Tesekkür ederim canımhımmmm güzel isim
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, 10 dk lık bir işlem ama anestezi alınca ayılma falan derken 1 gün sürebilir, 3 günü anlayamadım, bana klomen falan vermedi,sanırım prolaktin yüksek diye, direkt hsg dedi.bugünKizlar simdi doktordan geldik. Tahmin ettigim gibi bana da hsg cektirmemi soyledi. Baska sehirde oluyormus ama yakin yani 20 30 dk. Ilk basta bu ay da klomen al dedi 2 ser tane gunde obur ay cektir dedi sonradan vacgecti bu ay hsg cektirecegiz yarin arayio randevu gununu haber verecekler. Doktor bir kac kez sordu emin misin diye yaptirmaya. Evet dedim bende napiym. En azindan icim rahat olur. Burda narkoz vermeden yapilmiyormus canlarim. Beni asil korkutan sey ama doktor dediki. 1 gun surecek islem tum gun orda olacaksiniz dedi. Hatta o gun bitmezse 3 gune kadar surebilir dedi. Cook korkuyomm
Biliyorum canim senin yazdiklarini gordum hep. Ben almanyadayim doktor oyle anlatmis esime bende o yuzden korktum zaten esim bana dedi. Tum gun orada olacaksiniz demis 1 gun suruyormus bu islem ama demis belki uzayadabilir o zaman 3 gun surer demis. Ama narkoz vereceklermis vermeden yapilmiyormus. Insallah kolay gecer. Bikac kere de sordu bana istiyormusun yaptirmak diye bende evet dedim. Icim rahat etsin en azindan. Peki canim sen yaptirdiktan sonra agridi mi yada ne ile yapiyorlar o islemi nasil biseynsl yaa o kadar uzun sürüyomuş ki bn daha bgn yaptırdım 12;15te girdim 12;30 da çıktım
Ben normalde bu 3. Klomenim bu ayda kullanmistim klomen olmadi. Doktor dedi bu ayda klomen kullan obur ay cektir hsg dedi. Sonradan vazgecti hap kullandirtmadi bu ay tek hsg cektirecegiz. Eger tikaniklik varsa demis doktor hapta icsen 10 yilda beklesen fayda etmez demis. Esim de 2 ay once sperm testi yaptirmisti ondada bisey cikmamisti simdi tek bana odaklandi doktorÖncelikle çok çok geçmiş olsun, 10 dk lık bir işlem ama anestezi alınca ayılma falan derken 1 gün sürebilir, 3 günü anlayamadım, bana klomen falan vermedi,sanırım prolaktin yüksek diye, direkt hsg dedi.bugünABCDEFCD de hsg çektirdi,maşallah hem sonuçları temiz hem de çok az ağrı ile bunuda atlattı.bende çarşamba çektiricem Allah ın izniyle.. Canım korkma siz nerde çektireceksiniz?
cnm bnde narkozlu olsn diye paraladm kendimi ama hsg röntgen cekilen yerde çekildi ayrı bi odada dr koca narkoz aameliyat makinelri buraya nsl tasınsn dedi hiç gerek yok anestezi özel hst uydurması dedi ama gerçektn hiç gerek yokmuş bide bnm ağrı eşiğim çoook düşüktr ama olsnkorkma vardır bi bildikleri dr larınBiliyorum canim senin yazdiklarini gordum hep. Ben almanyadayim doktor oyle anlatmis esime bende o yuzden korktum zaten esim bana dedi. Tum gun orada olacaksiniz demis 1 gun suruyormus bu islem ama demis belki uzayadabilir o zaman 3 gun surer demis. Ama narkoz vereceklermis vermeden yapilmiyormus. Insallah kolay gecer. Bikac kere de sordu bana istiyormusun yaptirmak diye bende evet dedim. Icim rahat etsin en azindan. Peki canim sen yaptirdiktan sonra agridi mi yada ne ile yapiyorlar o islemi nasil bisey
Anlamadim bana sorsaydi belki bende narkoz vermeyin derdim canim. Ama narkozsuz yapmiyorlarmis . Artim insallah kisa surerde sadece ayilmayi beklerimcnm bnde narkozlu olsn diye paraladm kendimi ama hsg röntgen cekilen yerde çekildi ayrı bi odada dr koca narkoz aameliyat makinelri buraya nsl tasınsn dedi hiç gerek yok anestezi özel hst uydurması dedi ama gerçektn hiç gerek yokmuş bide bnm ağrı eşiğim çoook düşüktr ama olsnkorkma vardır bi bildikleri dr ların
yok cnm bnm tek sıkıntı rahim girişini acan alet var kirpik kıvırma aparatı gibi onun takılmasına dayanamıyorm vajen girişini sıkıyorm istemsiz dr da zor taktı ama muaynede filan zorlanmıyosn orada da sıkıntı cekmiyo kimse snr bn hemen kalkıyım mı dedim dr bile sasırdı iyi misin istiyosan kalk dedi sonucda iyi çıkınca güle güle çıktım odadan dısarıda bekleyenlere moral oldmBiliyorum canim senin yazdiklarini gordum hep. Ben almanyadayim doktor oyle anlatmis esime bende o yuzden korktum zaten esim bana dedi. Tum gun orada olacaksiniz demis 1 gun suruyormus bu islem ama demis belki uzayadabilir o zaman 3 gun surer demis. Ama narkoz vereceklermis vermeden yapilmiyormus. Insallah kolay gecer. Bikac kere de sordu bana istiyormusun yaptirmak diye bende evet dedim. Icim rahat etsin en azindan. Peki canim sen yaptirdiktan sonra agridi mi yada ne ile yapiyorlar o islemi nasil bisey
