ın izniyleCanim senin degerin kac cikti kiii...bi ara 2012 de benim 29 cikmisti .tabi simdilerde yok hic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?