2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet kuzum avantaj gerçekten o , bana genelde niye çocuk yaşta evlendin diyorlar... Gerçi sen baya büyüksun ama ben 23 um...en fazla 18 gösteriyorsun , ne ara üniversiteyi okuyup bitirdin derler...
Bu konuda sansliyiz ama bazen sınırımi zorluyorlaer.çok küçüksun çok küçüksun diye...@
Benim de bilek bacak incedir... Bebeklik bileğim oluyor...evlenince.bilezikten çok çektim...en küçük boyu bile çok sllslallaniyordu...

:)

Ayy canım benim ağzından bal damlıyor ball.inşaAllah canım Yüce rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Amiiiinnnnnn...inan çok değişikti... İsmini bilmiyorum ama diyorum aaa 9661 abla :-D insaAllah hayırlisiyla olur

Anlatsana tam olarak ne gördüğünü merak ettim şimdi

Anlatsana tam olarak ne gördüğünü merak ettim şimdi
Vallahi içeriğini tam hatirlayamiyorum... Sadece bir yolda gidiyorduk...sen vardn, büyük kızın vardi bide bir oglan, küçük ama 3 yaşlarında filan... Siz uzaklaşıyorsuniz ama biz muhabbet etmişiz filan herhalde... :)ama çok pozitif bir ruyaydi uyandığımda gülümsedim hatta :) memnun oldumm esma bende:)

Bende memnun oldum esma

Kizlar simdi doktordan geldik. Tahmin ettigim gibi bana da hsg cektirmemi soyledi. Baska sehirde oluyormus ama yakin yani 20 30 dk. Ilk basta bu ay da klomen al dedi 2 ser tane gunde obur ay cektir dedi sonradan vacgecti bu ay hsg cektirecegiz yarin arayio randevu gununu haber verecekler. Doktor bir kac kez sordu emin misin diye yaptirmaya. Evet dedim bende napiym. En azindan icim rahat olur. Burda narkoz vermeden yapilmiyormus canlarim. Beni asil korkutan sey ama doktor dediki. 1 gun surecek islem tum gun orda olacaksiniz dedi. Hatta o gun bitmezse 3 gune kadar surebilir dedi. Cook korkuyomm

nsl yaa o kadar uzun sürüyomuş ki bn daha bgn yaptırdım 12;15te girdim 12;30 da çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…