az verirler cnm yaa uzun zorlu bi ameliyet diil çok sükür 1-2 saate uyanırsn yada randevu gec saatte olursa aksam uyanırsn ertesi gün dönersnAnlamadim bana sorsaydi belki bende narkoz vermeyin derdim canim. Ama narkozsuz yapmiyorlarmis . Artim insallah kisa surerde sadece ayilmayi beklerim
Anladım tabi avrupa da insanın ağrı ve acı eşiğine müthiş saygı var, anestezili ise hiç korkma bir tanem, inşallah sonuçlar da tertemiz çıkar,benim eşimde sonra yaptıracak testlerini.inşallah benim de açıktır tüpler. Daha fazla hap kullanma tabi,eğer bir sorun yoksa belki başka bir tedavi uygularlar bebişimiz hemen gelir size..Ben normalde bu 3. Klomenim bu ayda kullanmistim klomen olmadi. Doktor dedi bu ayda klomen kullan obur ay cektir hsg dedi. Sonradan vazgecti hap kullandirtmadi bu ay tek hsg cektirecegiz. Eger tikaniklik varsa demis doktor hapta icsen 10 yilda beklesen fayda etmez demis. Esim de 2 ay once sperm testi yaptirmisti ondada bisey cikmamisti simdi tek bana odaklandi doktor
Canim eger dusundugum ise o aleti doktor bana 2. Ayda ilk kez kontrole gittigimde takmisti. Tum onu boyle aciyordu sanki hani bazen discide agzini acik tutmak icin takarlar ya onun gibi metal bisi. Ben rahat birakmistim kendimi acima yada kanamam olmamisti. Insallah oyle bisidiryok cnm bnm tek sıkıntı rahim girişini acan alet var kirpik kıvırma aparatı gibi onun takılmasına dayanamıyorm vajen girişini sıkıyorm istemsiz dr da zor taktı ama muaynede filan zorlanmıyosn orada da sıkıntı cekmiyo kimse snr bn hemen kalkıyım mı dedim dr bile sasırdı iyi misin istiyosan kalk dedi sonucda iyi çıkınca güle güle çıktım odadan dısarıda bekleyenlere moral oldmki hepsinden daha fazla korkuyodm eve geldikten 3-4 saat snr bi iki damla kanama oldu o kdr
off ya cok sıkıldım kızlar bişi sorim evdeyim çalışmıyorum bi arkadaşımın oğlu var 3 yaşlarında falan belki 2 bucuk kendi çalışıyoda cocuğuma bakarmısın dedi parayla yani samimi değiliz ama cokda uzak da değiliz aslında benim açımdan para söz konusu değil hani para iç,in olsa gider başka bi iş yaparım en azından mesleğimi yaparım hani ona da iyiliilk yapmak istiyorum ama çoçuğa bişi olur diye korkuyorum o sorumluluğu almak istemiyorum galiba o da sanırsam naz yaptığımı düşündü hem eşimin beni çalıştırmak istememesinin nedeni serbest olmam eşim fırsat buldukça bana ayak bağı olan bişi olmadığından istediğimiz yere gidebiliyoruz ama böle bişi herşeye engel demek hepsini gectim ya evin balkonları alcak ne bilim ünite duvara monteli değil cocuğun bu yaşı tam yaramazlık yaşı evde bebeğimiz olmadığı için henüz hazırlığımız yok ona göre cocuğa bişi olur dedim arkadaşa ondan kabul etmediğimi söyledim sanki bahane yaptığımı düşündü geldi bana darlandım yaaa of ne yapsam
İdolümsüncnm bnde narkozlu olsn diye paraladm kendimi ama hsg röntgen cekilen yerde çekildi ayrı bi odada dr koca narkoz aameliyat makinelri buraya nsl tasınsn dedi hiç gerek yok anestezi özel hst uydurması dedi ama gerçektn hiç gerek yokmuş bide bnm ağrı eşiğim çoook düşüktr ama olsnkorkma vardır bi bildikleri dr ların
İdolümsünABCDEFCD , saygıyla önünde eğilirim 
Insallah canim. Doktorun bisi yok demesinden biktim. Diyorum ki en azindan bir sorun olmus olsa tedavisi ne ise yapar icin rahat beklersin. Simdiye kadar sadece klomen verip bekledi artik yani arastirma kismina gectik sayilir. Normalde her ay 2 kere kan veririm ama hormon kan vs de bisi yok demekki olsa soylerdi. Problem yok diyordu hep dis acidan. Simdi derinlere inecegiz demekkiAnladım tabi avrupa da insanın ağrı ve acı eşiğine müthiş saygı var, anestezili ise hiç korkma bir tanem, inşallah sonuçlar da tertemiz çıkar,benim eşimde sonra yaptıracak testlerini.inşallah benim de açıktır tüpler. Daha fazla hap kullanma tabi,eğer bir sorun yoksa belki başka bir tedavi uygularlar bebişimiz hemen gelir size..
İdolümsüncnm bnde narkozlu olsn diye paraladm kendimi ama hsg röntgen cekilen yerde çekildi ayrı bi odada dr koca narkoz aameliyat makinelri buraya nsl tasınsn dedi hiç gerek yok anestezi özel hst uydurması dedi ama gerçektn hiç gerek yokmuş bide bnm ağrı eşiğim çoook düşüktr ama olsnkorkma vardır bi bildikleri dr ların
Kim sinirlendirdiki böyleÇok sinirliyim yaaa adet belirtisimi nedir ama daha erken gideyim birini öldüreyim
İşte bişey yok sorun ordaKim sinirlendirdiki böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?