2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Az kanama ve sağ Sol kasıkta ağrı hsg den sonra olabilir miş.dr bir şey demedimi,korkma sanırım bir ağrı kesici içebilirsin
dr hsg den snr çok sordu bişiyin varmı ağrı sızı acı bas dönmesi o zmn yoktu kanama da yoktu olur demedi ama yrn gitcm ya dr a sölerim olmazsa ağrı olursa iç dedi ama çok ağrım yok aksama antibiyotik içiçem
Hsg den dolayi olabilir canim
sanırım ewt cnm

Sirrieyvan nasilsin canim su badydollari nerden aliyorsun bende almak istiyorum onerebilecegin site var mi degisik bisey almak istiyorum hep aynilarindan sikildim
İyiyim kuzum:)
Ben satış temsilcisiyim bi sitede ama reklama girebilir... Ordan ancak satış temsilcisi olursan alabiliyorsun kuzum...:)

İnşallah canımmmm

Elbette oyle tatlimmm:)
Minikler nasipleriyle gelecekler insaAllah...:)

Kızlar bu arada bi şey sorucam size, içinizde zayıf olup hamile kalan var mı ya da hamile kalmaya çalışan? Ben epey zayıfım da. Forumda kilolu olup hamiş kalanlar diye başlık var ama tam tersi zayıf olup kalanlarla ilgili göremedim konu.

Hmm bana etraf hep cok zayıfsin der ama bence ben idealim... Boyum 1.63 kilom 52 daha ne olsun :)
Sen ne kadar zayıfsin...:)?

Az kanama ve sağ Sol kasıkta ağrı hsg den sonra olabilir miş.dr bir şey demedimi,korkma sanırım bir ağrı kesici içebilirsin
dr hsg den snr çok sordu bişiyin varmı ağrı sızı acı bas dönmesi o zmn yoktu kanama da yoktu olur demedi ama yrn gitcm ya dr a sölerim olmazsa ağrı olursa iç dedi ama çok ağrım yok aksama antibiyotik içiçem
Hsg den dolayi olabilir canim
sanırım ewt cnm
Hmm bana etraf hep cok zayıfsin der ama bence ben idealim... Boyum 1.63 kilom 52 daha ne olsun :)
bana da zayıf diyolar ama bnde idealm 1.68 e 54 kg ım ama kuzenim 1.50 filan 40 kg şimdi 7 aylık hamiş

Aaa boyumuz aynıymış canım, kilom 47-48. Gerçi 2 aydır falan tartılmadım hiç. Bana da herkes çok zayıfsın diyo. Umarım dezavantaj olmaz bu zayıflığımız hamişlikte.

Aaa boyumuz aynıymış canım, kilom 47-48. Gerçi 2 aydır falan tartılmadım hiç. Bana da herkes çok zayıfsın diyo. Umarım dezavantaj olmaz bu zayıflığımız hamişlikte.
Zayifliktan ziyade bünye önemli canim.. benim bünyem çok zayıf... 7 aylık olmamla da alakalı maalesef... O yüzden beni biraz zor bir yol bekliyor.. ama Allah yardım eder... Senin nasıldır bünyen canim...

Evet ışte canim zayiflik pek önemli olmuyor... Benim bir arkadaşım da zayıf ve hamile...doktor hiç ona bir şey söylemedi... Hatta zayıflık cinsiyeti erken öğrenmede avantaj..
İnsanlar da ideal görünce direkt zayıfsina vuruyorlar, sanki cok kiloyu ne yapacaksak

Zayifliktan ziyade bünye önemli canim.. benim bünyem çok zayıf... 7 aylık olmamla da alakalı maalesef... O yüzden beni biraz zor bir yol bekliyor.. ama Allah yardım eder... Senin nasıldır bünyen canim...

Aynen canım ben de hep onu derim, bünye meselesi. Çok şükür benim bünyem iyidir, millet kışın gripten kırılır ben hiç olmam. Gerçi her yıl grip aşımı da olurum o ayrı ama. Bu arada ben de prematüreyim. 7 değil de 8 aylık doğmuşum. Halbuki 8 aylık genelde ölümle sonuçlanırmış ama işte Allah yüzüne gülmüş annemlerin :) 15 gün küvezde kalmışım.

Hadi yaa.. benim bir arkadaşım da 8 aylık onun da kilosu yerindedir ama.ne yaparsa.yapsın bilekleri bacaklari incedir...bende cok miyon tipliyim 7 aylık olduğumu öğrenenler he ondaaaan derler...:) bide ben 18 ancak gösterince
Evet annelerin şanslıymis... Rabbim ol deyince olur...
Ben kuvezde 5 gün kalmışım... Ama belime tahta bağlamışlar onunla gezmişim.baya , bel kaslarımla sorun yaşıyorum o yüzden hala...ama.şükür Rabbime büyük bir sıkıntım yok :)

Aaa benim de bilekler çocuk bileği gibi, bacaklarım da incedir. Ondan mıymış o da :) Ve evet ben de 35'im ama 24-25 derler genelde yaşım için. Şanslıyız aslında. Avantajımız çok. Şükür büyük sıkıntımız olmamış ikimizin de :)

normal diyemem anormal de diyemem tek düşündüğüm adetten 2 gün önce yumurtluyo olabilir misin ? sürekli mi oluyor bu aylarda mı çıktı böyle bir şey?
Yok canım yumurtlama 14. Günde oluyo ondan sonraki 12.gün lekelenme oluyor. 14.günde kanama son 3. Aydır böyle işte.

9661 seninben ruyamda gördüm...:)
Büyük kızın vardi birde oğlun varmış... Çok değişikti...aaa diyordum.oğlun olmus abla

Canim benimde 3 gun lekelenme olmustu bu ay 4. Gunde adet oldum dr a soyledim boyle oldu diye o da adetini bekledigin zamanda mi oldun dedi evet dedim o zaman sorun yok dedi ultrasondanda bakti bisey cikmadi sen rahat ol canim bisey olmaz
InşaAllah canım tesekkürler biraz olsun rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…